iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα
Δημοσίευση 30/06/2013 - 17:10
Ad
Δημοσίευση 30/06/2013 - 17:13
Και εμείς που έχουμε το 4αρι το απλό τι κάνουμε
Δεν αναβαθμίζεις..
Το άσχημο είναι βέβαια πως με την επίσημη κυκλοφορία το φθινόπωρο, όποιος αναβαθμίσει με i4 δε θα έχει την επιλογή να γυρίσει πίσω..
Αναφέρομαι σε "καθαρές" συσκευές.
Ναι απλά θέλω να πω ότι το 3GS που το υποστήριζαν μέχρι τώρα που θεωρητικά είναι παλιό αλλά δεν είχε τρέλα θέματα τουλάχιστον από φιλου μου που έχω δει εάν είναι να κολλάει τότε ποιος ο λόγος να το έχουν διαθέσιμο για το 4αρι από την στιγμή που η apple ξέρει ότι το hardware της συσκευής δεν το διαχειρίζεται σωστά πιστεύω να είμαι κατανοητος σε αυτό που θέλω να πω.
Για το λόγο που είχαν δώσει και τη 4.2.1 στο 3G.
Με τη διαφορά οτι εκεί μπορούσες να γυρίσεις πίσω.
Δημοσίευση 30/06/2013 - 17:16
Δημοσίευση 30/06/2013 - 17:19
Απλά δεν καταλαβαίνω την λογική της εταιρίας και τον λόγο να κανει μια τέτοια κίνηση χωρίς αποτέλεσμα και μόνο δυσαρέσκεια να φέρει.
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο τραγικό.. Απλά υπάρχει.
Σκέψου το αντίστροφο. Τι θα γινόταν αν δεν έδινε το iOS 7 για το 4.
Υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική που ακολουθείται. Όπως το 3GS υποστήριξε την 6 και τελείωσε εκεί, το ίδιο θα γίνει και με το 4 στην 7.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/06/2013 - 17:20
Δημοσίευση 30/06/2013 - 18:06
Το Skype δε παιζει.
Τελευταία επεξεργασία από: tgnikit, 30/06/2013 - 18:06
Δημοσίευση 30/06/2013 - 18:42
Δηλαδή θες να μου πεις οτι θα λήξει η beta και θα συνεχίσει να λειτουργεί το κινητό; Θες να μου πεις οτι το κινητό δεν θα μπει σε Recovery Mode και θα έχεις την επιλογή ή να πας στην επόμενη beta ή να επιστρέψεις στην 6;Δεν θέλω να λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Ξέρεις κανένα να μπλόκαρε το κινητό του γι αυτό; Προσεκτικά σ ο,τι λέμε παρακαλω
Το κινητό δεν θα μπλοκάρει, αλλά δεν θα μπορεί σίγουρα να το χρησιμοποιήσει.
Ας το αφήσει ο φίλος λοιπόν που έκανε την ερώτηση στην 7 beta 1 και να δούμε ποιος πρέπει να προσέχει σε ότι λέει.
Τελευταία επεξεργασία από: koumbouni, 30/06/2013 - 18:43
Δημοσίευση 30/06/2013 - 18:56
oxι παιδια ολα οκ με κουτι αποδειξη κοσμοτε κ ολα το αγορασα,το εβαλα σε dfu κ εκανε κανονικα restore,ευχαριστω πολυ.Από που το αγορασεs; Με χαρτιά απόδειξη κλπ; Έχω την εντύπωση όχι κι αν όχι τότε σίγουρα είναι κλεμμένο και έχει το I'd του νομιμού κατόχου. Χωρίς αυτό δεν ανοίγει λόγω find my iphone. Αυτό σε κάθε περίπτωση δλδ είτε στο πούλησε φίλος και ξέχασε να απενεργοποιήσει την παραπάνω λειτουργία. Λες αν ισχύει το πρώτο να σου πούλησαν το κινητό του φίλου που το έχασε και το λέει δυο τρεις μέρες τώρα εδώ μέσα σε σχετικό νήμα; Πλάκα θα χει
Δημοσίευση 30/06/2013 - 19:14
παλι καλα. καλοριζικο λοιπονoxι παιδια ολα οκ με κουτι αποδειξη κοσμοτε κ ολα το αγορασα,το εβαλα σε dfu κ εκανε κανονικα restore,ευχαριστω πολυ.
Δημοσίευση 30/06/2013 - 19:17
oxι παιδια ολα οκ με κουτι αποδειξη κοσμοτε κ ολα το αγορασα,το εβαλα σε dfu κ εκανε κανονικα restore,ευχαριστω πολυ.
Εε πως το αγορασες απο την Cosmote με χαρτι και αποδειξη και ειχε το 7; Περιεργο!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 30/06/2013 - 19:23
Εε πως το αγορασες απο την Cosmote με χαρτι και αποδειξη και ειχε το 7; Περιεργο!
Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν απο cosmote και να είχε 7.
Μάλλον θα θες να πεις πως αυτός που το αγορασες το είχε πάρει απο cosmote.
Δημοσίευση 30/06/2013 - 19:34
αυτο ειπα με αποδειξη απο κοσμοτε ειπα,μεταχειρισμενο εννοειτε κ το παιδι ειχε developer account μου ειπε καπως ετσι,απλα του ειπα εγω να μου το αφησει στην 7 να δω πως ειναι αλλα κολλαγε πολυΔεν υπάρχει περίπτωση να ήταν απο cosmote και να είχε 7.
Μάλλον θα θες να πεις πως αυτός που το αγορασες το είχε πάρει απο cosmote.
Δημοσίευση 30/06/2013 - 20:31
αυτο ειπα με αποδειξη απο κοσμοτε ειπα,μεταχειρισμενο εννοειτε κ το παιδι ειχε developer account μου ειπε καπως ετσι,απλα του ειπα εγω να μου το αφησει στην 7 να δω πως ειναι αλλα κολλαγε πολυ
χμμμμ ειχε dev acc (δηλαδη περασμενο το δικο του appleID, γνωστης κλπ κλπ) κ εδωσε ετσι το κινητο χωρις να το κανει restore...
οκ οκ το χε περασμενο κ ηθελες να το δεις το καταλαβαινω, στο δειχνει κ μετα το γυρναει σε 6.14 μια κ δεν θα μπορεις ουτε ρεστορε να το κανεις αφου θα εχει το δικο του appleID...τι να πω, δεν θελω να πω αλλα, απλα το ολο σκηνικο ειναι λιγο περιεργο, πχ πως κ δεν ρωτησες τον πωλητη που ειναι κ developer να σου πει τι θα κανεις, κ μπαινεις 7 το πρωι εδω κ ρωτας...πφφφ πολυ σκεψη ε...χαααχαχα καλο βραδυ κ καλη εβδομαδα!!!
Δημοσίευση 01/07/2013 - 01:18
Δημοσίευση 01/07/2013 - 05:35
κ κατι αλλο...το να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κ να εχει μεσα το ios 7 απαγορευεται?η αν εχει μεσα ios 7 k κανεις επαναφορα εργοστασιακων γυρναει σε 6.1.4?πολυ serlock holmes φιλος...σορυ κιολας...χμμμμ ειχε dev acc (δηλαδη περασμενο το δικο του appleID, γνωστης κλπ κλπ) κ εδωσε ετσι το κινητο χωρις να το κανει restore...
οκ οκ το χε περασμενο κ ηθελες να το δεις το καταλαβαινω, στο δειχνει κ μετα το γυρναει σε 6.14 μια κ δεν θα μπορεις ουτε ρεστορε να το κανεις αφου θα εχει το δικο του appleID...τι να πω, δεν θελω να πω αλλα, απλα το ολο σκηνικο ειναι λιγο περιεργο, πχ πως κ δεν ρωτησες τον πωλητη που ειναι κ developer να σου πει τι θα κανεις, κ μπαινεις 7 το πρωι εδω κ ρωτας...πφφφ πολυ σκεψη ε...χαααχαχα καλο βραδυ κ καλη εβδομαδα!!!
Δημοσίευση 01/07/2013 - 05:49
γιατι τη εγινε με την ενα και την δυο?Δηλαδή θες να μου πεις οτι θα λήξει η beta και θα συνεχίσει να λειτουργεί το κινητό; Θες να μου πεις οτι το κινητό δεν θα μπει σε Recovery Mode και θα έχεις την επιλογή ή να πας στην επόμενη beta ή να επιστρέψεις στην 6;
Το κινητό δεν θα μπλοκάρει, αλλά δεν θα μπορεί σίγουρα να το χρησιμοποιήσει.
Ας το αφήσει ο φίλος λοιπόν που έκανε την ερώτηση στην 7 beta 1 και να δούμε ποιος πρέπει να προσέχει σε ότι λέει.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες