Ευχαριστω!Θα στην εμφανίσει,όπως σε κάθε iOS.Είναι καλύτερα να μην κάνουμε ενημέρωση λογισμικού μέσω Wi-FI γιατί υπάρχει πρόβλημα στην μπαταρία κ.α. Οταν θα έρθει η ώρα να κυκλοφορήσει περίμενε μερικές μέρες να δεις πως πάει το iOS 7 από άλλα παιδιά μέσα στο φόρουμ.Πάντα η πρώτη έκδοση εχεί καποια bug,που διορθωνεται σε επόμενη αναβάθμιση.Οπότε κάνεις υπομονή.
iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα
Δημοσίευση 13/07/2013 - 19:10
Ad
Δημοσίευση 13/07/2013 - 19:20
Ευχαριστω!
Παρακαλώ,δεν κάνει τίποτα..
Δημοσίευση 13/07/2013 - 19:45
Να ρωτησω και κατι αλλο?Περασα την beta 3,με set up as new χωρις dev account.Οτι ειχα απο back up πως το περναω?Θα χασσω το beta ios7 αν κανω restore from back up μετα?Παρακαλώ,δεν κάνει τίποτα..
Δημοσίευση 13/07/2013 - 19:55
Να ρωτησω και κατι αλλο?Περασα την beta 3,με set up as new χωρις dev account.Οτι ειχα απο back up πως το περναω?Θα χασσω το beta ios7 αν κανω restore from back up μετα?
Αν κανεις restore from backup θα μεταφερεις "σκουπίδια" απο Jailbreak,αν είχες κάνει.Παντως δεν στο συνιστω να το κάνεις
Δημοσίευση 13/07/2013 - 19:58
Ναι αλλα οι εφαρμογες,οι επαφες?δεν ημουν jailbreak.Αν κανεις restore from backup θα μεταφερεις "σκουπίδια" απο Jailbreak,αν είχες κάνει.Παντως δεν στο συνιστω να το κάνεις
Δημοσίευση 13/07/2013 - 20:02
Ναι αλλα οι εφαρμογες,οι επαφες?δεν ημουν jailbreak.
Τις επαφές καλύτερα να τις συγχτονιζεις μεσω iCloud.Για τις εφαρμογές οι περισσοτερες για να μην πω όλες,δεν θα τρέχουν πιθανότατα.
Δημοσίευση 13/07/2013 - 20:30
οκ!ευχαριστω και παλι,ολους σας!Όχι. Απλά είναι καλύτερο να μην επαναφέρεις Backup.
Όλα απο την αρχή. Τις επαφές ανοίγοντας τον αντίστοιχο διακόπτη απο ρυθμίσεις - iCloud.
Δημοσίευση 13/07/2013 - 22:40
Στο post μου δε μιλάω για την ταχύτητα του νέου iOS 7 αλλά για συγκεκριμένο πρόβλημα, anyway, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα του iOS 7 σε iPhone 4, ιδίως στη beta 3 πηγαίνει κατά τη γνώμη μου πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άν παραμείνει έτσι και σίγουρα η Apple θα τη βελτιώσει στην τελική της έκδοση, θα είναι οι περισσότεροι αρκετά ευχαριστημένοι!καλα μην περιμενεις να πηγαινει και σφαιρα στο 4 φιλε μου.θα του πεφτει καπως βαρια ακομα και στην τελικη εκδοση της 7αρας.
Δημοσίευση 13/07/2013 - 23:25
σχεδον πολυ λιγες εχουν προβλημα. εχω με πανω απο 150 εφαρμογες πλεον ολες παιζουν. δεν εχω skype και whatsapp αλλα ολες οι αλλες μια χαρα τρεχουνΤις επαφές καλύτερα να τις συγχτονιζεις μεσω iCloud.Για τις εφαρμογές οι περισσοτερες για να μην πω όλες,δεν θα τρέχουν πιθανότατα.
Δημοσίευση 14/07/2013 - 01:31
το πρόβλημα το αντιμετωπίζω κι εγώ και το έχω πάθαίνω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα.Στο post μου δε μιλάω για την ταχύτητα του νέου iOS 7 αλλά για συγκεκριμένο πρόβλημα, anyway, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα του iOS 7 σε iPhone 4, ιδίως στη beta 3 πηγαίνει κατά τη γνώμη μου πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άν παραμείνει έτσι και σίγουρα η Apple θα τη βελτιώσει στην τελική της έκδοση, θα είναι οι περισσότεροι αρκετά ευχαριστημένοι!
ευτυχώς δεν την έχω πατήσει με το ξυπνητήρι ακόμα.
Μεγάλη βελτίωση απο την beta 2 στην 3 για το 4αράκι μας αλλά πολύ καλά δεν το λές οτι πάει, για μένα απλά δουλεύει.
θα πρέπει να βελτιώσουν την ταχύτητα κατα πολύ όταν ανοίγουν βασικές εφαρμογές όπως phone, contacts, messages,mail και setting
δεν είναι δυνατον να περιμένεις 3-4δλτ για να κάνεις ένα τηλέφωνο...
Δημοσίευση 14/07/2013 - 12:27
Και στην beta 2 και στην beta 3 όταν το τηλέφωνο βρίσκονταν σε αναμονή μου έτυχε αρκετές φορές να μη μπορώ να το επαναφέρω - ξυπνήσω και έπρεπε να το κάνω reset για να το ξαναλειτουργήσω. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που ξαναέβαλα την έκδοση του iOS 6.1.3( μιλώ για συσκευή iPhone 4 ).
Ραντεβού με iOS 7 το Σεπτέμβρη ώστε να λυθούν τα μικροπροβλήματα, αφού ακόμη είναι beta.
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το είχα αυτό και είχα αρχίσει να ψάχνω hardware θέμα
Δημοσίευση 14/07/2013 - 12:40
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες