περιμενω τηλ απο ΟΤΕ για μερικες πληροφοριες και μαλλον bye bye forthnet-nova
OΤΕ TV και OTE TV GO "ΝΕΑ"
Δημοσίευση 06/10/2014 - 15:01
Ad
Δημοσίευση 06/10/2014 - 15:27
Στον ΟΤΕ TV η ΑΕΚ
Μετά τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ στον ΟΤΕ TV. Όπως έγινε γνωστό το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες της Ένωσης.
Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ πως η ΑΕΚ θα μείνει εκτός κεντρικής διαχείρισης και της συμφωνίας με τη Nova και θα αποδεχτεί την καλύτερη οικονομικά πρόταση του άλλου συνδρομητικού.*
Η ΑΕΚ ως νεοφώτιστη στην κατηγορία δεν δεσμευόταν για την κεντρική διαχείρηση και η ίδια προτίμησε να πορευτεί μόνη της ώστε να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία.*
Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον OTE TV είναι για 1+1 χρόνια.
Δημοσίευση 06/10/2014 - 23:47
Δημοσίευση 06/10/2014 - 23:59
ΟχιΠαιδιά το animal planet σας βγάζει υπότιτλους;;
Δημοσίευση 07/10/2014 - 08:38
Παιδιά το animal planet σας βγάζει υπότιτλους;;
Οχι
Mέχρι πέμπτη λογικά θα είναι ετοιμο
Δημοσίευση 07/10/2014 - 10:31
Δημοσίευση 07/10/2014 - 11:13
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 07/10/2014 - 13:32
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία ενεργοποίησης της υπηρεσίας OTE TV.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ:
ΚΩΔΙΚΟΣ PIN:
Ποια στοιχεία ακριβώς ειναι αυτά?
Δημοσίευση 07/10/2014 - 13:52
Άνοιξα σήμερα την τηλεόραση και μου εμφανίζει το εξής μήνυμα:
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία ενεργοποίησης της υπηρεσίας OTE TV.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ:
ΚΩΔΙΚΟΣ PIN:
Ποια στοιχεία ακριβώς ειναι αυτά?
Πήρα στον ΟΤΕ και μου τα έδωσαν.
Δημοσίευση 09/10/2014 - 15:52
Υπηρεσία τύπου NOVA GO υπάρχει πρόβλεψη να βγει;
Δημοσίευση 13/10/2014 - 18:57
Παιδια ποια η διαφορα του ΟΤΕ TV μεσω δορυφορου και μεσω adsl?
δεν θα χρειαστει εγκατασταση με καλωδια κεραιας?
ρωταω για να μη βαλω και δευτερο πιατο στη ταρατσα γιατι σκεφτομαι να κρατησω και τη νοβα.
Δημοσίευση 13/10/2014 - 19:37
Θα σου έλεγα να βάλεις δεύτερο πιάτο ή κόψε την νόβα γιατι μέσω adsl δεν είχε τα hd κανάλια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι συν ότι με το πιάτο έχεις καθαρό σήμα μέσω adsl ειναι streaming και όσο να ´ναι...ε ξέρεις τώρα....Παιδια ποια η διαφορα του ΟΤΕ TV μεσω δορυφορου και μεσω adsl?
ρωταω για να μη βαλω και δευτερο πιατο στη ταρατσα γιατι σκεφτομαι να κρατησω και τη νοβα.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 13/10/2014 - 19:58
Θα σου έλεγα να βάλεις δεύτερο πιάτο ή κόψε την νόβα γιατι μέσω adsl δεν είχε τα hd κανάλια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι συν ότι με το πιάτο έχεις καθαρό σήμα μέσω adsl ειναι streaming και όσο να ´ναι...ε ξέρεις τώρα....
αααα καλα αν ειναι να εχω εστω και λιγο θεμα με τη ποιοτητα το ξεχναω επιτοπου.
Δημοσίευση 13/10/2014 - 21:47
Παιδια ποια η διαφορα του ΟΤΕ TV μεσω δορυφορου και μεσω adsl?
εαν το πιάτο τις nova που εχεις ειναι το καινουργιο το 85cm που δινει μπορεις να βαλεις βαση για 2 lnb να φωναξεις τεχνικό να σου σετάρει και τον ote παραλληλα με την nova. Εαν το πιατο ειναι το μικρο το 60αρι που εδινε στις αρχες και παλι κατεαβαινει ο eutelsat στις 9 για ΟΤΕΤV αλλα οριακά και θα εχεις προβληματα με τις παραμικρη βροχη θα κοβευετε.
Στην IPTV δεν εχεις ακόμη τα HD κανάλια τα οποια ομως θα δοθούν μεχρι τον Μαιο του 2015 εαν ολα πανε καλα απλος θα χρειαζεσαι VDSL για να τα streamαρις
Υπηρεσία τύπου NOVA GO υπάρχει πρόβλεψη να βγει;
Ναι γινονται τα δοκιμαστικα εδω και παρα πολυ καιρο και ερχεται και το ote tv everywhere
Θα σου έλεγα να βάλεις δεύτερο πιάτο ή κόψε την νόβα γιατι μέσω adsl δεν είχε τα hd κανάλια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι συν ότι με το πιάτο έχεις καθαρό σήμα μέσω adsl ειναι streaming και όσο να ´ναι...ε ξέρεις τώρα....
Τα SD Κανάλια είναι ιδια ποιοτητα ειτε ειναι απο IPTV είτε απο δορυφορικό. Το ιδιο θα είναι και με τα HD μεσω VDSL
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 13/10/2014 - 21:51
Δημοσίευση 13/10/2014 - 22:09
εαν το πιάτο τις nova που εχεις ειναι το καινουργιο το 85cm που δινει μπορεις να βαλεις βαση για 2 lnb να φωναξεις τεχνικό να σου σετάρει και τον ote παραλληλα με την nova. Εαν το πιατο ειναι το μικρο το 60αρι που εδινε στις αρχες και παλι κατεαβαινει ο eutelsat στις 9 για ΟΤΕΤV αλλα οριακά και θα εχεις προβληματα με τις παραμικρη βροχη θα κοβευετε.
Στην IPTV δεν εχεις ακόμη τα HD κανάλια τα οποια ομως θα δοθούν μεχρι τον Μαιο του 2015 εαν ολα πανε καλα απλος θα χρειαζεσαι VDSL για να τα streamαρις
Τα SD Κανάλια είναι ιδια ποιοτητα ειτε ειναι απο IPTV είτε απο δορυφορικό. Το ιδιο θα είναι και με τα HD μεσω VDSL
περισυ εβαλα νοβα οποτε μαλλο το μεγαλο εχω
δηλαδη η ποιοτητα θα ειναι ιδια με αυτη του δορυφορου?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (2)