Ios 7 σε iphone 5 ερωτηση..
Δημοσίευση 15/06/2013 - 12:40
Ad
Δημοσίευση 15/06/2013 - 12:45
Δημοσίευση 15/06/2013 - 12:49
Δημοσίευση 15/06/2013 - 12:52
Δημοσίευση 15/06/2013 - 18:18
Δημοσίευση 15/06/2013 - 18:25
Εγω την εχω βαλει τσαμπε . Ουτε δεκαρα δεν πληρωσα για να βαλω την ios 7 ευτυχως. Δεν αξιζει να πληρωσεις αν δεν εισαι developer. Εχει πολυ lag. Μπορω να σε βοηθησω να την βαλεις και εσυ να σου φυγει η αγωνια αλλα δεν θα εκπλαγεις απο τα κολιματα που κανει Στειλε μου π.μ. να σε κοθοθηγησω για να τη βαλεις τσαμπα αν θες.πρεπει να πλυρωσω ρε παιδια για να δηλωσω το udid?
Δημοσίευση 15/06/2013 - 18:32
Εγω την εχω βαλει τσαμπε . Ουτε δεκαρα δεν πληρωσα για να βαλω την ios 7 ευτυχως. Δεν αξιζει να πληρωσεις αν δεν εισαι developer. Εχει πολυ lag. Μπορω να σε βοηθησω να την βαλεις και εσυ να σου φυγει η αγωνια αλλα δεν θα εκπλαγεις απο τα κολιματα που κανει Στειλε μου π.μ. να σε κοθοθηγησω για να τη βαλεις τσαμπα αν θες.
σου εστειλα
Δημοσίευση 15/06/2013 - 19:13
Εγω την εχω βαλει τσαμπε . Ουτε δεκαρα δεν πληρωσα για να βαλω την ios 7 ευτυχως. Δεν αξιζει να πληρωσεις αν δεν εισαι developer. Εχει πολυ lag. Μπορω να σε βοηθησω να την βαλεις και εσυ να σου φυγει η αγωνια αλλα δεν θα εκπλαγεις απο τα κολιματα που κανει Στειλε μου π.μ. να σε κοθοθηγησω για να τη βαλεις τσαμπα αν θες.
σου εστειλα
Εγω την έχω βάλει με dev account και δεν κολλάει όσο λένε!
Παίρνεις ότι πληρώνεις. Αλλα ο καθένας έχει την γνώμη του!
Τελευταία επεξεργασία από: Marios092, 15/06/2013 - 19:14
Δημοσίευση 15/06/2013 - 19:30
Δημοσίευση 15/06/2013 - 22:26
Kαι εγω ενδιαφερομαι φιλε μου.
Σου έχω στείλει ηδη πμ και εγω, και περιμένω την απάντηση σου.
Δημοσίευση 15/06/2013 - 22:32
ποσο πληρωσες
99$ για τον ενδιαφερόμενο developer, και για εναν χρονο.
Μπορει μετα να δηλώσει τα udid εως και 100 συσκευών ελευθέρα και οπως αυτός θελει. Οπως και να τα ανακαλέσει. (σβήσει)
Για αυτο προσοχη στις αγορες στο ebay και απο ατομα που δεν ξέρετε με 5€ το udid, γιατι μετα απο λιγο ο πωλητής το αφαιρεί, και μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων. ;-)
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 15/06/2013 - 22:35
Δυστηχως το παιρνεις οτι πληρωνεις ισχυει για πραγματα ουσιας Στην περιπτωση μας, εχω κινητο φιλου ενεργοποιημενο με dev account και το δικο μου τσαμπα. Δε ξερω πως το βρηκες το ''δεν κολλαει οσο λενε'' αλλα εμενα μου φενεται οτι κολλανε και τα 2 το ιδιο Σιγα μην το εκανα ενεργοποιηση τσαμπα στο κινητο που χρησιμοποιω χωρις να το δοκιμασω πρωτα . ... Τα συμπερασματα δικα σαςΕγω την έχω βάλει με dev account και δεν κολλάει όσο λένε!
Παίρνεις ότι πληρώνεις. Αλλα ο καθένας έχει την γνώμη του!
Τελευταία επεξεργασία από: TheKelm, 15/06/2013 - 22:36
Δημοσίευση 15/06/2013 - 22:46
99$ για τον ενδιαφερόμενο developer, και για εναν χρονο.
Μπορει μετα να δηλώσει τα udid εως και 100 συσκευών ελευθέρα και οπως αυτός θελει. Οπως και να τα ανακαλέσει. (σβήσει)
Για αυτο προσοχη στις αγορες στο ebay και απο ατομα που δεν ξέρετε με 5€ το udid, γιατι μετα απο λιγο ο πωλητής το αφαιρεί, και μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων. ;-)
Λουκά και να σβήσεις ενα UDID αυτο δεν παει να πει οτι σου επιστρέφεται πισω το slot. πχ σου έχουν μείνει 92 slots και μου κάνεις add το udid μου που στο έχω πληρώσει μεσω ebay, αμεσως πας στα 91 slot.Τωρα εσυ εαν μου κάνεις delete το UDID μου δεν σου επιστρέφει η Apple το 1 slot να πας 92 και πάλι.Οπότε μόνο απο κακία να στο σβήσει ο Developer ενω σου έχει πάρει και τα 5€ πχ.
Δημοσίευση 15/06/2013 - 22:51
Λουκά και να σβήσεις ενα UDID αυτο δεν παει να πει οτι σου επιστρέφεται πισω το slot. πχ σου έχουν μείνει 92 slots και μου κάνεις add το udid μου που στο έχω πληρώσει μεσω ebay, αμεσως πας στα 91 slot.Τωρα εσυ εαν μου κάνεις delete το UDID μου δεν σου επιστρέφει η Apple το 1 slot να πας 92 και πάλι.Οπότε μόνο απο κακία να στο σβήσει ο Developer ενω σου έχει πάρει και τα 5€ πχ.
Καταλαβα τι εννοεις φιλε μου.
Αυτο δεν το ήξερα μιας που και εγω απο φίλο την εχω περασει.
Απλώς βαση λογικής καπως ετσι το υποψιαζόμουν. Οποτε όντως μονο απο κακια να σου το σβησει οπως λες και εσύ.
Ερωτηση/Απορια:
Παίζει παντως αυτο να μην το ξερουν ατομα που το βρηκαν σαν 'δουλεια΄ για να βγαλουν κανα φραγκο της αρπαχτής (στιλ ebay ) και να σβηνουν νομιζοντας ότι το ξαναπερνουν πισω το σλοτ, η η Αππλ το λεει ξεκάθαρα οτι και να το σβήσουν δεν αλλάζει τιποτα το σλοτ εχει χαθει ετσι και αλλιώς! (..οποτε εκει περναμε οντως στην κακια)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 15/06/2013 - 22:52
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 15/06/2013 - 22:53
Οχι, λαθος κανεις.Λουκά και να σβήσεις ενα UDID αυτο δεν παει να πει οτι σου επιστρέφεται πισω το slot. πχ σου έχουν μείνει 92 slots και μου κάνεις add το udid μου που στο έχω πληρώσει μεσω ebay, αμεσως πας στα 91 slot.Τωρα εσυ εαν μου κάνεις delete το UDID μου δεν σου επιστρέφει η Apple το 1 slot να πας 92 και πάλι.Οπότε μόνο απο κακία να στο σβήσει ο Developer ενω σου έχει πάρει και τα 5€ πχ.
Οταν κανεις disable το UDID μιας συσκευης σου δινει καινουργια θεση
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες