iPhone 5S Mainboard leaked (?)
Δημοσίευση 24/06/2013 - 17:33
Ad
Δημοσίευση 24/06/2013 - 18:11
Δημοσίευση 24/06/2013 - 18:14
Δημοσίευση 24/06/2013 - 18:19
Για το φθηνό 5 αυτό σου λέω. Η μέχρι τώρα πολιτική της λέει πολυ φθηνό 4S (λογικά 8άρι), φθηνό 5, και 5S σε κανονική τιμή. Άντε αν θέλει να ρίξει και άλλο τις τιμές να κάνει και το 5 8άρι.
Kαι γιατί να μη καταργήσει το 2 χρονών 4S αντικαθιστώντας το σε αυτή τη τιμή με το "φθηνό" αλλά και ταυτοχρόνως αναβαθμισμένο iPhone?
Μου φαίνεται μια πολύ λογική εξέλιξη.
Και μου φαίνεται ακόμη πιο λογική, γιατι θά έχουμε και την αντικατάσταση του 30-pin. Θέλει όλες οι συσκευές να είναι με Lightning.
To ίδιο έκανε και με το iPad 4 πριν λίγους μήνες. Αντικατάσταση είχαμε και εκεί.
Δημοσίευση 24/06/2013 - 18:27
Τα ελεγα οτι θα ειναι ιδιο και με 1gb ram!!μια χαρα το 5αρι μου του χρονου για το 6!!ευκολα ομως.αυτοι μας δουλευουν ρε.ειναι αναβαθμιση αυτη;διπλο led flash;;και;;;τελοσπαντων οσοι εχουν 4-4s καλο θα ειναι να ανανεωσουν.εμεις επουδενι
Έχει νέο επεξεργαστή. Hello!
Δημοσίευση 24/06/2013 - 18:40
Δημοσίευση 24/06/2013 - 19:29
Στο ότι θα είναι καλή εξέλιξη συμφωνούμε.Kαι γιατί να μη καταργήσει το 2 χρονών 4S αντικαθιστώντας το σε αυτή τη τιμή με το "φθηνό" αλλά και ταυτοχρόνως αναβαθμισμένο iPhone?
Μου φαίνεται μια πολύ λογική εξέλιξη.
Και μου φαίνεται ακόμη πιο λογική, γιατι θά έχουμε και την αντικατάσταση του 30-pin. Θέλει όλες οι συσκευές να είναι με Lightning.
To ίδιο έκανε και με το iPad 4 πριν λίγους μήνες. Αντικατάσταση είχαμε και εκεί.
Ένα τηλέφωνο με νέο σχεδιασμό έστω και με παρόμοια χαρακτηριστικά με του 4S θα είναι ένα καινούριο τηλέφωνο που θα έχει σχεδιαστεί με τα δεδομένα του σήμερα.
Απόλυτα λογικό και το ότι θέλει να εξαλείψει όσο είναι καιρός το 30pin.
Μόνο το 4, το 4S και το iPad 2 βγάζει πλέον με 30pin. Λογικά το 4 σταματάει να υπάρχει με την παρουσίαση του 5S.
To iPad 2 το ίδιο με την παρουσίαση του 5. Οπότε θα του μείνει μόνο το 4S με 30pin.
Το ερώτημα εκεί είναι να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία για τη θύρα ή να περιμένει έναν ακόμα χρόνο και να το "στείλει" κανονικά όπως τα άλλα?
Άσε που αν πει ότι σταματάει εντελώς το 4S μόλις 2 χρόνια από την κυκλοφορία του θα ανοίξουν οι σύνηθεις ασκοί του αιόλου περί "αδικημένων" πελατών και "κακομεταχείρισης"...
Δημοσίευση 24/06/2013 - 19:34
Το ερώτημα εκεί είναι να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία για τη θύρα ή να περιμένει έναν ακόμα χρόνο και να το "στείλει" κανονικά όπως τα άλλα?
Άσε που αν πει ότι σταματάει εντελώς το 4S μόλις 2 χρόνια από την κυκλοφορία του θα ανοίξουν οι σύνηθεις ασκοί του αιόλου περί "αδικημένων" πελατών και "κακομεταχείρισης"...
Δε θα 'ναι η πρώτη φορά.. Το έκανε και με την αντικατάσταση του iPad 3.
Δε θα 'χει πρόβλημα λοιπόν να το κάνει ξανά. Που εκτός απο το Lightning, στοχεύει και σε άλλο κοινό. που δεν είναι διατεθειμένοι να δίνουν 700άρια κάθε φορά..
Δημοσίευση 24/06/2013 - 19:35
Στο ότι θα είναι καλή εξέλιξη συμφωνούμε.
Ένα τηλέφωνο με νέο σχεδιασμό έστω και με παρόμοια χαρακτηριστικά με του 4S θα είναι ένα καινούριο τηλέφωνο που θα έχει σχεδιαστεί με τα δεδομένα του σήμερα.
Απόλυτα λογικό και το ότι θέλει να εξαλείψει όσο είναι καιρός το 30pin.
Μόνο το 4, το 4S και το iPad 2 βγάζει πλέον με 30pin. Λογικά το 4 σταματάει να υπάρχει με την παρουσίαση του 5S.
To iPad 2 το ίδιο με την παρουσίαση του 5. Οπότε θα του μείνει μόνο το 4S με 30pin.
Ολα ειναι πιθανα, αλλα να σταματησει 4 και 4s ταυτοχρονα μου φαινεται απιθανο.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 24/06/2013 - 19:44
Και εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι.Ολα ειναι πιθανα, αλλα να σταματησει 4 και 4s ταυτοχρονα μου φαινεται απιθανο.
Δε θα 'ναι η πρώτη φορά.. Το έκανε και με την αντικατάσταση του iPad 3.
Δε θα 'χει πρόβλημα λοιπόν να το κάνει ξανά. Που εκτός απο το Lightning, στοχεύει και σε άλλο κοινό. που δεν είναι διατεθειμένοι να δίνουν 700άρια κάθε φορά..
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το iPad 4 το έβγαλε όταν το έβγαλε όχι λόγω θύρας ή επεξεργαστή αλλά όπως έχω πει πολλές φορές για να μετακινήσει τη χρονική περίοδο του release του πριν τις γιορτές που είναι πολύ πιο επικερδής λόγω του peak της κατανάλωσης.
Δημοσίευση 24/06/2013 - 20:07
Δημοσίευση 24/06/2013 - 20:45
Δημοσίευση 24/06/2013 - 22:21
Δημοσίευση 25/06/2013 - 08:18
Δημοσίευση 25/06/2013 - 09:20
Τα ελεγα οτι θα ειναι ιδιο και με 1gb ram!!μια χαρα το 5αρι μου του χρονου για το 6!!ευκολα ομως.αυτοι μας δουλευουν ρε.ειναι αναβαθμιση αυτη;διπλο led flash;;και;;;τελοσπαντων οσοι εχουν 4-4s καλο θα ειναι να ανανεωσουν.εμεις επουδενι
Μπα, δε νομίζω.. Ως κάτοχος του 4, μπορώ να σου πω οτι δεν θα προχωρήσω σε ανανέωση. Περιμένω το 6.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες