iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα
Δημοσίευση 24/06/2013 - 21:21
Ad
Δημοσίευση 24/06/2013 - 21:27
Μου δουλεύει κανονικά. Το Blocking υπήρχε και στη Beta 1iMessage σας δουλεύει;; Κατι παίζει, επίσης νεο function ImageUploadedByTapatalk1372101681.769679.jpg 18,38KB 41 λήψεις
Δημοσίευση 24/06/2013 - 21:35
Δημοσίευση 24/06/2013 - 21:45
Κρασαρει σε κανεναν;μπαταρια πως σας φαινεται;;
Δεν εχει κάποιο κόλλημα μέχρι στιγμής πουθενα.
Απο μπαταρία ειναι νωρίς ακομα για να ξέρουμε.
Δημοσίευση 24/06/2013 - 21:58
Δημοσίευση 24/06/2013 - 22:16
Ολο το fluidity που αγαπησαμε στο ios εχει χαθει. Γνωμη μου ειναι ( και κατι ξερω απο αυτα ) οτι δυσκολα θα φτιαχτει αυτο. Οσο ομορφο ειναι και οσο υπηρετει το σχεδιαστικο οραμα του Sir αυτο το translucency, ειναι ολοφανερο (σε οποιον ξερει τουλαχιστον) οτι δημιουργει πολλα προβληματα. Αυτα τα καπως απογοητευτικα σε πρωτη αποψη. το πρωτο retina ipad παει για παροπλισμο με το ios 7 ...
Δημοσίευση 24/06/2013 - 22:21
Δημοσίευση 24/06/2013 - 22:55
Δυστυχως φαινεται οτι το iOS 7 πεφτει καπως βαρυ σε ενα ipad 3rd generation. Φρικτο lag και stuttering παντου. Στα animations στο springboard, στο scrolling (στο music app και στα contacts). Oταν προσπαθεις να γραψεις σε ενα field στον Safari και βγει το πληκτρολογιο , το οποιο ειναι επισης translucent με αυτο το πανακριβο απο αποψη computation blur η κατασταση ειναι χαλια. Και αν τυχει να εισαι και landscape ( που η περιοχη που πρεπει να γινει blur ειναι μεγαλυτερη) ειναι αφορητη.
Ολο το fluidity που αγαπησαμε στο ios εχει χαθει. Γνωμη μου ειναι ( και κατι ξερω απο αυτα ) οτι δυσκολα θα φτιαχτει αυτο. Οσο ομορφο ειναι και οσο υπηρετει το σχεδιαστικο οραμα του Sir αυτο το translucency, ειναι ολοφανερο (σε οποιον ξερει τουλαχιστον) οτι δημιουργει πολλα προβληματα. Αυτα τα καπως απογοητευτικα σε πρωτη αποψη. το πρωτο retina ipad παει για παροπλισμο με το ios 7 ...
Και το 3 εκτός.. Nice. Τελειωτικό χτύπημα μετά το περσινό με την αντικατάσταση απο το 4. Προφανώς και δε θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στις τελικές εκδόσεις. Στο κομμάτι της απόδοσης.
Με αυτό και το 4άρι νομίζω πως σιγά σιγά ξεκόβει για τα νέα που έρχονται. Quad Cores και τα σχετικά..
Έκατσε βαρύ κυριολεκτικά το 7. Kαι το άσχημο είναι πως οι αλλαγές έγιναν απότομα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 24/06/2013 - 22:56
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:10
Εγώ πρέπει να βγω τελείως έξω με το παουερ μπατόν, και να ξαναμπώ στο χομ σκριν για να σταματήσουν να τρεμοπαίζουν!
Επίσης αν κατά τύχη δεν έχει ενεργοποιηθεί η SIM, παλιά το περνάγαμε σε airplane-mode και ξαναβγαίναμε, και μα πρότεινε να ξεκλειδώσουμε το τηλ. βαζωντας το pin code.
Τώρα πλέον εμενα δεν μου το προτείνει.
(iPhone 5 beta2 with dev.account)
ps: το καλο είναι ότι πλέον μου δουλεύει το Air Drop
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 24/06/2013 - 23:13
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:12
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:15
Δυστυχως φαινεται οτι το iOS 7 πεφτει καπως βαρυ σε ενα ipad 3rd generation. Φρικτο lag και stuttering παντου. Στα animations στο springboard, στο scrolling (στο music app και στα contacts). Oταν προσπαθεις να γραψεις σε ενα field στον Safari και βγει το πληκτρολογιο , το οποιο ειναι επισης translucent με αυτο το πανακριβο απο αποψη computation blur η κατασταση ειναι χαλια. Και αν τυχει να εισαι και landscape ( που η περιοχη που πρεπει να γινει blur ειναι μεγαλυτερη) ειναι αφορητη.
Στο δικό μου πάει τέλεια. Λυπάμαι για την τύχη σου όμως να τα πούμε όλα για να μη αφεθούν εντυπώσεις πως αυτός ειναιωο κανόνας. δε ξέρω πως το πέρασες κλπ. Σε μενα παει τέλεια ακόμη κ στο μίνι....
Αλλα και πάλι μη σκάσ. Βετα ειναι. Που να είχες galaxy tablet
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:16
Η πίκρα δεν ειναι στο iPad 3 αλλα εαν δεις σημερα μετα την beta 2 iPhone 4 θα βάλεις τα κλάματα χαλια μαυρα.Θέλω να πιστεύω μεχρι τον οκτωβριο να το έχουν φερει λιγο στα ισα τους ώστε να προχωρεί κουτσά στραβά το 4αρι
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:16
Παιδιά παρατήρησε κανεις άλλος ότι όταν πας να κανεις σβήσιμο η μετακίνηση εφαρμογών, το home bouton πλέον δεν τα βγάζει από το 'τρεμοπαιγμα'!
Εγώ πρέπει να βγω τελείως έξω με το παουερ μπατόν, και να ξαναμπώ στο χομ σκριν για να σταματήσουν να τρεμοπαίζουν!
Επίσης αν κατά τύχη δεν έχει ενεργοποιηθεί η SIM, παλιά το περνάγαμε σε airplane-mode και ξαναβγαίναμε, και μα πρότεινε να ξεκλειδώσουμε το τηλ. βαζωντας το pin code.
Τώρα πλέον εμενα δεν μου το προτείνει.
(iPhone 5 beta2 with dev.account)
ps: το καλο είναι ότι πλέον μου δουλεύει το Air Drop
Iluxus λειτουργεί μια χαρά το airplane κόλπο. Το εχω δοκιμάσει.
Πάντως στο 5αρι ειναι πιο fluid όλα!
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 24/06/2013 - 23:17
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:18
To mini ειναι άλλη ιστορία... Το ένα τέταρτο της οθόνης του 3... Το μεγάλο σου ειναι 3rd η το καινούριο ??Στο δικό μου πάει τέλεια. Λυπάμαι για την τύχη σου όμως να τα πούμε όλα για να μη αφεθούν εντυπώσεις πως αυτός ειναιωο κανόνας. δε ξέρω πως το πέρασες κλπ. Σε μενα παει τέλεια ακόμη κ στο μίνι....
Αλλα και πάλι μη σκάσ. Βετα ειναι. Που να είχες galaxy tablet
Δημοσίευση 24/06/2013 - 23:20
To mini ειναι άλλη ιστορία... Το ένα τέταρτο της οθόνης του 3... Το μεγάλο σου ειναι 3rd η το καινούριο ??
Και 3 εχω και μίνι.
Και ο επεξεργαστής του mini είναι το ένα τέταρτο του 3...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες