Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:29

Πολλά bugs. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Επανέρχομαι σε 6.1.4

Υπάρχουν πολλά όμορφα στοιχεία, αλλά και κάποια που είναι κατώτερα των παλιών.
Ειδικά κάποια εικονίδια.
Νομίζω πως το ημερολόγιο, αν και έχει κάποιες ωραίες προσθήκες, έχει και αφαιρέσεις.

Μου άρεσε πολύ, και το είχα κάποτε σε JB συσκευή, το διάφανο των NC και CC. Όπως και η αλληλεπίδραση με το μετόπισθεν γίγνεσθαι.
Το λεξικό το «.......νε»! Χάλια το κάνανε.
Επιλογή ιδιωτικής περιήγησης εντός του Safari.
Η εφαρμογή των Φωτό όντως είναι βελτιωμένη και χρηστικότερη.
Το εικονίδιου του ρολογιού δείχνει ακόμα και τα δευτερόλεπτα να κινούνται, οπότε όσοι θέλετε ίσως να ελπίζεται σε Live Icons.
Το animation στο τράβηγμα εντός μιας συζήτησης μηνυμάτων είναι πολύ χαριτωμένο. Με τις φουσκάλες να παραμορφώνονται και να επανέρχονται.
Η πυξίδα αναβαθμίστικε και έγινε πιο λειτουργική. Έχω χρησιμοποιήσει το κινητό ως ζυγαριά επιφανείας κτλ.

Ο φακός από το CC μένει ανοιχτός ακόμα και όταν κλειδώσεις την συσκευή ή αλλάξεις σε άλλη εφαρμογή. Respect σε αυτή τη λεπτομέρεια.
Στο Do Not Disturbe, υπάρχει πλέον επιλογή να μην ενοχλείσαι ακόμα και αν χρησιμοποιείς την συσκευή. Στο iOS 6, αν έκανες οτιδήποτε στο κινητό με ανοιχτή οθόνη, οι ειδοποιείσεις ερχότανε πάντα. Τώρα υπάρχει επιλογή ανάμεσα στην ημι-ενόχληση και στην μη-ενόχληση.

Δεν έτυχε να έρθει ειδοποίηση στην LockScreen όσο το είχα (που να προλάβει το καημένο αφού το έλιωσα) και θα ήθελα να δω πως φαίνεται και πως ανοίγει τις νεοεισερχόμενες.

Επίσης, το κινητό έπιασε θερμοκρασία στην αρχή, και

δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, που δεν νομίζω, αλλά η ταχύτητα απόκρισης είναι μειωμένη στο 5άρι. Ότι αφορά τις λειτουργίες του Home Button. Ελπίζω να μην ανήκει στην στρατηγική της Apple, «Χωλαίνω τον προηγούμενο, προς ανάδειξη της σβελτάδας του επόμενου»

Αυτά από μένα.

Σε όσους ψήνονται, και θέλουν να πειράξουν/παίξουν σαν τους ρομποτάκιδες,ας το δοκιμάσουν, πάντα με δική τους ευθύνη να μην χάσουν την περιουσία τους (ψηφιακή και μη).
Εγώ συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι δεν είμαι ο JB/Android/Beta τύπος. Θέλω να δουλεύουν όλα (οι 100 εφαρμογές που έχω + οι εγγενείς της Apple) άριστα. Κατάφερα εντός 1 ώρας να κρασάρω 5 φορές κάποιες εφαρμογές. Φτάνει το παιχνίδι.

Με το καλό όταν έρθει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Dinko

Dinko

iPH User

• 115 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:29

vaggosdk: an eisai se windows xreiazesai DMG extractor

#123   vaggosdk

vaggosdk

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • GameCenter:vaggosdk

Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:33

ευχαριστω Dinko

#124   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:42

Πολλά bugs. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Επανέρχομαι σε 6.1.4

Υπάρχουν πολλά όμορφα στοιχεία, αλλά και κάποια που είναι κατώτερα των παλιών.
Ειδικά κάποια εικονίδια.
Νομίζω πως το ημερολόγιο, αν και έχει κάποιες ωραίες προσθήκες, έχει και αφαιρέσεις.

Μου άρεσε πολύ, και το είχα κάποτε σε JB συσκευή, το διάφανο των NC και CC. Όπως και η αλληλεπίδραση με το μετόπισθεν γίγνεσθαι.
Το λεξικό το «.......νε»! Χάλια το κάνανε.
Επιλογή ιδιωτικής περιήγησης εντός του Safari.
Η εφαρμογή των Φωτό όντως είναι βελτιωμένη και χρηστικότερη.
Το εικονίδιου του ρολογιού δείχνει ακόμα και τα δευτερόλεπτα να κινούνται, οπότε όσοι θέλετε ίσως να ελπίζεται σε Live Icons.
Το animation στο τράβηγμα εντός μιας συζήτησης μηνυμάτων είναι πολύ χαριτωμένο. Με τις φουσκάλες να παραμορφώνονται και να επανέρχονται.
Η πυξίδα αναβαθμίστικε και έγινε πιο λειτουργική. Έχω χρησιμοποιήσει το κινητό ως ζυγαριά επιφανείας κτλ.

Ο φακός από το CC μένει ανοιχτός ακόμα και όταν κλειδώσεις την συσκευή ή αλλάξεις σε άλλη εφαρμογή. Respect σε αυτή τη λεπτομέρεια.
Στο Do Not Disturbe, υπάρχει πλέον επιλογή να μην ενοχλείσαι ακόμα και αν χρησιμοποιείς την συσκευή. Στο iOS 6, αν έκανες οτιδήποτε στο κινητό με ανοιχτή οθόνη, οι ειδοποιείσεις ερχότανε πάντα. Τώρα υπάρχει επιλογή ανάμεσα στην ημι-ενόχληση και στην μη-ενόχληση.

Δεν έτυχε να έρθει ειδοποίηση στην LockScreen όσο το είχα (που να προλάβει το καημένο αφού το έλιωσα) και θα ήθελα να δω πως φαίνεται και πως ανοίγει τις νεοεισερχόμενες.

Επίσης, το κινητό έπιασε θερμοκρασία στην αρχή, και

δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, που δεν νομίζω, αλλά η ταχύτητα απόκρισης είναι μειωμένη στο 5άρι. Ότι αφορά τις λειτουργίες του Home Button. Ελπίζω να μην ανήκει στην στρατηγική της Apple, «Χωλαίνω τον προηγούμενο, προς ανάδειξη της σβελτάδας του επόμενου»

Αυτά από μένα.

Σε όσους ψήνονται, και θέλουν να πειράξουν/παίξουν σαν τους ρομποτάκιδες,ας το δοκιμάσουν, πάντα με δική τους ευθύνη να μην χάσουν την περιουσία τους (ψηφιακή και μη).
Εγώ συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι δεν είμαι ο JB/Android/Beta τύπος. Θέλω να δουλεύουν όλα (οι 100 εφαρμογές που έχω + οι εγγενείς της Apple) άριστα. Κατάφερα εντός 1 ώρας να κρασάρω 5 φορές κάποιες εφαρμογές. Φτάνει το παιχνίδι.

Με το καλό όταν έρθει.

Κι εγω θα συμφωνησω πιο πολυ με την ταχυτητα αποκρισης, ελπιζω να ειναι οτι ειναι σε beta σταδιο ακομη και οχι "κολπο" της apple.

#125   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:53

εχω μια ερωτηση σε iphone 5 μαυρο φαινετε ωραιο;γιατι στην παρουσιαση ειχαν το λευκο.

#126   romanakos

romanakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 12/06/2013 - 00:58

Σου ανέφερα σε αλλο thread οτι πρεπει να κατεβάσεις την : iPhone3,1_7.0_11A4372q_Restore.ipsw

Ναι αλλα οταν παω να το βαλω μου εμφανιζει μηνυμα: Δεν ηταν δυνατη η ενημερωση του iphone επειδη το αρχειο υλικολογισμικου δεν ηταν συμβατα.

#127   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 12/06/2013 - 01:03

Με την νέα διάταξη του photos.app τώρα τι γίνεται με τα άλμπουμς? υπάρχει camera roll?

?

#128   vaggosdk

vaggosdk

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • GameCenter:vaggosdk

Δημοσίευση 12/06/2013 - 01:45

στις επαφες παρατηρησατε οτι παιζει ρολο και η μπροστινη καμερα; περαστε το χερι σας και θα δειτε οτι η οθονη σκουραινει

#129   StavrosA

StavrosA

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 06:45

?

υπάρχει camera roll ;)

#130   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/06/2013 - 07:37

εχω μια ερωτηση σε iphone 5 μαυρο φαινετε ωραιο;γιατι στην παρουσιαση ειχαν το λευκο.

μια χαρα ειναι και στο μαυρο μην ανυσηχεις!!

#131   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 12/06/2013 - 08:44

Ναι αλλα οταν παω να το βαλω μου εμφανιζει μηνυμα: Δεν ηταν δυνατη η ενημερωση του iphone επειδη το αρχειο υλικολογισμικου δεν ηταν συμβατα.

Αφού έχεις 4αρι κακός στο λέει. Κατέβασε την ξανά από άλλο site εκτός και δεν έχεις 4σαρι και έχεις 4S
Φυσικά θέλω να πιστεύω ότι έχεις το τελευταίο itunes

#132   gpigis

gpigis

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 09:55

:huh:

Καλησπερα
Απλα δεν κάνεις Restore κάνεις Update με το shift πατημενο και του δειχνεις απο που θα παρει το αρχειο ipsw που έχεις κατεβάσει πρωτα .

#133   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 09:57

Επειδή παιδεύτηκα πολύ μέχρι να βρω άκρη με αυτό το bug, το αναφέρω κι εδώ για να βοηθήσω κάποιους που μπορεί να αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα... Στο iOS στις ρυθμίσεις της μουσικής, είναι προεπιλεγμένη η επιλογή Group by Album Artist. Όμως στο 7, αν δεν έχεις σεταρισμένο αυτό το πεδίο στο iTunes και χρησιμοποείς μόνο το Artists για τα id3 tags, δε σου εμφανίζει καθόλου καλλιτέχνες στην εφαρμογή... Ξετσεκάροντας το Group by Album Artist στις ρυθμίσεις, εμφανίζονται ως δια μαγείας :P

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 12/06/2013 - 09:58

#134   Efthymis

Efthymis

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Efthymis

Δημοσίευση 12/06/2013 - 10:00

Για κάποιους που δεν τους εμφανίζει τον καιρό στο NotCent, θα πρεπει να πανε στα Location Services και να ενεργοποιήσουν το καιρό. Έπειτα, στις ρυθμίσεις του NotCent να ενεργοποιησουν κι εκει αν θελουν να φαινεται ο καιρος.

Καλή ηταν η εμπειρια, αλλα θα ξαναγυρισω κι εγω σε 6. Παντως για Β1 μια χαρά ηταν. Επίσης, άποψη μου ειναι οτι εχει ακομα δουλεια το UI. Αν το θεωρησω ως Draft UI, τοτε ναι ειναι σε καλο δρομο. Αλλα αν μεινει ετσι ακριβως, τοτε εχουμε θεματα. Απλο παραδειγμα: Τα περισσότερα εικονιδια ειναι πιο flat και παστέλ υφη (οκ και αρκετα εντονα χρωματα). Το GameCenter ομως εχει διατηρησει μια γυαλαδα στις 4 φουσκες που έχει. Inconsistency........ Sorry, η δουλεια μου φταιει ;)

#135   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 10:35

Για κάποιους που δεν τους εμφανίζει τον καιρό στο NotCent, θα πρεπει να πανε στα Location Services και να ενεργοποιήσουν το καιρό. Έπειτα, στις ρυθμίσεις του NotCent να ενεργοποιησουν κι εκει αν θελουν να φαινεται ο καιρος.

Εμένα στο Notification Center δεν μου έχει toggle για τον καιρό... Αλλά στο today view μου δείχνει μια περιγραφή των τρεχουσών καιρικών συνθηκών. Αυτό εννοείτε ή κάποιο widget καιρού όπως στο iOS 6;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες