Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/06/2013 - 23:41

Σήμερα πάντως έκανα κι εγώ downgrade από ios 7 σε 6.1.4 κι ζητούσε το apple id μου για να κάνει activation.

Μάλιστα δεν το είχε απλά κενό, έλεγε ότι η τάδε συσκευή είναι συνδεδεμένη με το jimmakos τάδε apple id.

σε περιπτωση πωλησης τι γινεται?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/06/2013 - 23:46

Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει ακόμα, αλλά λογικά θα πηγαίνεις και θα κάνεις unlinking την συσκευή από το apple id σου και θα μπορεί να δωθεί σε άλλον χρήστη.

http://support.apple.com/kb/ht4627

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 17/06/2013 - 23:46

Once You Go Mac You Never Go Back

#558   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/06/2013 - 23:59

Λοιπον ακουστε με οποιος θελει....την εβαλα την 7!!!μπραβο πολυ ωραια πολυ καλα ολα τελεια,ειναι φοβερη μακαρι να την
εξελιξουν παραπανω και να γινει ακομα πιο τελεια!!ΑΛΛΑΑΑΑΑ......σοβαρο πολυ σοβαρο προβλημα η μπαταρια.
Παιδια πραγματικα σας μιλαω την ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ!!μην ακουσω για lte και ιστοριες...και πριν ειχα τις ιδιες ρυθμισεις αλλα ρε παιδια
να φτασω σε σημειο να φορτησω το κινητο μου ΤΡΕΙΣ(3) φορες;;;και αλλη μια τωρα που θα κοιμηθω 4!!;;;
Ε.οχι λοιπον μολις εκανα την επαναφορα σε 6.1.4 και ακομα και τωρα βλεπω διαφορα!
Λοιπον αντε με το καλο να ερθει η 7αρα και θα ειμαι απο τους πρωτους που θα την βαλουν οπως πρεπει!!
Οποιος θελει ξαναλεω με ακουει οποος δεν θελει μπορει να παει απο ενθουσιασμο οπως εγω,να την πατησει οπως εγω
και να γυρισει παλι πισω οπως εγω!!!(ξεχασα να σας γραψω οτι τελειωνε η μπαταρια με 1:30 ωρα χρησης.....και 6 ωρες αναμονης..)

επισης μολις τωρα εκανα και πισω γυρισμα και στα carrier settings και ειμαι μια χαρα χωρις τον ΚΟΛΟδιακοπτη του LTE!
ΔΕΝ θελω πλεον lte μια χαρα ειμαι με το 3g και αυτο οπου πιανει δηλαδη.....αυτααααα.....σας επριξα αλλα αξιζει τον κοπο να τα διαβασετε ολα αυτα πριν
κανετε την κινηση για να περασετε την beta και να την φατε οπως εγω!!ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπον μεχρι να ερθει η επισημη!

#559   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 18/06/2013 - 00:28

Σημερινά δικά μου μετά από 4 μέρες iOS7.

Συνημμένα αρχεία

#560   ivivaz

ivivaz

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/06/2013 - 00:32

παρατηρησα οτι οταν τραβας βιντεο κλειδωνει μονο του και την σταματαει μετα απο λιγο ..

και επισεις δεν υπαρχει πια το μικροφονω?

#561   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 18/06/2013 - 08:27

Να γραψω κ γω την εμεπειρια μου μετα απο 12 ωρες στο 7! Πολυ λιγα γαγκαρισματα, το 6.14 κολλαγε περισσοτερο μπορω να πω! Επισης, τα λευκα φοντα ειναι λιγο κουραστικα ειδικα στα μηνυματα...δεν μου ετρεχαν 2 χρηματιστηριακες εφαρμογες/πλατφορμες, εκανε μαλιστα 2-3 ρεμπουτ τοτε...οπως επισης κ ενα ριμπουτ οταν επαιζα με την επιλογη του κινουμενου φοντου...επισης ξαφνικα σταματησαν οι χρονοι χρησης/ομιλιας, λογικα θα επανελθει μετα την πρωτη φορτιση...η μπαταρια εβγαλε 14ωρες κ παρα μα παρα πολυ χρηση, το δουλευα συνεχεια με πολλα imessages/fb/viber κ γενικα ξερετε πως ειναι η χρηση σαν να ανοιγεις καινουργιο κινητο!!! Στη δευτερη φορτιση σημερα κ σε LTE/3G μονο θα σας πω...

Την εγκατασταση την εκανα με dhlvmeno udid (δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο) κ με update πανω απο το 6.14 κ ομολογω εντυπωσιαστηκα που διατηρηθηκαν ολες οι ρυθμισεις μου, ακομα κ password στις περισσοτερες εφαρμογες, μονο κανα 2 εχασε ο σαφαρι...! τελεια δουλεια απο την αππλε, μπραβο, κ ειμαστε ακομα στην βετα1 ε....αυτα

#562   georginos2

georginos2

iPH Member

• 260 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 18/06/2013 - 14:35

Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση εγώ είμαι με iphone 5 beta 1 και τρεχη μια χαρά όταν θα βγει το κανονικό τον Οκτώβριο θα θέλει το κινητό restore η θα περάσει κανονικά σαν update ?

#563   carculas

carculas

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/06/2013 - 14:45

θεμα με την μπαταρια στην 7 δεν εχω εγω, 1,5 μερες όπως πριν.

#564   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2013 - 14:47

θεμα με την μπαταρια στην 7 δεν εχω εγω, 1,5 μερες όπως πριν.

με ποση ωρα ομιλια/κλησεις την ημερα?

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#565   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni

Δημοσίευση 18/06/2013 - 14:48

Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση εγώ είμαι με iphone 5 beta 1 και τρεχη μια χαρά όταν θα βγει το κανονικό τον Οκτώβριο θα θέλει το κινητό restore η θα περάσει κανονικά σαν update ?

Η beta 1 λήγει αν δεν κάνω λάθος μέσα στον Ιούλιο. Οπότε έτσι κι αλλιώς θα χρειαστείς πιο πριν να βάλεις την beta 2 όταν με το καλό βγει ή να γυρίσεις στην 6. Τώρα για την beta 2, το update το βλέπω δύσκολο

#566   h8breed

h8breed

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 18/06/2013 - 14:51

sorry για το off topic μπορει καποιος να μου στειλει καποιος εναν οδηγο που εβγαλαν εχθες εδω στο forum φια το πως περνα την ios7 γιατι δεν την βρισκω?
ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από: h8breed, 18/06/2013 - 14:51

#567   georginos2

georginos2

iPH Member

• 260 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 18/06/2013 - 14:53

Η beta 1 λήγει αν δεν κάνω λάθος μέσα στον Ιούλιο. Οπότε έτσι κι αλλιώς θα χρειαστείς πιο πριν να βάλεις την beta 2 όταν με το καλό βγει ή να γυρίσεις στην 6. Τώρα για την beta 2, το update το βλέπω δύσκολο

. δηλαδή η beta 2 θα περαστη με update ?

#568   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni

Δημοσίευση 18/06/2013 - 15:06

. δηλαδή η beta 2 θα περαστη με update ?

Δεν νομίζω να ξέρει κανείς να σου πει απο τώρα. Το πιθανότερο κατα την δική μου άποψη ειναι οτι δεν θα μπορεί να γίνει update αφού μιλάμε για δοκιμαστική έκδοση.

#569   ElenaP

ElenaP

iPH Member

• 281 μηνύματα
  • Twitter:@elpap2000
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:elpap2000

Δημοσίευση 18/06/2013 - 15:24

Πάντως εγώ με Iphone 4 έχω μεγάλη κατανάλωση όταν είναι ανοικτό το wifi ή data.

#570   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 18/06/2013 - 15:31

Πάντως δεν βλέπω διάφορα με το 6.14, σε αποκλειστική χρήση LTE...μη σου πω κ λίγο καλύτερα...Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1371562281.460733.jpg   35,46KB   25 λήψεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες