εγω την εχω την βετα5 σημερα σε χρηση
βλεπω ρουφαει πολυ μπαταρια
ειναι στο 38% και το εβγαλα τοπρωιαπο τον φορτιτη
εχω τα παντα ανοικτα
κατα τα αλλα μια χαρα
αν κλεισω τα δεδομενα θα εχω πιο καλη μπαταρια ε?
Δημοσίευση 07/08/2013 - 13:55
εγω την εχω την βετα5 σημερα σε χρηση
εχω τα παντα ανοικτα
κατα τα αλλα μια χαρα
Δημοσίευση 07/08/2013 - 14:07
To Eurosport κρασαρει στην beta5 δυστυχως. Μεχρι τωρα δεν κρασαρε...
Δημοσίευση 07/08/2013 - 14:14
Φίλε αν κλείσεις τα δεδομένα θα δεις μεγάλη διάφορα...δεν το συζητάμε...εγω την εχω την βετα5 σημερα σε χρηση
εχω τα παντα ανοικτα
κατα τα αλλα μια χαρα
Δημοσίευση 07/08/2013 - 14:20
Φίλε αν κλείσεις τα δεδομένα θα δεις μεγάλη διάφορα...δεν το συζητάμε...
Αν κλεισει τα δεδομενα δεν θα εχει smartphone
Δημοσίευση 07/08/2013 - 14:20
Καλησπερα, ξερω πως ειναι ακυρο το topic αλλα μου εκλεψαν ενα iphone 5 οπου ειχα περασμενo ios 7 beta 4. Υπαρχει καποια περιπτωση να βρεθει η συσκευη στο μελλον? Ευχαριστω και συγνωμη για το ακυρο topic απλα δεν ξερω τι να κανω...
Δημοσίευση 07/08/2013 - 14:31
Αν κλεισει τα δεδομενα δεν θα εχει smartphone
ε ναι δεν θελω να τα κλεισω
μηπως το 4g εχει παραπνω καταναλωση?
αν ειναι να κλεισω τα δεδομενα κλεινω και το κινητο και δεν αδειαζει η μπαταρια !! να πουμε και καμια μ..κια να περασει ηωρα
Δημοσίευση 07/08/2013 - 14:42
Αν είχες ενεργοποιημένη την επιλογή find my phone και είχες ανοιχτό το wifi ή το 3G τότε θα μπορούσες να τσεκαρεις μέσω iCloud που βρίσκεται και να σβήσεις τα δεδομένα (σε περίπτωση που είχες ευαίσθητες φωτογραφίες πχ). Επίσης μπορείς να στείλεις μήνυμα οτι το κινητο ειναι πλέον άχρηστο αφού βασικά χωρίς το id και των κωδικό σου δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν καθώς και οτι δίνεις αμοιβή αν το παραδώσουν. Ποτέ δεν ξέρεις...Καλησπερα, ξερω πως ειναι ακυρο το topic αλλα μου εκλεψαν ενα iphone 5 οπου ειχα περασμενo ios 7 beta 4. Υπαρχει καποια περιπτωση να βρεθει η συσκευη στο μελλον? Ευχαριστω και συγνωμη για το ακυρο topic απλα δεν ξερω τι να κανω...
Δημοσίευση 07/08/2013 - 14:53
Δημοσίευση 07/08/2013 - 15:01
Μόλις εγκατέστησα την beta 5 και όλα μια χαρά. Παρατήρησα ωστόσο ότι η εμβέλεια του wifi έχει ελαττωθεί, δηλ. έχει αδύναμο σήμα ή καθόλου σήμα σε σημεία που προηγουμένως το σήμα ήτανε πολύ δυνατό. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό; Είναι γνωστό πρόβλημα;
Παρατήρησε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Δουλεύει το ίδιο με πριν το wifi σας; Εννοώ, σε απομακρυσμένη τοποθεσία από το wifi router που ενώ πριν είχατε σήμα (τουλάχιστον ασθενές), τώρα με την beta 5 έχετε ή δεν έχετε καθόλου σήμα;
Δημοσίευση 07/08/2013 - 15:04
μεχρι την gm version θα φαμε αλλες 4 beta πως παει
Δημοσίευση 07/08/2013 - 15:39
Δημοσίευση 07/08/2013 - 16:05
Αυτο το ρημαδι το whatsapp γιατι δεν το φτιαχνουν και στα ελληνικα!!! Και οταν βγηκε το 5 στην ελλαδα ακομα δεν το ειχαν φτιαξει να πιανει ολη την οθονη για κανα μηνα. Αντε παλικαρακια μου, θελουμε και εμεις ios7!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 07/08/2013 - 17:37
Το Skype έφτιαξε πάντως.
Δημοσίευση 07/08/2013 - 17:45
Αυτό με το Μήλο που είναι μαύρο και το φόντο άσπρο όταν ανοίγεις το κινητό το έχουν όλοι ;
Εχω την εντυπωση ότι το φόντο ειναι ασπρο με μαυρο μηλο, μονο στα λευκα iphone 5 (για το 4s και 4 δεν εχω άποψη πιθανον και σε αυτά τα λευκα). Φίλου μου που ειναι μαυρο iphone 5, παρεμεινε το logo στο boot οπως πριν και μετα την beta 5 .... Το δικο μου που ειναι λευκο αντιστραφηκαν τα ασπρομαυρα.... Ας το επιβεβαιωσουν αυτοι που εχουν λευκα και μαυρα μοντελα....
Δημοσίευση 07/08/2013 - 17:48
παιδια εβαλα την beta 5 αλλα δεν κατεβαζει εφαρμογες μου ζηταει password αλλα μετα λεει cant connect to itunes store
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες