Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1081   tttsakalos

tttsakalos

iPH Enthousiast

• 384 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tttsakalos

Δημοσίευση 02/07/2013 - 12:52

Αν και δεν ειμαι dev εχω βαλει την beta2 εδω και 5 μερες στο iphone 5 μου αλλα εχει πολλα προβληματα.πολλες εφαρμογες δεν ανοιγουν, δεν δουλευει ο χειρισμος της μουσικης στην lock screen, υπερθερμενεται συχνα,χωρις λογο, κανει reboot,δεν δουλεβει το auto lock και διαφορα αλλα. βεβαια λογικα ειναι μιας και ειναι beta.τωρα για να γυρισω στην 6.1.4 απλα κανω restore?

ναι γυρνα πισω.η beta 2 εχει πολλα προβληματα απο την 1.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1082   jstma

jstma

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 02/07/2013 - 12:59

ναι γυρνα πισω.η beta 2 εχει πολλα προβληματα απο την 1.

με απλο restore γυρναω ή εχει καποια αλλη διαδικασια?

#1083   eddy888

eddy888

iPH Enthousiast

• 550 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 02/07/2013 - 13:05

Δεν ξερω για εσασ παιδια αλλα εγω το εχω ηδη μια βδομαδα και μου δουλευει υπεροχα!εκτοσ απο το τελικο s δεν μου κρασαρει οσο εσασ!παιζει να μου κρασαρε μονο 2-3 φορεσ!απο εφαρμογεσ οτι εχω δουλεουν ολα χωρισ προβλημα!εχω γυρω στισ 62 εφαρμογεσ!μονο το viber εχει καποια θεματα αλλα λειτουργει κανονικα!για μενα ειναι πολυ σταθερο για beta 2..το εχω χωρισ dev account..επισησ εχω το gps mireo dont panic και δουλευει με ακριβεια και δεν κρασαρει ποτε!απο μπαταρια εχω ιδια κατασταση με την ios 6.1.4!απο θερμοτητα μονο οταν παιζω ασταματητα με LTE ψιλοζεστενεται!κατα τα αλλα μου φαινεται πολυ οκ..αυτα τα λιγα απο μενα σε iphone 5 με ios 7 beta 2!

#1084   tttsakalos

tttsakalos

iPH Enthousiast

• 384 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tttsakalos

Δημοσίευση 02/07/2013 - 13:06

με απλο ρεστορε.

#1085   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/07/2013 - 13:29

Θα βαλεις το τηλ σε dfu και μετα θα κανεις restore.
Το find my iphone πρεπει να απενεργοποιησεις πριν το restore

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 02/07/2013 - 13:29

#1086   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 02/07/2013 - 13:37

Δεν ξερω για εσασ παιδια αλλα εγω το εχω ηδη μια βδομαδα και μου δουλευει υπεροχα!εκτοσ απο το τελικο s δεν μου κρασαρει οσο εσασ!παιζει να μου κρασαρε μονο 2-3 φορεσ!απο εφαρμογεσ οτι εχω δουλεουν ολα χωρισ προβλημα!εχω γυρω στισ 62 εφαρμογεσ!μονο το viber εχει καποια θεματα αλλα λειτουργει κανονικα!για μενα ειναι πολυ σταθερο για beta 2..το εχω χωρισ dev account..επισησ εχω το gps mireo dont panic και δουλευει με ακριβεια και δεν κρασαρει ποτε!απο μπαταρια εχω ιδια κατασταση με την ios 6.1.4!απο θερμοτητα μονο οταν παιζω ασταματητα με LTE ψιλοζεστενεται!κατα τα αλλα μου φαινεται πολυ οκ..αυτα τα λιγα απο μενα σε iphone 5 με ios 7 beta 2!

Πες τα άνθρωπε μου! :D
Πολυ καλα ειναι η beta 2.
Μόνο ελάχιστα κόλληματα και παρά πολυ πιο γρηγορη απο την 1.
Ολα τα apps μου δουλεύουν εφαρμογές και παιχνίδια. Μόνο το eBay όχι.
Η μπαταρία πιστεύω πως θα ειναι πολυ καλύτερη απο τ iOS 6.
Απο θερμοκρασία μια χαρα εκτός απο το κλασικό ζέσταμα όταν παιζεις ή όταν είσαι πολυ ώρα σε 3G/LTE

#1087   giorgos1966

giorgos1966

iPH Addict

• 638 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/07/2013 - 13:38

Kαι σε μενα βρε παιδια μια χαρα λειτουργει η beta 2.

#1088   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 02/07/2013 - 13:45

Καλά προφανώς και δεν έχουμε λόγο να λέμε ψέματα κάποιοι..
Μπορεί να τυχαίνει και σε κάποιους, αν και με τόσα κολλήματα και προβληματάκια που βλέπω δύσκολα να το πιστέψω.. Σοβαρότερο πρόβλημα είδα στο multitasking όπου πχ δεν έλεγε με τίποτα να κάνει ανανέωση στις εφαρμογές (πχ mail) αν δεν έκλεινε πρώτα από εκεί, αλλά και 2-3 φορές σε μετάβαση από εφαρμογή σε εφαρμογή κόλλησε και έκανε reboot. Επίσης υπάρχει και lag στο ipad σε αρκετά σημεία, από σελίδα σε σελίδα μέχρι το άνοιγμα-κλείσιμο των εφαρμογών και στην φόρτωση κάποιων εφαρμογών όπως ο safari.
Κατά τ'άλλα κάποια κολλήματα σε εφαρμογές (όπως facebook) που πιθανόν να ευθύνονται και οι ίδιες οι εφαρμογές αφού δεν έχουν αναβαθμιστεί για iOS7.

Υ.Γ. Προφανώς και δεν κράζουμε! Beta έκδοση είναι και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα.. Απλά σχολιάζουμε αυτά που παρατηρούμε στις beta εκδόσεις..

#1089   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2013 - 13:52

παιδια τυχαινει, εγω στου ξαδερφου μου το 4s η beta 2 ειναι 100 φορες καλυτερη! ισως να εχει σχεση και το αρχειο που κατεβαζει ο καθενας,

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1090   eddy888

eddy888

iPH Enthousiast

• 550 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2013 - 13:55

Οσο για το multitasking σε 5αρι δουλευει αψογα!για email χρησιμοποιω μονο gmail και δουλευει χωρισ απολυτωσ κανενα προβλημα με τισ ειδοποιησεισ να ερχονται με ακριβεια και χωρισ καθυστερηση!δεν ετυχε να χρησιμοποιησω την μανισια εφαρμογη για mails καθωσ το gmail μου ειναι πιο ομορφο και απλο!το μονο πραμα που εκανα ηταν restore σε ios 6.1.4 και μετα update σε ios 7 αφου εκανα set up as new!και βεβαια δεν εκανα επαναφορα backup για να μην περασει δεδομενα εφαρμογων απο την ios 6.1.4..τα εβαλα χειροκινητα ολα μονοσ μου εφαρμογεσ φοτο και μουσικη!ισωσ αυτοσ να ειναι ενασ μεγαλοσ λογοσ που δουλευει ομορφα και ωραια σε μενα..για καποιουσ που κανουν επαναφορα backup σε ios 7 να εχουν καποια θεματα!
Οσο για το ipad 3rd generation φιλαρακι μου που περασε την beta οντωσ εχει πολλα θεματα!και επεστρεψε σε ios 6.1.4 ωσπου να βγει η επομενη beta..

#1091   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2013 - 14:05

Οσο για το multitasking σε 5αρι δουλευει αψογα!για email χρησιμοποιω μονο gmail και δουλευει χωρισ απολυτωσ κανενα προβλημα με τισ ειδοποιησεισ να ερχονται με ακριβεια και χωρισ καθυστερηση!δεν ετυχε να χρησιμοποιησω την μανισια εφαρμογη για mails καθωσ το gmail μου ειναι πιο ομορφο και απλο!το μονο πραμα που εκανα ηταν restore σε ios 6.1.4 και μετα update σε ios 7 αφου εκανα set up as new!και βεβαια δεν εκανα επαναφορα backup για να μην περασει δεδομενα εφαρμογων απο την ios 6.1.4..τα εβαλα χειροκινητα ολα μονοσ μου εφαρμογεσ φοτο και μουσικη!ισωσ αυτοσ να ειναι ενασ μεγαλοσ λογοσ που δουλευει ομορφα και ωραια σε μενα..για καποιουσ που κανουν επαναφορα backup σε ios 7 να εχουν καποια θεματα!
Οσο για το ipad 3rd generation φιλαρακι μου που περασε την beta οντωσ εχει πολλα θεματα!και επεστρεψε σε ios 6.1.4 ωσπου να βγει η επομενη beta..

Μπα το ίδιο έκανα και εγώ.. Καθαρό restore στην 6.1.3 και απευθείας update σε 7 χωρίς να φορτώσω backup.
Απλά στο ipad φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα, απολύτως λογικό βέβαια αφού είναι η πρώτη beta που δόθηκε για αυτό. Σίγουρα θα δοκιμάσω και κάποια επόμενη να δω τι παίζει..

#1092   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 02/07/2013 - 14:07

Την έχει βάλει κανείς σε iPad mini; Πάει καλά ή σέρνεται;

ΥΓ. Διαβάζοντας και τις 73 σελίδες έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: το smooth προφέρεται σμουδ και όχι σμουθ.
http://oald8.oxfordl...ionary/smooth_2

:)

Τελευταία επεξεργασία από: marian, 02/07/2013 - 14:11

#1093   jstma

jstma

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 02/07/2013 - 14:17

Θα βαλεις το τηλ σε dfu και μετα θα κανεις restore.
Το find my iphone πρεπει να απενεργοποιησεις πριν το restore

γιατι πρεπει να μπει σε dfu φιλε?¨αν παω να κανω απλο restore οπως ειναι δεν θα γινει?

#1094   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2013 - 14:20

γιατι πρεπει να μπει σε dfu φιλε?¨αν παω να κανω απλο restore οπως ειναι δεν θα γινει?

Θα γυρίσει κανονικά και χωρίς dfu..

#1095   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/07/2013 - 14:26

Την έχει βάλει κανείς σε iPad mini; Πάει καλά ή σέρνεται;

ΥΓ. Διαβάζοντας και τις 73 σελίδες έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: το smooth προφέρεται σμουδ και όχι σμουθ.
http://oald8.oxfordl...ionary/smooth_2

:)

πάντως στο link που έδωσες το προφέρουν σμούθ :D

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες