Το wifi του σπιτιού δεν είναι ΟΤΕ, έχει σημασία;;
όχι .
Δημοσίευση 17/11/2015 - 14:12
Το wifi του σπιτιού δεν είναι ΟΤΕ, έχει σημασία;;
όχι .
οχιΤο wifi του σπιτιού δεν είναι ΟΤΕ, έχει σημασία;;
Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!όχι .
Δημοσίευση 17/11/2015 - 14:13
αρκει να ακολουθήσεις τα βήματα που αναφέραμε πιο πανωΘα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!
Δημοσίευση 17/11/2015 - 14:16
Ναι φυσικά.. Μέχρι 2 συσκευές δεν δικαιούμαστε;;αρκει να ακολουθήσεις τα βήματα που αναφέραμε πιο πανω
Δημοσίευση 17/11/2015 - 14:40
ναι αλλα νομίζω δεν μπορούν να παίζουν ταυτόχροναΝαι φυσικά.. Μέχρι 2 συσκευές δεν δικαιούμαστε;;
Δημοσίευση 17/11/2015 - 14:46
Ναι δεν με ενδιαφέρει ταυτόχρονα.. Απλά έχω μια στο κινητό και να το περάσω και μια στο ipad..ναι αλλα νομίζω δεν μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα
Δημοσίευση 18/11/2015 - 21:09
Δημοσίευση 18/11/2015 - 22:33
Παιδιά μου έβγαλε σήμερα καινούργιο μήνυμα ότι για να δω μέσω WiFi δεν αρκεί ένα μήνυμα αλλά θέλει να έχει ενεργοποιημένο και πακέτο mb. Το έβγαλε και σε κανέναν άλλον αυτό;
Δυστυχώς έτσι είναι πλέον. Και μάλιστα πρέπει να ενεργοποιείται το πακέτο δεδομένων κάθε μήνα (στην καρτοκινητή). Έπαψε πλέον το ΟΤΕ γκόου να είναι χωρίς χρέωση...
Δημοσίευση 19/11/2015 - 12:54
Και εννοείται ότι δεν το αναφέρουν πουθενά τουλάχιστον εμφανός ότι για να δεις σε άλλο wifi πρέπει να έχεις υποχρεωτικά κάρτα Cosmote. Εμένα δεν μου το είχαν πει έψαξα και το συμβόλαιο αλλά δεν το βρήκα πουθενά.Δυστυχώς έτσι είναι πλέον. Και μάλιστα πρέπει να ενεργοποιείται το πακέτο δεδομένων κάθε μήνα (στην καρτοκινητή). Έπαψε πλέον το ΟΤΕ γκόου να είναι χωρίς χρέωση...
Δημοσίευση 24/11/2015 - 19:52
eisai aparadektoi evlepa kanonika ote tv go sto ipad kai twra den mporo na do tipota taxam giati sto ote shop pou piga den dilothike to afm mou .....eno eblepa kanonika toses meres .....eiste epihkos aparadektoi .......mou aresei pou evala kai karta to paketo 7 eyro giati nomiza oti teliosan ta dedomena ...eiste pano apo ola megaloi kleftes ......se ola ta blog tha sas to leww oti eiste apatewnes ....... sygnomh pou den grafo ellhnika exw agllika windows ........enw prin ligo mou eipaan oti einai texniko provlima ......telios pseutes kai apatewnes
Τελευταία επεξεργασία από: Nikosmicho, 24/11/2015 - 19:53.
Δημοσίευση 24/11/2015 - 20:21
Όταν λες "είστε"?? Εμείς εδώ στο φόρουμ??eisai aparadektoi evlepa kanonika ote tv go sto ipad kai twra den mporo na do tipota taxam giati sto ote shop pou piga den dilothike to afm mou .....eno eblepa kanonika toses meres .....eiste epihkos aparadektoi .......mou aresei pou evala kai karta to paketo 7 eyro giati nomiza oti teliosan ta dedomena ...eiste pano apo ola megaloi kleftes ......se ola ta blog tha sas to leww oti eiste apatewnes ....... sygnomh pou den grafo ellhnika exw agllika windows ........enw prin ligo mou eipaan oti einai texniko provlima ......telios pseutes kai apatewnes
Δημοσίευση 24/11/2015 - 20:23
Όταν λες "είστε"?? Εμείς εδώ στο φόρουμ??
Δημοσίευση 24/11/2015 - 20:24
Δημοσίευση 24/11/2015 - 20:26
στο μεταξύ πηρα και τον αδερφό μου που έχει ote tv στο σπίτι του και του είπα να μου φτιάξει τον λογαριασμό για να δω μέσω ipad και την εφαρμογή ote tvgo και μου είπε ότι τους πηρε τηλ και του είπαν ότι αν δεν έχει στο σπίτι οτε σύνδεση δεν υπάρχει πιθανότητα να παίξει!αχαχααχχαχαχα τι ζοντοβολα είναι αυτοί ρε??
ενώ με την νόβα που είχα εγώ του έστειλα τους κωδικούς και έβλεπε αυτός μπαλίτσα και ότι υπηρεσίες παρείχε τελοσπάντων.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες