iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα
Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:29
Υπάρχουν πολλά όμορφα στοιχεία, αλλά και κάποια που είναι κατώτερα των παλιών.
Ειδικά κάποια εικονίδια.
Νομίζω πως το ημερολόγιο, αν και έχει κάποιες ωραίες προσθήκες, έχει και αφαιρέσεις.
Μου άρεσε πολύ, και το είχα κάποτε σε JB συσκευή, το διάφανο των NC και CC. Όπως και η αλληλεπίδραση με το μετόπισθεν γίγνεσθαι.
Το λεξικό το «.......νε»! Χάλια το κάνανε.
Επιλογή ιδιωτικής περιήγησης εντός του Safari.
Η εφαρμογή των Φωτό όντως είναι βελτιωμένη και χρηστικότερη.
Το εικονίδιου του ρολογιού δείχνει ακόμα και τα δευτερόλεπτα να κινούνται, οπότε όσοι θέλετε ίσως να ελπίζεται σε Live Icons.
Το animation στο τράβηγμα εντός μιας συζήτησης μηνυμάτων είναι πολύ χαριτωμένο. Με τις φουσκάλες να παραμορφώνονται και να επανέρχονται.
Η πυξίδα αναβαθμίστικε και έγινε πιο λειτουργική. Έχω χρησιμοποιήσει το κινητό ως ζυγαριά επιφανείας κτλ.
Ο φακός από το CC μένει ανοιχτός ακόμα και όταν κλειδώσεις την συσκευή ή αλλάξεις σε άλλη εφαρμογή. Respect σε αυτή τη λεπτομέρεια.
Στο Do Not Disturbe, υπάρχει πλέον επιλογή να μην ενοχλείσαι ακόμα και αν χρησιμοποιείς την συσκευή. Στο iOS 6, αν έκανες οτιδήποτε στο κινητό με ανοιχτή οθόνη, οι ειδοποιείσεις ερχότανε πάντα. Τώρα υπάρχει επιλογή ανάμεσα στην ημι-ενόχληση και στην μη-ενόχληση.
Δεν έτυχε να έρθει ειδοποίηση στην LockScreen όσο το είχα (που να προλάβει το καημένο αφού το έλιωσα) και θα ήθελα να δω πως φαίνεται και πως ανοίγει τις νεοεισερχόμενες.
Επίσης, το κινητό έπιασε θερμοκρασία στην αρχή, και
δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, που δεν νομίζω, αλλά η ταχύτητα απόκρισης είναι μειωμένη στο 5άρι. Ότι αφορά τις λειτουργίες του Home Button. Ελπίζω να μην ανήκει στην στρατηγική της Apple, «Χωλαίνω τον προηγούμενο, προς ανάδειξη της σβελτάδας του επόμενου»
Αυτά από μένα.
Σε όσους ψήνονται, και θέλουν να πειράξουν/παίξουν σαν τους ρομποτάκιδες,ας το δοκιμάσουν, πάντα με δική τους ευθύνη να μην χάσουν την περιουσία τους (ψηφιακή και μη).
Εγώ συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι δεν είμαι ο JB/Android/Beta τύπος. Θέλω να δουλεύουν όλα (οι 100 εφαρμογές που έχω + οι εγγενείς της Apple) άριστα. Κατάφερα εντός 1 ώρας να κρασάρω 5 φορές κάποιες εφαρμογές. Φτάνει το παιχνίδι.
Με το καλό όταν έρθει.
Ad
Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:29
Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:33
Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:42
Πολλά bugs. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Επανέρχομαι σε 6.1.4
Υπάρχουν πολλά όμορφα στοιχεία, αλλά και κάποια που είναι κατώτερα των παλιών.
Ειδικά κάποια εικονίδια.
Νομίζω πως το ημερολόγιο, αν και έχει κάποιες ωραίες προσθήκες, έχει και αφαιρέσεις.
Μου άρεσε πολύ, και το είχα κάποτε σε JB συσκευή, το διάφανο των NC και CC. Όπως και η αλληλεπίδραση με το μετόπισθεν γίγνεσθαι.
Το λεξικό το «.......νε»! Χάλια το κάνανε.
Επιλογή ιδιωτικής περιήγησης εντός του Safari.
Η εφαρμογή των Φωτό όντως είναι βελτιωμένη και χρηστικότερη.
Το εικονίδιου του ρολογιού δείχνει ακόμα και τα δευτερόλεπτα να κινούνται, οπότε όσοι θέλετε ίσως να ελπίζεται σε Live Icons.
Το animation στο τράβηγμα εντός μιας συζήτησης μηνυμάτων είναι πολύ χαριτωμένο. Με τις φουσκάλες να παραμορφώνονται και να επανέρχονται.
Η πυξίδα αναβαθμίστικε και έγινε πιο λειτουργική. Έχω χρησιμοποιήσει το κινητό ως ζυγαριά επιφανείας κτλ.
Ο φακός από το CC μένει ανοιχτός ακόμα και όταν κλειδώσεις την συσκευή ή αλλάξεις σε άλλη εφαρμογή. Respect σε αυτή τη λεπτομέρεια.
Στο Do Not Disturbe, υπάρχει πλέον επιλογή να μην ενοχλείσαι ακόμα και αν χρησιμοποιείς την συσκευή. Στο iOS 6, αν έκανες οτιδήποτε στο κινητό με ανοιχτή οθόνη, οι ειδοποιείσεις ερχότανε πάντα. Τώρα υπάρχει επιλογή ανάμεσα στην ημι-ενόχληση και στην μη-ενόχληση.
Δεν έτυχε να έρθει ειδοποίηση στην LockScreen όσο το είχα (που να προλάβει το καημένο αφού το έλιωσα) και θα ήθελα να δω πως φαίνεται και πως ανοίγει τις νεοεισερχόμενες.
Επίσης, το κινητό έπιασε θερμοκρασία στην αρχή, και
δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, που δεν νομίζω, αλλά η ταχύτητα απόκρισης είναι μειωμένη στο 5άρι. Ότι αφορά τις λειτουργίες του Home Button. Ελπίζω να μην ανήκει στην στρατηγική της Apple, «Χωλαίνω τον προηγούμενο, προς ανάδειξη της σβελτάδας του επόμενου»
Αυτά από μένα.
Σε όσους ψήνονται, και θέλουν να πειράξουν/παίξουν σαν τους ρομποτάκιδες,ας το δοκιμάσουν, πάντα με δική τους ευθύνη να μην χάσουν την περιουσία τους (ψηφιακή και μη).
Εγώ συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι δεν είμαι ο JB/Android/Beta τύπος. Θέλω να δουλεύουν όλα (οι 100 εφαρμογές που έχω + οι εγγενείς της Apple) άριστα. Κατάφερα εντός 1 ώρας να κρασάρω 5 φορές κάποιες εφαρμογές. Φτάνει το παιχνίδι.
Με το καλό όταν έρθει.
Κι εγω θα συμφωνησω πιο πολυ με την ταχυτητα αποκρισης, ελπιζω να ειναι οτι ειναι σε beta σταδιο ακομη και οχι "κολπο" της apple.
Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:53
Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:58
Σου ανέφερα σε αλλο thread οτι πρεπει να κατεβάσεις την : iPhone3,1_7.0_11A4372q_Restore.ipsw
Ναι αλλα οταν παω να το βαλω μου εμφανιζει μηνυμα: Δεν ηταν δυνατη η ενημερωση του iphone επειδη το αρχειο υλικολογισμικου δεν ηταν συμβατα.
Δημοσίευση 12/06/2013 - 01:03
?Με την νέα διάταξη του photos.app τώρα τι γίνεται με τα άλμπουμς? υπάρχει camera roll?
Δημοσίευση 12/06/2013 - 01:45
Δημοσίευση 12/06/2013 - 06:45
?
υπάρχει camera roll
Δημοσίευση 12/06/2013 - 07:37
μια χαρα ειναι και στο μαυρο μην ανυσηχεις!!εχω μια ερωτηση σε iphone 5 μαυρο φαινετε ωραιο;γιατι στην παρουσιαση ειχαν το λευκο.
Δημοσίευση 12/06/2013 - 08:44
Αφού έχεις 4αρι κακός στο λέει. Κατέβασε την ξανά από άλλο site εκτός και δεν έχεις 4σαρι και έχεις 4SΝαι αλλα οταν παω να το βαλω μου εμφανιζει μηνυμα: Δεν ηταν δυνατη η ενημερωση του iphone επειδη το αρχειο υλικολογισμικου δεν ηταν συμβατα.
Φυσικά θέλω να πιστεύω ότι έχεις το τελευταίο itunes
Δημοσίευση 12/06/2013 - 09:55
Καλησπερα
Απλα δεν κάνεις Restore κάνεις Update με το shift πατημενο και του δειχνεις απο που θα παρει το αρχειο ipsw που έχεις κατεβάσει πρωτα .
Δημοσίευση 12/06/2013 - 09:57
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 12/06/2013 - 09:58
Δημοσίευση 12/06/2013 - 10:00
Καλή ηταν η εμπειρια, αλλα θα ξαναγυρισω κι εγω σε 6. Παντως για Β1 μια χαρά ηταν. Επίσης, άποψη μου ειναι οτι εχει ακομα δουλεια το UI. Αν το θεωρησω ως Draft UI, τοτε ναι ειναι σε καλο δρομο. Αλλα αν μεινει ετσι ακριβως, τοτε εχουμε θεματα. Απλο παραδειγμα: Τα περισσότερα εικονιδια ειναι πιο flat και παστέλ υφη (οκ και αρκετα εντονα χρωματα). Το GameCenter ομως εχει διατηρησει μια γυαλαδα στις 4 φουσκες που έχει. Inconsistency........ Sorry, η δουλεια μου φταιει
Δημοσίευση 12/06/2013 - 10:35
Εμένα στο Notification Center δεν μου έχει toggle για τον καιρό... Αλλά στο today view μου δείχνει μια περιγραφή των τρεχουσών καιρικών συνθηκών. Αυτό εννοείτε ή κάποιο widget καιρού όπως στο iOS 6;Για κάποιους που δεν τους εμφανίζει τον καιρό στο NotCent, θα πρεπει να πανε στα Location Services και να ενεργοποιήσουν το καιρό. Έπειτα, στις ρυθμίσεις του NotCent να ενεργοποιησουν κι εκει αν θελουν να φαινεται ο καιρος.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)