iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα
Δημοσίευση 09/07/2013 - 23:15
αν ανοίξετε απτό accesibility το reduce motion, σας εμφανίζει και εσάς την status bar με μαύρο background σε lockscreen και homescreen?
Ad
Δημοσίευση 09/07/2013 - 23:28
Δημοσίευση 09/07/2013 - 23:30
και χωρις αυτο, μου το κανει στα καλα καθουμενα καθε 2-3 ημερεςγια τσεκάρετε κάτι..
αν ανοίξετε απτό accesibility το reduce motion, σας εμφανίζει και εσάς την status bar με μαύρο background σε lockscreen και homescreen?
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 09/07/2013 - 23:52
Δημοσίευση 09/07/2013 - 23:55
Δημοσίευση 10/07/2013 - 00:02
Καλησπέρα σε όλους...μόλις επανέφερα το 5αρι μου στο 6.1.4..είχα περάσει την Beta απο εχτές για να δω πως είναι..αρκετά εντυπωσιακό το iOS 7 αλλά δεν αξίζει η Beta γιατί crashαρει πολύ το τηλέφωνο και έχει πολλά bugs...
εγω δεν ξαναγυρναω σε 6.1.4...εγω δεν αντιμετωπιζω κολληματα και bugs..καποια κρασαρισματα δηλαδη μια φορα την ημερα το τρωει..αλλα δεν ειναι κατι τραγικο..!και να κανει επανεκκινηση επισης το κανει μια φορα την ημερα και διαρκει 5 δευτερολεπτα..αυτα με την beta 2 που ημουν..!τωρα με την 3 δεν εχω κρασαρισματα που ειχα με beta 2..μονο αν παω να αλλαξω δυο φορες το ενα μετα το αλλο την ταπετσαρια τοτε γυρναει στην αρχικη οθονη..ολα τα αλλα δουλευουν αψογα μαζι και οι 80 και πανω εφαρμογες που εχω περασμενες εκτος απο το viber που δουλευει αλλα εχει grafical glitches..!skype δεν χρησιμποιω μην με ρωτησετε ..
και εκτος αυτου δεν ξερω αλλα μου φαινεται αργη η ios 6.1.4...εκτος αν μου εγινε συνηθεια γιατι εχω την 7 3 βδομαδες και ειπα να βαλω πισω την 6.1.4 και πανω απο 10 ωρες δεν την αντεξα και γυρισα σε ios 7..
Δημοσίευση 10/07/2013 - 00:14
τα Bugs και κολλήματα που μου εκανε εμενα ειναι:αυτο με την αλλαγη ταπετσαριας,ειχα βαλει μουσικη να παιζει απο το control center και μετα δεν εκλεινε απο εκει και επρεπε να ξεκλειδωσω,να μπω στην μουσικη και να το κλεισω απο εκει,πολλες φορες laggare το τηλεφωνο και η "κινουμενη εικονα" πηγαινε καρε καρε και επιπλεον για κανα 2ωρο δεν μπορουσα ουτε να παρω,ουτε να με παρουν τηλεφωνο,ουτε sms μπορουσα να στειλω και να λάβω και χρειαστηκε να κανω 3 hard reset για να νιώσει...σαφως και δεν περίμενα να δουλευει αψογα γιατι ειναι Beta...εγω δεν ξαναγυρναω σε 6.1.4...εγω δεν αντιμετωπιζω κολληματα και bugs..καποια κρασαρισματα δηλαδη μια φορα την ημερα το τρωει..αλλα δεν ειναι κατι τραγικο..!και να κανει επανεκκινηση επισης το κανει μια φορα την ημερα και διαρκει 5 δευτερολεπτα..αυτα με την beta 2 που ημουν..!τωρα με την 3 δεν εχω κρασαρισματα που ειχα με beta 2..μονο αν παω να αλλαξω δυο φορες το ενα μετα το αλλο την ταπετσαρια τοτε γυρναει στην αρχικη οθονη..ολα τα αλλα δουλευουν αψογα μαζι και οι 80 και πανω εφαρμογες που εχω περασμενες εκτος απο το viber που δουλευει αλλα εχει grafical glitches..!skype δεν χρησιμποιω μην με ρωτησετε ..
και εκτος αυτου δεν ξερω αλλα μου φαινεται αργη η ios 6.1.4...εκτος αν μου εγινε συνηθεια γιατι εχω την 7 3 βδομαδες και ειπα να βαλω πισω την 6.1.4 και πανω απο 10 ωρες δεν την αντεξα και γυρισα σε ios 7..
Δημοσίευση 10/07/2013 - 00:17
τα Bugs και κολλήματα που μου εκανε εμενα ειναι:αυτο με την αλλαγη ταπετσαριας,ειχα βαλει μουσικη να παιζει απο το control center και μετα δεν εκλεινε απο εκει και επρεπε να ξεκλειδωσω,να μπω στην μουσικη και να το κλεισω απο εκει,πολλες φορες laggare το τηλεφωνο και η "κινουμενη εικονα" πηγαινε καρε καρε και επιπλεον για κανα 2ωρο δεν μπορουσα ουτε να παρω,ουτε να με παρουν τηλεφωνο,ουτε sms μπορουσα να στειλω και να λάβω και χρειαστηκε να κανω 3 hard reset για να νιώσει...σαφως και δεν περίμενα να δουλευει αψογα γιατι ειναι Beta...
μηπως το δοκιμαζες ενω το ειχες να φορτιζει??αν ναι και σε μενα το κανει μονο οταν φορτιζει...lagαρει αρκετα οταν φορτιζει!εκτος φορτισης δουλευει ομορφα!!
Δημοσίευση 10/07/2013 - 00:21
οχι οχι δεν το είχα σε φόρτιση και το πρόβλημα μου δεν είναι οτι κολάει λιγο η κινουμενη εικόνα,αυτο είναι το λιγοτερο και το περίμενα...αυτο που με εκανε να το βγαλω ηταν οτι δεν μπορουσα να λαβω τηλεφωνα και μυνηματα...μηπως το δοκιμαζες ενω το ειχες να φορτιζει??αν ναι και σε μενα το κανει μονο οταν φορτιζει...lagαρει αρκετα οταν φορτιζει!εκτος φορτισης δουλευει ομορφα!!
Δημοσίευση 10/07/2013 - 00:26
οχι οχι δεν το είχα σε φόρτιση και το πρόβλημα μου δεν είναι οτι κολάει λιγο η κινουμενη εικόνα,αυτο είναι το λιγοτερο και το περίμενα...αυτο που με εκανε να το βγαλω ηταν οτι δεν μπορουσα να λαβω τηλεφωνα και μυνηματα...
σε αυτο δεν ξερω να σε απαντησω..δεν μου εχει τυχει καθολου 3 βδομαδες που εχω την 7αρα..!εκτος αν εφταιγε το δικτυο σου..!αλλα και παλι οτι και να πω θα ειναι ψεμματα...αν μου τυχαινε και το αντιμετωπιζα θα εδινα και τις αναλογες πρωτες βοηθειες
Δημοσίευση 10/07/2013 - 00:42
ακόμα βέβαια ψιλοσέρνεται το τηλέφωνο, αλλά με λίγες βελτιώσεις πιστεύω θα παλεύεται...
Θα σωθεί πολύ η κατάσταση με το trigger των noτιfications ώστε να γίνεται update η εφαρμογή στο background.
Αισθητό με το ios7 καθώς η ελεύθερη μνήμη είναι ελάχιστη.
Δημοσίευση 10/07/2013 - 01:47
Δημοσίευση 10/07/2013 - 02:08
Αν μπορει καποιος ας κανει μια δοκιμη για να δω εαν μονο εγω εχω αυτο το προβλημα...καντε αναπαραγωγη μουσικης απο το control center οταν η οθονη ειναι κλειδωμενη και προσπαθηστε να αλλαξετε τραγουδι ή να κανετε Pause το κομματι...εμενα δεν κανει τιποτα...πρεπει να ξεκλειδωσω το κινητο και να παω στην μουσικη να το κλεισω ή να αλλαξω τραγουδι...
Σε εμένα δουλεύει κανονικά (4S με beta 3)
Δημοσίευση 10/07/2013 - 02:15
Δημοσίευση 10/07/2013 - 03:17
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες