γιατι παει για παροπλισμο? μια χαρα δουλευει με το 511 το δικο μου. ετσι κι αλλοιως και το 6 δεν το υποστηριζεΔυστυχως φαινεται οτι το iOS 7 πεφτει καπως βαρυ σε ενα ipad 3rd generation. Φρικτο lag και stuttering παντου. Στα animations στο springboard, στο scrolling (στο music app και στα contacts). Oταν προσπαθεις να γραψεις σε ενα field στον Safari και βγει το πληκτρολογιο , το οποιο ειναι επισης translucent με αυτο το πανακριβο απο αποψη computation blur η κατασταση ειναι χαλια. Και αν τυχει να εισαι και landscape ( που η περιοχη που πρεπει να γινει blur ειναι μεγαλυτερη) ειναι αφορητη.
Ολο το fluidity που αγαπησαμε στο i0s εχει χαθει. Γνωμη μου ειναι ( και κατι ξερω απο αυτα ) οτι δυσκολα θα φτιαχτει αυτο. Οσο ομορφο ειναι και οσο υπηρετει το σχεδιαστικο οραμα του Sir αυτο το translucency, ειναι ολοφανερο (σε οποιον ξερει τουλαχιστον) οτι δημιουργει πολλα προβληματα. Αυτα τα καπως απογοητευτικα σε πρωτη αποψη. το πρωτο retina ipad παει για παροπλισμο με το ios 7 ...
iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:20
Ad
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:21
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:22
ναι οσο να ναι ενα φοβο τον εχεις. μην σου παρασυρθει και μπλεξει με ναρκωτικα με μηχανακια να γυρναει τις νυχτες. ελεοοοοοοοοος τι να παθει μωρε? και στο κατω κατω μην το περασεις μωρε το 7. μια χαρα δουλευει και με την 4χχ και την 5χχ και την 6χχ. οπως λεγαμε παλια οποιος φοβαται παει και κοιμαται.Παιδια δεν ξερω με αυτα που ακουω αρχιζω και φοβαμαι μολις ενα χρονο κλεινει το 4s μου...και δεν θελω να βγει τοσο γρηγορα off.... ενταξει θα μου πειτε ειναι παλιο πλεον αλλα και ενας μισθος για να το αποκτησεις δεν ειναι λιγο...
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:23
Iluxus λειτουργεί μια χαρά το airplane κόλπο. Το εχω δοκιμάσει.
Πάντως στο 5αρι ειναι πιο fluid όλα!
Μόλις έπιασε και σε μένα! Και τα εικονίδια πλέον όλα καλα...Τι να πω!
Καλύτερα για μένα βέβαια.
Άντε να κατεβάζουμε και για το μίνι σιγά σιγά ...
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:26
Η πίκρα δεν ειναι στο iPad 3 αλλα εαν δεις σημερα μετα την beta 2 iPhone 4 θα βάλεις τα κλάματα χαλια μαυρα.Θέλω να πιστεύω μεχρι τον οκτωβριο να το έχουν φερει λιγο στα ισα τους ώστε να προχωρεί κουτσά στραβά το 4αρι
Ακόμα περιμένω το Video ε..
Δεν υπάρχει σωτηρία ρε.. Τι να αλλάξουν?
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:27
Αν σε σένα παίζει καλά στο 3 τότε δεν χάθηκε κάθε ελπίδα ... Δεν έχω κάνει ακομη την τελειωτική κίνηση ... The all-mighty Reset All Settings !!!Και 3 εχω και μίνι.
Και ο επεξεργαστής του mini είναι το ένα τέταρτο του 3...
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:29
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:32
Αν σε σένα παίζει καλά στο 3 τότε δεν χάθηκε κάθε ελπίδα ... Δεν έχω κάνει ακομη την τελειωτική κίνηση ... The all-mighty Reset All Settings !!!
Κάτσε...απώ πάνω το πέρασες;
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:37
Ακόμα περιμένω το Video ε..
Δεν υπάρχει σωτηρία ρε.. Τι να αλλάξουν?
Ναι βρε σει δεν σε εχω ξεχάσει απλος δουλεια σημερα δουλεια και αυριο αλλα μεσα στην εβδομαδα θα το εχω ετοιμο
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:38
Κάτσε...απώ πάνω το πέρασες;
Οχι ... restore from backup.. Αλλα παντα κανω και ενα Reset All Settings μετα.
Δυο ερωτησεις : Το dictionary lookup παιζει σε σας (σε ipad μιλαω παντα) ?
Και ενα αλλο παραξενο bug. An μπειτε στο forum απο τον safari στο ipad μπορειτε να κανετε click στο Εξοδος πανω δεξια η στο username σας ? Εμενα δεν φαινεται να παιζει τιποτε απο αυτα που ειναι πανω δεξια στην μαυρη μπαρα στο forum ...
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:44
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:45
Δημοσίευση 25/06/2013 - 00:02
γρηγοροτερα κινουμενα γραφικα.
σε καλο δρομο ειμαστε
Δημοσίευση 25/06/2013 - 00:03
ναι οσο να ναι ενα φοβο τον εχεις. μην σου παρασυρθει και μπλεξει με ναρκωτικα με μηχανακια να γυρναει τις νυχτες. ελεοοοοοοοοος τι να παθει μωρε? και στο κατω κατω μην το περασεις μωρε το 7. μια χαρα δουλευει και με την 4χχ και την 5χχ και την 6χχ. οπως λεγαμε παλια οποιος φοβαται παει και κοιμαται.
1) Mε το που βγει το ios7 και χρειαστεις restore δεν θα μπορεις να πας σε προηγουμενη παρα μονο στην τελευταια εκδοση (οπως και τωρα)
2) Δεν καταλαβαινω τον λογο για τον οποιο ενω εχω "καινουργιο" και "ακριβο" κινητο να μην ειναι ενημερωμενο το λογισμικο του και να αναγκαζομαι να βαλω παλιες εκδοσεις για να μην κολλαει..
3)Το αν θα κοιμηθω ειναι δικο μου θεμα
Τελευταία επεξεργασία από: arismegane, 25/06/2013 - 00:09
Δημοσίευση 25/06/2013 - 00:10
και ποιος ειπε οτι εμεις που περασαμε 7 θελουμε να παμε πισω? χρονια τωρα ξενυχταμε για τις beta και τις τελικες και τα αναμενομενα εργαλεια jb.1) Mε το που βγει το ios7 και χρειαστεις restore δεν θα μπορεις να πας σε προηγουμενη παρα μονο στην τελευταια εκδοση (οπως και τωρα)
2) Δεν καταλαβαινω τον λογο για τον οποιο ενω εχω "καινουργιο" και "ακριβο" κινητο να μην ειναι ενημερωμενο το λογισμικο του και να αναγκαζομαι να βαλω παλιες εκδοσεις για να μιν κολλαει..
3)Το αν θα κοιμηθω ειναι δικο μου θεμα
στο δευτερο απλα γιατι ειναι δοκιμαστικη εκδοση και λογικο να υπαρχουν κωλληματα. μπορεις να ζητησεις τα ρεστα απο την μαμα εταιρια που το δικο σου κινητο και χωρις λογαριασμο dev κολλαει να τους πεις μαλιστα οτι το πηρες και ενα σκασμο λεφτα θα προσφερεις καλες υπηρεσιες στους ελληνες αγοραστες αν εισακουστεις.
σαφως και ειναι δικο σου θεμα. προβλεπω δε να μην κοιμασαι απο τον καυμο σου που κολλαει σε μια beta εκδοση. απο μενα καληνυχτα. μια χαρα περασε και παω για νανι ησυχος
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (2)