Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   nikosgreveniotis

nikosgreveniotis

iPH User

• 157 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 03/07/2013 - 10:51

παιδια σας ευχαριστω και τους δυο!!!τελικα ηθελε dfu και restore! καλη σας ημερα!! :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   arismegane

arismegane

iPH Member

• 306 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 03/07/2013 - 11:07

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με iPhone 4S beta 2 με την κάμερα; Όταν πατάω να ανοίξει τις πιο πολλές φορές με πετάει έξω...

#1143   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 03/07/2013 - 11:16

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με iPhone 4S beta 2 με την κάμερα; Όταν πατάω να ανοίξει τις πιο πολλές φορές με πετάει έξω...

πολλοι αλλα αντε και πες πως ησουν μονο εσυ θα υπηρχε λυση? εγω το λεω ξανα πρωτη φορα βλεπω τοση πρεμουρα απο ολους μας για δοκιμαστικη εκδοση. κι εγω μεσα δλδ.

#1144   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα
  • Twitter:@gsfakianakis
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:gsfakianakis7

Δημοσίευση 03/07/2013 - 11:29

πολλοι αλλα αντε και πες πως ησουν μονο εσυ θα υπηρχε λυση? εγω το λεω ξανα πρωτη φορα βλεπω τοση πρεμουρα απο ολους μας για δοκιμαστικη εκδοση. κι εγω μεσα δλδ.

Το βλεπεις πρωτη φορα γιατι πρωτη φορα μετα απο 6 χρονια εχει αλλαξει εντελως το ios

#1145   DJTHEO

DJTHEO

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 03/07/2013 - 12:45

Η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετα bugs,αλλα ολοι εχουν φαγωθει με το ios 7 γτ πρωτη φορα υπαρχει μια καπως πιο ουσιαστικη ανανεωση!Μεσα σε ολους κ εγωω βεβαια!Αντε να δουμε 8 ιουλιου μηπως η beta 3 ειναι καλυτερη και γλιτωσουμε το ios 6 :P :P

Τελευταία επεξεργασία από: DJTHEO, 03/07/2013 - 12:46

#1146   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 12:46

1372843794[/url]' post='1385222']
Το βλεπεις πρωτη φορα γιατι πρωτη φορα μετα απο 6 χρονια εχει αλλαξει εντελως το ios

ναι αλλα τις χαοτικες αλλαγες ο χρηστης δεν τις βλεπει. ειδικα οσοι ειχαν jb. και μεταξυ μας αυτοι ειναι που "σκοτωνονται" για την beta. ο απλος επιδειξιας χρηστης μονο τις αλλαγες στα εικονιδια βλεπει. πας στοιχημα? θα πω οτι εγω δεν μπορω να δω τις αλλαγες ως ειδικος επι των υπολογιστων και των λειτουργικών. εγραψα γιατι φοραω την beta στο κινητο μου. find my iphone.

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 03/07/2013 - 12:47

#1147   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 12:48

σε αυτο δεν εχεις αδικο το 95 % του ποσοστου δεν ξερει να κανει καμια λειτουργια εκτος τηλ και σμς αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο ολοι θελουν να εχουν το καινουργιο το διαφορετικο ασχετο αν ξερουν η οχι να το δουλευουν

#1148   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 12:53

σε αυτο δεν εχεις αδικο το 95 % του ποσοστου δεν ξερει να κανει καμια λειτουργια εκτος τηλ και σμς αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο ολοι θελουν να εχουν το καινουργιο το διαφορετικο ασχετο αν ξερουν η οχι να το δουλευουν

και ολοι δικαιουνται αν το θελεις αλλα μετα απο τοσες μερες και τοσα ποστ για την beta πλεον δεν εχει νοημα το στυλ "παιδια εμενα μου κανει αυτο τουτο κεινο τ αλλο" beta ειναι ο,τι θελει κανει. να εισαι δε σιγουρος πως αν δεν διναν λογαριασμους dev με 4 5 ευρω και ηταν υποχρεωτικο το 99 που θελει η apple ουτε ενας δεν θα την περναγε. ασε τους κινδυνους που συνεπαγεται να σου δινει ενας dev εσενα και σε τοσους αλλους τονιδιο δικο του λογαριασμο. θα διαβασες στις αρχες με την 1 τι γινοταν στην επαναφορα.

#1149   gsfakianakis2

gsfakianakis2

iPH Member

• 324 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 12:56

δεν ειναι 4-5 ευρω εδω με 1 ευρω κανεις την δουλεια σου τα 99 δεν προκειται να τα εδινε κανεις και ολοι θα περιμεναν
εγω την εβαλα και την εβγαλα μεχρι χθες βραδυ 3 φορες δεν παλευεται μου κρασαρε πανω απο 10 φορες το τηλ

Τελευταία επεξεργασία από: gsfakianakis2, 03/07/2013 - 12:57

#1150   Fysaras

Fysaras

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 03/07/2013 - 18:59

Πιαδια καλησπερα!!Εβαλα πριν μια εβδομαδα την ios 7 στο iphone και σημερα ενω δουλευε κανονικα απο ενα σημειο κ μετα κολλησε.Πατησα power button μηπως και σβησει αλλα τπτ...Μετα το συνδεσα με το itunes και εβαλα την παλι την 6.1.4 αλλα το προβλημα που μου δημιουργήθηκε ειναι οτι δεν μπορω να το συνδεσω με το itunes διοτι μου λεει οτι ειναι λαθος ο κβδικος του apple id παρολου που τον αλλαξα παλι το ιδιο μου λεει...Μπορει καποιος να με βοηθησει?

#1151   Fysaras

Fysaras

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 19:00

Iphone5*

#1152   Fysaras

Fysaras

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 19:19

Παιδια εχω μεινει χωρις τηλεφωνο μπορει καποιος να με βοηθησει?Δεν μπορω να ενεργοποιησω το κινητο

Τελευταία επεξεργασία από: Fysaras, 03/07/2013 - 19:21

#1153   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 03/07/2013 - 20:03

και ολοι δικαιουνται αν το θελεις αλλα μετα απο τοσες μερες και τοσα ποστ για την beta πλεον δεν εχει νοημα το στυλ "παιδια εμενα μου κανει αυτο τουτο κεινο τ αλλο" beta ειναι ο,τι θελει κανει. να εισαι δε σιγουρος πως αν δεν διναν λογαριασμους dev με 4 5 ευρω και ηταν υποχρεωτικο το 99 που θελει η apple ουτε ενας δεν θα την περναγε. ασε τους κινδυνους που συνεπαγεται να σου δινει ενας dev εσενα και σε τοσους αλλους τονιδιο δικο του λογαριασμο. θα διαβασες στις αρχες με την 1 τι γινοταν στην επαναφορα.

Φιλε ''προγραμματιστη'' εδω εχεις λαθος η beta μπαινει και χωρις dev account......

Knowledge Is Power

#1154   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 20:10

Φιλε ''προγραμματιστη'' εδω εχεις λαθος η beta μπαινει και χωρις dev account......

ειπα εγω οτι δεν μπαινει? το θεμα ειναι πως συμπεριφερται σε καθε περιπτωση. δεν ειμαι προγραμματιστης αν και εχω τετοιο λογαριασμο.

#1155   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 20:16

@fysaras (γιατιατι γινεται σημερα με την παραθεση) ειχες δικο σου dev account η σγορασες απο αυταα ευκσιριακα? παιζει να μην γνωριζεις το id του dev που σου εδωσε προσβαση. για ξαναπερνα την 7 αν γινεται και δωσε το δικο σου. ελπιζω να προσπαθησες στην καταβαθμιση με shift restore και dfu

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες