OΤΕ TV και OTE TV GO "ΝΕΑ"
Δημοσίευση 02/10/2015 - 22:58
Ad
Δημοσίευση 05/10/2015 - 09:10
παιδια εχω οτε tv και λογο της αυξησης πηγε στα 26κατι . Αυτο με τον αν παρεις τηλεφωνο και ζητησης διακοπη οτι θα στο δωσουν στα 19,90 ισχυει ?
Ισχύει, το έκανα το Σάββατο.. και μάλιστα δε χρειάστηκε να κλέισουμε καν το τηλέφωνο. Με το που τους ειπα για διακοπή, με συνέδεσαν στο τμήμα καταργήσεων, με ρώτησαν τους λόγους και καπάκι μου έκαναν την προσφορά αυτή για 2 χρόνια.
Δημοσίευση 05/10/2015 - 09:46
Δημοσίευση 05/10/2015 - 14:07
Παιδιά μπορώ να δηλώσω δυο νούμερα cosmote που ειναι στο όνομα μου ή πρέπει υποχρεωτικά ένα ?
Προς το παρον ενα αριθμο βάζεις, εκτος και αν αλλαξει στο μελλον.
Δημοσίευση 05/10/2015 - 14:09
Με ενημέρωσαν απο την εξηπηρετηση οτι θα στειλουν ενα νεοτερο αποκωδικοποιητη (ote tv μεσω ευρυζωνικοτητας).
Το έχει παραλάβει καποιος; Γνωρίζετε τι καινούργιο θα έχει; Παίζει να ενεργοποιήσουν τα full hd καναλια;
Δημοσίευση 05/10/2015 - 14:44
Πολύ πιθανό να είναι για τα hd....Με ενημέρωσαν απο την εξηπηρετηση οτι θα στειλουν ενα νεοτερο αποκωδικοποιητη (ote tv μεσω ευρυζωνικοτητας).
Το έχει παραλάβει καποιος; Γνωρίζετε τι καινούργιο θα έχει; Παίζει να ενεργοποιήσουν τα full hd καναλια;
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 06/10/2015 - 07:42
Απο 16 /10 θα προβάλει ταινίες του
Δημοσίευση 08/10/2015 - 00:20
Παιδιά από το ipad μπορούμε να προβάλουμε στην τηλεόραση είτε με hdmi είτε μέσω airplay σε apple tv??? Η κλείνει η εφαρμογή του οτέ και δεν σε αφήνει να κανεις προβολή σε άλλη οθόνη;;
Δημοσίευση 09/10/2015 - 09:19
Παιδιά από το ipad μπορούμε να προβάλουμε στην τηλεόραση είτε με hdmi είτε μέσω airplay σε apple tv??? Η κλείνει η εφαρμογή του οτέ και δεν σε αφήνει να κανεις προβολή σε άλλη οθόνη;;
Όχι δε σε αφήνει να δεις αλλού.
Δημοσίευση 09/10/2015 - 09:28
Ισχύει, το έκανα το Σάββατο.. και μάλιστα δε χρειάστηκε να κλέισουμε καν το τηλέφωνο. Με το που τους ειπα για διακοπή, με συνέδεσαν στο τμήμα καταργήσεων, με ρώτησαν τους λόγους και καπάκι μου έκαναν την προσφορά αυτή για 2 χρόνια.
Δεν είναι απαραίτητο. Έχω 2 νούμερα Cosmote, OTE VDSL 50αρι, έχω τον OTE TV από όταν ξεκίνησε και όταν τους κάλεσα και πήγε η αίτηση στο τμήμα καταργήσεων μου είπαν απλά ότι εντός 24 ωρών θα έχει κοπεί το OTETV και θα με ενημέρωναν πως να επιστρέψω το δέκτη.
Δημοσίευση 12/10/2015 - 08:49
Δεν είναι απαραίτητο. Έχω 2 νούμερα Cosmote, OTE VDSL 50αρι, έχω τον OTE TV από όταν ξεκίνησε και όταν τους κάλεσα και πήγε η αίτηση στο τμήμα καταργήσεων μου είπαν απλά ότι εντός 24 ωρών θα έχει κοπεί το OTETV και θα με ενημέρωναν πως να επιστρέψω το δέκτη.
Προφανώς και δεν είναι απαραίτητο.. Δεν είπα οτι το κάνουν πάντα, αλλά ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις όπως και στη δική μου.
Πιθανον να εχουν καποιο μαξιμουμ αριθμο προσφορων που μπορουν να κανουν το μηνα πχ. Ή μπορεί να κάλεσες σε ώρα που το τμήμα καταργήσεων δε λειτουργουσε.
Τελικά σε πήραν για προσφορα ή στο ακύρωσαν;
Δημοσίευση 15/10/2015 - 09:42
To ακύρωσα.
Δημοσίευση 17/10/2015 - 13:34
Νέο κανάλι OTE CINEMA 007 από τον ΟΤΕ TV
To OTE CINEMA 007, ένα νέο κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στις θρυλικές ταινίες Τζέιμς Μποντ, προστίθεται από σήμερα στο κινηματογραφικό μπουκέτο των OTE CINEMA. Οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες Τζέιμς Μποντ από την ταινιοθήκη των Albert R. Broccoli’s EON Productions και Metro-Goldwyn-Mayer Studios (MGM) ενόψει της ελληνικής πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης 24ης ταινίας Τζέιμς Μποντ Spectre, στις 12 Νοεμβρίου.Το OTE CINEMA 007 θα βρίσκεται στον αέρα για ένα μήνα, από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου, και θα προβάλλει όλες τις ταινίες Bond μαζί με πλούσιο υλικό για τον θρυλικό κινηματογραφικό ήρωα.
Από το Doctor No μέχρι το Skyfall, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τις 23 ταινίες με τον 007, όπως τον έχουν ενσαρκώσει ο Σόν Κόνερι, ο Ρότζερ Μουρ, ο Τζορτζ Λάζενμπι, ο Πιρς Μπρόσναν, ο Τίμοθι Ντάλτον και ο Ντάνιελ Κρεγκ.
Το 24ωρο πρόγραμμα του OTE CINEMA 007 περιλαμβάνει επίσης σπάνιο αρχειακό υλικό από τις ταινίες Τζέιμς Μποντ, όπωςντοκιμαντέρ, αφιερώματα, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και behind-the-scenes.
Η πολυαναμενόμενη 24η ταινία Τζέιμς Μποντ, παραγωγή των Albert R. Broccoli’s EON Productions και Metro-Goldwyn-Mayer Studios (MGM), Spectre, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 12 Νοεμβρίου 2015, και στην Αμερική στις 6 Νοεμβρίου 2015. Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίαςστα κανάλια OTE CINEMA το 2016.
Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, οι τηλεθεατές απολαμβάνουν περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, αλλά και πάνω από 100 δημοφιλείς ξένες σειρές.
Δημοσίευση 17/10/2015 - 17:01
το FoxPlay λειτουργεια σε JB συσκευες ή μονο εγω εχω προβλημα?
Δημοσίευση 17/10/2015 - 17:24
αν εννοείς το fox παίζει ...κανάλι foxplay δεν βλέπων στην εφαρμογή εγωτο FoxPlay λειτουργεια σε JB συσκευες ή μονο εγω εχω προβλημα?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες