Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#616   kongalt

kongalt

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/06/2013 - 15:00

Πως παω πισω; γιατι και απο το itunes δεν το ανοιγει! Σας ζητω 1000 συγνωμη για την ταλαιπωρια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#617   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/06/2013 - 15:01

Αυτοί δουλεύουν για την Apple.

Αν μπορούν να βοηθήσουν φυσικά. Με τη διαφορά όμως πως το 90% όσων έχουν περάσει τη Beta, δε ξέρουν καν τι είναι το Bug Report.

kai exoun "diagnostics&usage" sto don't send...lollllllll

#618   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 15:02

Πως παω πισω; γιατι και απο το itunes δεν το ανοιγει! Σας ζητω 1000 συγνωμη για την ταλαιπωρια.

αυτος ειναι κ ο λογος που ΔΕΝ πρεπει να το κανει καποιος...τεσπα, DFU & google it for instructions...;)

#619   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 15:06

kai exoun "diagnostics&usage" sto don't send...lollllllll

Όπως και ο editor in chief του idownloadblog.com όταν το έκανε παρουσίαση για setup!!!

#620   kongalt

kongalt

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 15:11

dfu kai restore! ok to βρηκα! thanks!

#621   ElenaP

ElenaP

iPH Member

• 281 μηνύματα
  • Twitter:@elpap2000
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:elpap2000

Δημοσίευση 19/06/2013 - 15:17

ipgri σορρυ δεν πειραζει! θρασσος μαλλον ειναι η επιδειξιομανια σου να το παιξεις τι ξερω εγω και απο βοηθεια τιποτε! ολο λογια! αστο εδω το κλεινουμε! να σαι καλα για τη βοηθεια!

εχεις pm, ριξε μια ματια στα μηνυματα σου

Τελευταία επεξεργασία από: ElenaP, 19/06/2013 - 15:17

#622   kongalt

kongalt

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 15:23

Σε ευχαριστώ πολύ!

#623   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/06/2013 - 10:12

Τα θέματα που έχω αντιμετωπίσει στο λειτουργικό και στις εφαρμογές της Apple αυτές τις μέρες, για τυχόν ενδιαφερόμενους που δεν την έχουν ήδη βάλει, είναι τα εξής:

Calendar: Πρόβλημα με τα events του calendar, αν και συγχρονίζονται και εμφανίζονται κανονικά μέσα στο app, εντούτοις δεν έρχονται ποτέ ειδοποιήσεις και δεν εμφανίζονται καθόλου στο notification center. Αυτό ισχύει και για το Google Calendar, αλλά και για το iCloud.

Reminders: Το interface είναι πολύ buggy και θέλει διόρθωση. Επίσης τα επαναληπτικά reminders όταν τα επιλέξεις να πάνε στην επόμενη φορά, ενεργοποιούνται για 3 ώρες πριν από την προκαθορισμένη, οπότε πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις χειροκίνητα την ώρα, αν θες να χτυπήσει σωστά. Aκόμη, οι ειδοποιήσεις δεν εξαφανίζονται απ'το NC, παρά μόνο αν πατήσεις πάνω τους για να σε μεταφέρουν μέσα στο app. Aν θες απλά να της κάνεις discard απ΄το ΝC με το x button, δεν φεύγουν.

Notes: To font στους τίτλους των σημειώσεων έχει μια περίεργη σκιά που κουράζει.

Phone: Η λίστα των επαφών lagαρει πολύ και στο keypad το κουμπί Call κάνει ένα flickering κάθε τόσο.

Safari: Crashαρει πολλές φορές όταν πατάς πάνω σε ένα link για να ανοίξει σε νέα καρτέλα.

Mail: Πολλές φορές, όταν το attachment ενός mail περιέχει video, η αναπαραγωγή είναι πολύ προβληματική. Δε στρώνει παρά μόνο με restart της συσκευής.

Μusic: Τα artwork των album δεν φαίνονται σωστά και τα κομμάτια σε πολλές smart playlists δεν γίνονται sync με τη σωστή σειρά.

Location Services: Έχω παρατηρήσει ότι αν κι έχω απενεργοποιήσει εντελώς το Backround refresh των εφαρμογών, ο καιρός πολύ συχνά, τσεκάρει την τοποθεσία μου (χωρίς να ανοίξω το app ή το NC όπου έχω βάλει να φαίνεται η θερμοκρασία). Mόνο με ολοκληρωτική απενεργοποίησή του από τα Location Services δεν συμβαίνει αυτό. (προφανώς).

Photos: Crashαρει η εφαρμογή όταν έρθει ειδοποίηση για νέα photo σε shared photostream και πατήσεις πάνω στην ειδοποίηση για να μπεις απευθείας.

Στο λειτουργικό τώρα:

1. Δεν προσαρμόζεται σωστά καμία από τις photos που έχω επιλέξει για wallpaper.

2. Πολλές φορές, ο φωτισμός της συσκευής πέφτει στο 0, νομίζω κυρίως γίνεται όταν πάω να πατήσω την οθόνη την στιγμή που είναι να ενεργοποιηθεί το Autolock. Επανέρχεται μόνο με κλείσιμο της οθόνης από το Power Button και ξανά ενεργοποίηση.

3. Δυσκολία στην ανακατάταξη της σειράς του Τoday View και των Apps στο NC, crashαρε πολλές φορές.

4. Το Delete δεν πιάνει σχεδόν ποτέ με τη μία.

5. Όταν έχεις ενεργοποιημένο το Autolock, δε μπορείς να έχει και το Assistive Touch, γιατί δεν ξεκλειδώνει η συσκευή με τίποτα αφού ενεργοποιήσεις το δεύτερο.

Σε γενικές γραμμές, τρέχει αρκετά καλά και smoothly για Beta. Αυτά πάνω-κάτω, αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα επανέλθω...

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 20/06/2013 - 10:16

#624   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2013 - 10:31

Τα θέματα που έχω αντιμετωπίσει στο λειτουργικό και στις εφαρμογές της Apple αυτές τις μέρες, για τυχόν ενδιαφερόμενους που δεν την έχουν ήδη βάλει, είναι τα εξής:

Calendar: Πρόβλημα με τα events του calendar, αν και συγχρονίζονται και εμφανίζονται κανονικά μέσα στο app, εντούτοις δεν έρχονται ποτέ ειδοποιήσεις και δεν εμφανίζονται καθόλου στο notification center. Αυτό ισχύει και για το Google Calendar, αλλά και για το iCloud.

Reminders: Το interface είναι πολύ buggy και θέλει διόρθωση. Επίσης τα επαναληπτικά reminders όταν τα επιλέξεις να πάνε στην επόμενη φορά, ενεργοποιούνται για 3 ώρες πριν από την προκαθορισμένη, οπότε πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις χειροκίνητα την ώρα, αν θες να χτυπήσει σωστά. Aκόμη, οι ειδοποιήσεις δεν εξαφανίζονται απ'το NC, παρά μόνο αν πατήσεις πάνω τους για να σε μεταφέρουν μέσα στο app. Aν θες απλά να της κάνεις discard απ΄το ΝC με το x button, δεν φεύγουν.

Notes: To font στους τίτλους των σημειώσεων έχει μια περίεργη σκιά που κουράζει.

Phone: Η λίστα των επαφών lagαρει πολύ και στο keypad το κουμπί Call κάνει ένα flickering κάθε τόσο.

Safari: Crashαρει πολλές φορές όταν πατάς πάνω σε ένα link για να ανοίξει σε νέα καρτέλα.

Mail: Πολλές φορές, όταν το attachment ενός mail περιέχει video, η αναπαραγωγή είναι πολύ προβληματική. Δε στρώνει παρά μόνο με restart της συσκευής.

Μusic: Τα artwork των album δεν φαίνονται σωστά και τα κομμάτια σε πολλές smart playlists δεν γίνονται sync με τη σωστή σειρά.

Location Services: Έχω παρατηρήσει ότι αν κι έχω απενεργοποιήσει εντελώς το Backround refresh των εφαρμογών, ο καιρός πολύ συχνά, τσεκάρει την τοποθεσία μου (χωρίς να ανοίξω το app ή το NC όπου έχω βάλει να φαίνεται η θερμοκρασία). Mόνο με ολοκληρωτική απενεργοποίησή του από τα Location Services δεν συμβαίνει αυτό. (προφανώς).

Photos: Crashαρει η εφαρμογή όταν έρθει ειδοποίηση για νέα photo σε shared photostream και πατήσεις πάνω στην ειδοποίηση για να μπεις απευθείας.

Στο λειτουργικό τώρα:

1. Δεν προσαρμόζεται σωστά καμία από τις photos που έχω επιλέξει για wallpaper.

2. Πολλές φορές, ο φωτισμός της συσκευής πέφτει στο 0, νομίζω κυρίως γίνεται όταν πάω να πατήσω την οθόνη την στιγμή που είναι να ενεργοποιηθεί το Autolock. Επανέρχεται μόνο με κλείσιμο της οθόνης από το Power Button και ξανά ενεργοποίηση.

3. Δυσκολία στην ανακατάταξη της σειράς του Τoday View και των Apps στο NC, crashαρε πολλές φορές.

4. Το Delete δεν πιάνει σχεδόν ποτέ με τη μία.

5. Όταν έχεις ενεργοποιημένο το Autolock, δε μπορείς να έχει και το Assistive Touch, γιατί δεν ξεκλειδώνει η συσκευή με τίποτα αφού ενεργοποιήσεις το δεύτερο.

Σε γενικές γραμμές, τρέχει αρκετά καλά και smoothly για Beta. Αυτά πάνω-κάτω, αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα επανέλθω...

calendar,reminders,note δεν εχω καποιο απ το τα προβληματα που λες
στα 1,2,3,4 κ 5 δεν εχω τιποτα...τσεκαρισμενο πολλες μα πολλες φορες...τι να πω...μαλιστα εχω κανει update στο 5αρι μου ουτε καν καθαρο install με registered udid κ μου κανει εντυπωση οτι εξαφανιστηκαν καποια lag που εκανε στο 6.14 πχ οταν εβγαινα απο το μηνυματα αργουσε 1-2 δευτ καποιες φορες, η οταν πηγαινες να απενεργοποιησεις το wi-fi...τι να πω...να φανταστεις δεν το γυρναω πισω παρολο που 2-3 εφαρμογες που χρησιμοποιω κολλανε κ κρασαρει τελειως (χρηματιστηριακες πλατφορμες) ...

#625   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2013 - 10:39

calendar,reminders,note δεν εχω καποιο απ το τα προβληματα που λες
στα 1,2,3,4 κ 5 δεν εχω τιποτα...τσεκαρισμενο πολλες μα πολλες φορες...τι να πω...μαλιστα εχω κανει update στο 5αρι μου ουτε καν καθαρο install με registered udid κ μου κανει εντυπωση οτι εξαφανιστηκαν καποια lag που εκανε στο 6.14 πχ οταν εβγαινα απο το μηνυματα αργουσε 1-2 δευτ καποιες φορες, η οταν πηγαινες να απενεργοποιησεις το wi-fi...τι να πω...να φανταστεις δεν το γυρναω πισω παρολο που 2-3 εφαρμογες που χρησιμοποιω κολλανε κ κρασαρει τελειως (χρηματιστηριακες πλατφορμες) ...

Εγώ έχω κάνει clean install και μάλιστα 2 φορές. Και είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα... Μήπως να πέρναγα κι εγώ σε 6.1.4 και μετά να έκανα update; :P
Και κάτι άλλο που θυμήθηκα, όταν τραβάω πανοραμική photo από τη Lockscreen, μόλις τελειώσω, τα Location Services για την κάμερα δεν κλείνουν ποτέ, ούτε καν αν τα κάνω on/off, μόλις τα ανοίξω μένουν πάλι συνέχεια ανοιχτά με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα η συσκευή να καίει πάρα πολύ. Λύνεται μόνο με restart...

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 20/06/2013 - 10:39

#626   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2013 - 10:50

Εγώ έχω κάνει clean install και μάλιστα 2 φορές. Και είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα... Μήπως να πέρναγα κι εγώ σε 6.1.4 και μετά να έκανα update; :P
Και κάτι άλλο που θυμήθηκα, όταν τραβάω πανοραμική photo από τη Lockscreen, μόλις τελειώσω, τα Location Services για την κάμερα δεν κλείνουν ποτέ, ούτε καν αν τα κάνω on/off, μόλις τα ανοίξω μένουν πάλι συνέχεια ανοιχτά με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα η συσκευή να καίει πάρα πολύ. Λύνεται μόνο με restart...

τι να πεις, πολυ περιεργο παντως σε καποιους εχει κατσει καλα σε αλλους οχι...να σε ρωτησω τα οριτζιναλ λινκς χρησιμοποιησες οχι τα σπασμενα...(udid)

#627   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2013 - 10:53

τι να πεις, πολυ περιεργο παντως σε καποιους εχει κατσει καλα σε αλλους οχι...να σε ρωτησω τα οριτζιναλ λινκς χρησιμοποιησες οχι τα σπασμενα...(udid)

Ναι, κανονικά έχω κάνει register το udid μου σε φίλο dev... Ελπίζω να στρώσει με τη beta 2 που λογικά δεν αργεί, γιατί ειδικά τα προβλήματα με τα calendars και τα reminders δυσκολεύουν πολύ την καθημερινότητά μου...

#628   dlalou

dlalou

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 20/06/2013 - 11:10

Καλήμερα θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί λέω να περάσω την beta έκδοση του ios 7.
Λειτουργεί κανονικά???έχει προβλήματα ή κολλήματα ή εφαρμογές θα λειτουργούν κανονικά?
το facetime λειτουργεί κανονικά γιατί το χρησιμοποιώ καθημερινά???

#629   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2013 - 11:26

Καλήμερα θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί λέω να περάσω την beta έκδοση του ios 7.
Λειτουργεί κανονικά :huh:έχει προβλήματα ή κολλήματα ή εφαρμογές θα λειτουργούν κανονικά?
το facetime λειτουργεί κανονικά γιατί το χρησιμοποιώ καθημερινά :huh:

Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω έχω φτιάξει μια λίστα με τα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει. Το facetime μου δουλεύει κανονικά, αν και έχω μιλήσει μόνο 2-3 φορές, δεν κάνω καθημερινή χρήση...

#630   eytyxhs

eytyxhs

iPH Addict

• 688 μηνύματα
  • Twitter:@Eytyxhs
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:eytyxhs

Δημοσίευση 20/06/2013 - 11:40

Ειναι τινγκα στα προβληματα όντως. Θα γυρίσω στο 6. Πάντως εναι πολυ παραξενο..δεν μου αρεσει καθόλου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες