Παρακαλώ
1) Θα δοθει το ondemand και στην IPTV
2) Δωρεαν εξοπλισμο περνουν και οι IPTV χρηστες δηλαδη για να καταλαβεις εαν εσυ εκανες αιτηση πριν 2 μηνες για otetv μεσω iptv θα σου εδιναν τον καινουργιο τον αποκωδηκοποιητη HYBRID. στο δορυφορικο οσοι εχουν παλιο αποκωδοικοποιητη θα παρουν αναβαθμιση που θα ξεκινησει απο αρχες απριλη για να μετατραπουν σε hybrid.
3) Το HD θα φτιαξει Νίκο και δορυφορικα με την ελευση του καινουργιου δορυφορου που με το καλημερα θα ενεργοποηθουν 2 ακομη αναμεταδοτες μεσα στο 2016 αλλα και στο IPTV.
Οχι
Γιάννη Sorry και ξέρεις πολύ καλά ότι σε θεωρώ υπερ αξιόπιστο αλλά:
Γιατί αυτά που λες εσύ δεν τα ανακοίνωσε μαζί με τα προνόμια των δορυφορικών για το hybrid?
1) Πότε θα δοθεί το ondemand?
2) Εγώ που είμαι παλιός χρήστης IPTV και δεν έκανα την αίτηση πριν 2 μήνες ώστε να πάρω τον καινούριο αποκωδικοποιητή θα πάρω τον καινούριο? Γιατί δεν το ανέφεραν στην συνέντευξη τύπου και είπαν μόνο για τους δοευφορικούς? Και σου ξαναλέω, προφανώς δεν ζητάω να δώσουν δωρεάν πιάτο σε εμάς του IPTV αλλά πολύ μου βρωμάει ότι θα μείνουμε εντελώς απέξω...
3) ΘΑ? Πότε θα? Πάλι μου λες για δορυφορικά και τον νέο δορυφόρο όταν εγώ σε ρωτάω για το HD του IPTV. Στο IPTV θα φτιάξει ποτέ ή φα πρέπει υποχρεωτικά να το γυρίσουμε σε δορυφόρο?
Ξαναλέω Γιάννη, ξέρεις πολύ καλά ότι τίποτα προσωπικό δεν παίζει μαζί σου, δεν θέλω να φανεί έτσι, αλλά μιας και σε έχω βρει γνώστη στα εκ των έσω, δέχεσαι τις ερωτήσεις εσύ...