Απο εδω http://www.evad3rs.n...er-account.htmlγεια σαε παιδία απο που μπορώ να κατεβάσω beta 3? με shif+update περνάει?προφανώς δεν εχω dev account. ευχαριστώ
iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα
Δημοσίευση 28/07/2013 - 07:54
Ad
Δημοσίευση 28/07/2013 - 10:24
Και επειδή δε φαίνεται εμπορεύσιμη τεχνολογία ευρείας κλίμακας που να δίνει μεγαλύτερη ισχύ στις ίδιες διαστάσεις μπαταρίας, προβλέπω αύξηση των διαστάσεων της μπαταρίας, αν θέλει η Apple να παραμείνει ανταγωνιστική. Και τι καλύπτει ιδανικά μια μεγάλη μπαταρία; Ναι σωστά μαντέψατε, μια μεγάλη οθόνη! Βάφτισέ το όλο αυτό και ως the greatest thing that the earth has seen και έχεις ένα iPhone 6 λουκούμι.
Μπορείτε να με πείτε υπερβολικό αλλά θα θυμάστε και τα πρώιμα ευρήματα μέσα στο iOS 7 που έκαναν λόγο για υποστήριξη καινούργιων αναλύσεων. Επίσης η Apple φαίνεται να δίνει τελευταία κάποια σημασία στην έρευνα αγοράς βλ. iPad mini, redesigned iOS κλπ και η αγορά σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία φαίνεται να ζητάει μεγάλες οθόνες.
Σκόρπιες σκέψεις, καλημέρα σε όλους!
Δημοσίευση 28/07/2013 - 10:27
Δημοσίευση 28/07/2013 - 10:44
Όταν το νέο πλαίσιο διαλόγου ειναι ημιδιαφανές και χρησιμοποιεί το accelerometer για να αλλάζει τη θέση του ανάλογα με το πώς το κρατάς, όταν το multitasking ειναι για όλες τις εφαρμογές και υπάρχουν live preview tiles των εφαρμογών στη multitasking bar τότε τη μεγαλύτερη μπαταρία την απαιτεί η κοινή λογική! Και φυσικά ειναι ευπρόσδεκτη.
Δημοσίευση 28/07/2013 - 10:48
Έτσι όπως βλέπω το iOS 7 τόσο καιρό εχω αρχίσει να υποψιάζομαι οτι οι επόμενες συσκευές (τηλέφωνα) χρειάζονται μεγαλύτερη ισχύ μπαταρίας (ένα χαρακτηριστικό που ήδη δεν πήγαινε καθόλου καλά στα iPhone 5 iOS 6).
Και επειδή δε φαίνεται εμπορεύσιμη τεχνολογία ευρείας κλίμακας που να δίνει μεγαλύτερη ισχύ στις ίδιες διαστάσεις μπαταρίας, προβλέπω αύξηση των διαστάσεων της μπαταρίας, αν θέλει η Apple να παραμείνει ανταγωνιστική. Και τι καλύπτει ιδανικά μια μεγάλη μπαταρία; Ναι σωστά μαντέψατε, μια μεγάλη οθόνη! Βάφτισέ το όλο αυτό και ως the greatest thing that the earth has seen και έχεις ένα iPhone 6 λουκούμι.
Μπορείτε να με πείτε υπερβολικό αλλά θα θυμάστε και τα πρώιμα ευρήματα μέσα στο iOS 7 που έκαναν λόγο για υποστήριξη καινούργιων αναλύσεων. Επίσης η Apple φαίνεται να δίνει τελευταία κάποια σημασία στην έρευνα αγοράς βλ. iPad mini, redesigned iOS κλπ και η αγορά σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία φαίνεται να ζητάει μεγάλες οθόνες.
Σκόρπιες σκέψεις, καλημέρα σε όλους!
Η μπαταρία στο iOS 7 εχει φτιάξει σε σχέση με το iOS 6. (Πάντα μιλάω για iPhone 5)
Αλλα under heavy duty που λες... Ειναι τα ιδια μαύρα χάλια! Χαχα
Άμα ανοίξεις 3G/LTE και πας πχ στο iTunes να αγοράζεις κομμάτια... Ενα 20% φεύγει στο νερό.
Το ίδιο και με τα games.
Εγω είμαι υπέρ ενός iPhone με μεγαλύτερη οθόνη πάντως.
Δεν θα ήταν κακο. Και αυτές οι δικαιολογίες του τύπου "πιάστηκε το χέρι μου" κτλ ειναι κάπως γελοίες για εμένα.
Άμα και το επόμενο iPhone εχει 1400ρα μπαταρία θα κλαίνε μανουλες!
Κάτι έχω ακούσει για 1600 αλλα και πάλι δεν εχει τρελή διάφορα.
Ισα ίσα με 4πυρινη gpu και 4πυρινο CPU τα ιδια θα κρατάει!
Όχι οτι δεν θα το πάρω το 5ς αλλα περιμένω πολλα περισσότερα απο την apple.
Σε λογικα πλαίσια πάντα. Τουλάχιστον να αποδείξει πως δεν είμαστε χαζοι που δεν αγοράζουμε σ4 στα 450€ αλλα iPhone στο 750€.
Το iOS 7 ειναι οτι πρπει για μεγαλύτερες οθόνες! Ειναι πανέμορφο πχ στην οθόνη του μίνι!
Ενα iPhone στις 5 ιντσες θα ήταν τέλεια. Χωρις να μεγαλώσει το κινιτο άμα φάει λίγο τα bezels κάτι γίνετε!
Δημοσίευση 28/07/2013 - 11:07
Ενα iPhone στις 5 ιντσες θα ήταν τέλεια. Χωρις να μεγαλώσει το κινιτο άμα φάει λίγο τα bezels κάτι γίνετε!
Κάπου εκεί το υπολογίζω και εγω, στις 5".
Βάλε και το back gesture που προστέθηκε ώστε να μη χρειάζεται να πατάς το back άνω αριστερά, βάλε και το control center από το bottom της συσκευής και όχι μέσα στο NC, έχουμε πολλές ενδείξεις.
Δημοσίευση 28/07/2013 - 11:40
Δημοσίευση 28/07/2013 - 11:52
Δημοσίευση 28/07/2013 - 12:02
Δημοσίευση 28/07/2013 - 12:04
iPad 2 Wi-Fi
την Rev ή την άλλη?
Δημοσίευση 28/07/2013 - 12:14
4,5 ίντσες max. Παραπάνω δεν κάνει για το χέρι μου
Εντάξει τώρα για 0.5¨ δεν ειπε κανείς όχι.
Έτσι κι αλλιώς το να χρησιμοποιείς το κιν με το ενα χέρι σε κάνει αργό.
Στο να γράφεις πχ.
Μια χαρα φτάνω να κάνω οτι θέλω και σε οθόνη όπως του σ4.
Θα προτιμούσα να κάνω λίγο finger stretching παρα να έχω μικρή οθόνη!
Δημοσίευση 28/07/2013 - 13:39
γενικα μιλαω παντα. πες μου εχω αδικο? δες ενας χαμος να περάσουν την 3 αφου σημερα αυριο θα εχουμε την 4.
Και δε χαίρεσαι; XDA έχει γίνει το forum!
Δημοσίευση 28/07/2013 - 15:34
το κατεβαζω το κανω unzip αλλα δεν βλεπω αρχειο ipsw μεσα..τι γινεται??
Δημοσίευση 28/07/2013 - 18:32
Δεν βλεπεις το αρχειο:iPhone4,1_7.0_11A4414e_Restoreτο κατεβαζω το κανω unzip αλλα δεν βλεπω αρχειο ipsw μεσα..τι γινεται??
To ξεζιπαρισες με το 7-zip;
Δημοσίευση 28/07/2013 - 19:48
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες