Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2041   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/08/2013 - 06:51

Εγω το ειπα.ολα γινονται για το καινουριο iphone.το οποιο ειναι τραγικο.κινητο ενος ετους και μα μην προσαρμοζεται πανω του το ios.αναφερομαι στο πενταρι φυσικα.
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2042   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 06:56

Που για να ειμαστε ειλικρινεις πιο flat εκδοση και να ειναι πιο βαρια ειναι κουλο..δλδ κατι περιεργο παιζει.δεν μπορει τωρα σε ipad 3 με 1gb ram να κολλαει σαν alcatel!ελεος.ολα γινονται επιτηδες.

#2043   nicholasvm

nicholasvm

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/08/2013 - 10:04

Εγώ πάντως με beta 5 σε iPhone 5 δέν εχω κανενα απολύτως πρόβλημα.. Όλα δουλεύουν τέλεια, και μπυ αρέσει πολυ το feel. Μονο στο ebay app εχει ενα-δυο bugs.
Μια ερώτηση μονο αν μπορει καποιος να μου δώσει ενα input. Είμαι με non-developer να κάνω OTA beta 6 update η πρέπει και αυτό μέσω alt κτλ στο mac?

#2044   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 24/08/2013 - 10:26

Που για να ειμαστε ειλικρινεις πιο flat εκδοση και να ειναι πιο βαρια ειναι κουλο..δλδ κατι περιεργο παιζει.δεν μπορει τωρα σε ipad 3 με 1gb ram να κολλαει σαν alcatel!ελεος.ολα γινονται επιτηδες.

Παλι τα ιδια...stevobmw σαν χθες σε θυμαμαι να χτυπιεσαι οτι ειναι μαπα το 5αρι, ξεφλουδιζει, πρασινιζει η οθονη, απαραδεκτο και τετοια. ΜΙλαμε για την μεγαλυτερη γκρινια ολων των εποχων. Και με το που το πηρες...ΤΕΛΕΙΟ, ΑΨΟΓΟ, ΚΟΣΜΗΜΑ κτλ Μιλαμε για κολοτουμπες που μονο στο τσιρκο Μεντρανο ειχαμε δει! Ε και φετος τα ιδια προβλεπω...!!  :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: ForceF, 24/08/2013 - 10:27

#2045   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 12:11

Εγω το ειπα.ολα γινονται για το καινουριο iphone.το οποιο ειναι τραγικο.κινητο ενος ετους και μα μην προσαρμοζεται πανω του το ios.αναφερομαι στο πενταρι φυσικα.

Ρε φιλαρακο καλημερα. Τιποτα δν ειναι βαρη και στην τελικη ολα θα τρεχουν σαν την 6. Το βαρη λειτουργικο δεν εχει να κανει με το φλατ αλλα με τα γραφικα εφε που τρεχει η με το τι σερβις τρεχει και αναλογα τι μνημη και ισχυ τραβαει. Στο 5 το ιος7 θα τρεχει οπως και στο νεο iphone. Απλα θελει κ αλλο οπτιμιζε ακομα και ελατωση των διαρκιων τνω ανιμεσιον λιγο.

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#2046   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 24/08/2013 - 12:18

Ρε φιλαρακο καλημερα. Τιποτα δν ειναι βαρη και στην τελικη ολα θα τρεχουν σαν την 6. Το βαρη λειτουργικο δεν εχει να κανει με το φλατ αλλα με τα γραφικα εφε που τρεχει η με το τι σερβις τρεχει και αναλογα τι μνημη και ισχυ τραβαει. Στο 5 το ιος7 θα τρεχει οπως και στο νεο iphone. Απλα θελει κ αλλο οπτιμιζε ακομα και ελατωση των διαρκιων τνω ανιμεσιον λιγο.

Υποψιάζομαι ότι optimize και μείωση χρόνου δεν θα δούμε.

Αν το φέρει σε άψογο επίπεδο χωρίς το παραμικρό ψεγάδι , τότε δεν θα φαίνεται μεγάλη η διαφορά από το 5s.

Θεωρώ ότι θα το αφήσει έτσι προκειμένου το 5S να φαίνεται πιο γρήγορο και να σου δίνει παραπάνω λόγους για την αναβάθμισή.

Είναι όλα θέμα marketing.

Τώρα αυτό που λέει ο stevo, δεν έχει άδικο.

Το ipad 3 το αντικατέστησε πλήρως μέσα σε ένα εξάμηνο.

Δεν θα ήταν παράλογο το να το βάρύνει άπειρα με το iOS 7 ώστε να υποχρεώσει τπυς χρήστες να προβούν σε αναβάθμιση.

Είναι ένα μηχανημα που δεν συμφέρει την apple μιας και έχει ακόμα 30pin ενώ ειναι μόλις 1,5 έτους. Λογικά θέλει να σταματήσει την υποστήριξη και ενα βαρύ ios 7 ειναι η πιο καλή δικαιολογία.

Όλα τα παραπάνω ειναι προσωπική μ άποψη , βλέποντας απλά αυτά που ήδη έχουν συμβεί στο παρελθον. Μακάρι να πέφτω έξω.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2047   Thodoriss

Thodoriss

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 24/08/2013 - 12:45

Υπαρχει κανενα λινκ με πληρη οδηγο βημα προς βημα του τι κανουμε για να βαλουμε beta του ios7? 

#2048   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 12:53

Υπαρχει κανενα λινκ με πληρη οδηγο βημα προς βημα του τι κανουμε για να βαλουμε beta του ios7?

Ψάξε το θέμα.

Έχει απαντηθεί τουλάχιστον 100 φορες :)

Φιλικά.

#2049   Thodoriss

Thodoriss

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 12:56

Το φανταζομαι οτι εχει απαντηθει,αλλα ειναι κομματακι δυσκολο να διαβασω 137 σελιδες για να δω αν υπαρχει καποιο στοιχειο. Και ρωτησα εσας ωστε να μου δινατε καποιο ασφαλες λινκ και οχι να googlαρω και να πεσω σε τιποτα υποπτα. 

#2050   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 12:58

Παλι τα ιδια...stevobmw σαν χθες σε θυμαμαι να χτυπιεσαι οτι ειναι μαπα το 5αρι, ξεφλουδιζει, πρασινιζει η οθονη, απαραδεκτο και τετοια. ΜΙλαμε για την μεγαλυτερη γκρινια ολων των εποχων. Και με το που το πηρες...ΤΕΛΕΙΟ, ΑΨΟΓΟ, ΚΟΣΜΗΜΑ κτλ Μιλαμε για κολοτουμπες που μονο στο τσιρκο Μεντρανο ειχαμε δει! Ε και φετος τα ιδια προβλεπω...!!  :lol:

Συγγνωμη που λεω την αποψη μου ε!!!!!γιατι δεν ισχυουν τα παραπανω;ξεφλουδισμα πρασινες οθονες και τα γνωστα;αλλαξε κατι;

#2051   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.021 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:07

http://lmgtfy.com/?q...α beta του ios7

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#2052   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:08

Το φανταζομαι οτι εχει απαντηθει,αλλα ειναι κομματακι δυσκολο να διαβασω 137 σελιδες για να δω αν υπαρχει καποιο στοιχειο. Και ρωτησα εσας ωστε να μου δινατε καποιο ασφαλες λινκ και οχι να googlαρω και να πεσω σε τιποτα υποπτα.

Πάμε ΠΑΛΙ λοιπόν.

imzdl.com κατεβάζεις την beta.

Αν είσαι Registered developer κανεις shift + restore και επιλέγεις την beta (αφου έχεις πάρει backup).

Αν δεν είσαι developer , κανεις το κινητό σου update στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση , το ενεργοποιείς και μετά περνάς την beta πατώντας shift + update στα itunes.

Πάντα παίρνεις backup στην έκδοση πριν την 7.

Για να γυρίσεις πίσω : DFU και Restore αφου απενεργοποιήσεις το find my iphone.

Γενικά δεν ειναι κακό να κάνεις ένα search στο forum για ότι χρειάζεσαι .

Ειδικά για πράγματα που έχουν ειπωθεί 100 φορές.

Γιατι όπως βαριέσαι να ψάξεις 137 σελίδες έτσι μπορεί κάποιος άλλος να βαρεθεί να στα πει.

Φιλικά.

#2053   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:09

http://lmgtfy.com/?q...α beta του ios7

Σε λάτρεψα! :P

#2054   Thodoriss

Thodoriss

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:16

Φυσικα και μπορει να βαρεθει ο οποιοσδηποτε να μου τα πει,γι αυτο και δεν θα μου απαντησει καν! Οποιος εχει την ευχαριστηση να το κανει,απανταει. Οπως εκανες εσυ ας πουμε και σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Δεν πιεσα κανεναν να μου απαντησει ντε και καλα. Ενα γρηγορο search το εκανα εδω γραφοντας "οδηγος ios7". Δεν μου εβγαλε τιποτα γι αυτο δεν το κουρασα περισσοτερο,και ρωτησα εδω. Φιλικα κι εγω.

#2055   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2013 - 13:24

Φυσικα και μπορει να βαρεθει ο οποιοσδηποτε να μου τα πει,γι αυτο και δεν θα μου απαντησει καν! Οποιος εχει την ευχαριστηση να το κανει,απανταει. Οπως εκανες εσυ ας πουμε και σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Δεν πιεσα κανεναν να μου απαντησει ντε και καλα. Ενα γρηγορο search το εκανα εδω γραφοντας "οδηγος ios7". Δεν μου εβγαλε τιποτα γι αυτο δεν το κουρασα περισσοτερο,και ρωτησα εδω. Φιλικα κι εγω.

Εδω .

Πηγαίνοντας 4 σελίδες πίσω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια