Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 19 ψήφοι

[Οδηγός] Υποβάθμιση Carrier Settings σε Cosmote/Vodafone (Επιστροφή του 3G διακόπτη/Καλύτερη μπαταρία)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1920 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   aggelos81

aggelos81

iPH User

• 159 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2013 - 12:09

Όχι ακόμα φίλε μου, δυστυχώς. Θα πρέπει να περιμένετε την αναβάθμιση των ρυθμίσεων παρόχου της vodafone για κάτι τέτοιο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   LefterisX

LefterisX

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2013 - 14:35

Ολα οκ κ απο εμενα σε iPhone 5s με Vodafone :)

Aggelos thanks

#258   iSkoob

iSkoob

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:5KO08

Δημοσίευση 15/10/2013 - 14:59

Ευχαριστώ όλη την ομάδα για την προσπάθειά της και συγχαρητήρια γι αυτο που κάνατε, πολύ καλό και χρήσιμο

#259   AGGELOS25

AGGELOS25

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 16/10/2013 - 16:45

αν μπορει καποις ας ανεβασει κανα βιντεακι με το πως γινετε η ολη διαδικασια

#260   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 16/10/2013 - 16:52

αν μπορει καποις ας ανεβασει κανα βιντεακι με το πως γινετε η ολη διαδικασια

Τα 2 βίντεο στο αρχικό ποστ δεν σου κανουν??

#261   uric

uric

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 16/10/2013 - 16:52

δουλεψε και σε μενα 

iphone 5 cosmote ios 7

μπραβο στον aggelos81 και σε ολα τα παιδια που βοηθησαν 

#262   arma1

arma1

iPH Contributor

• 1.414 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2013 - 17:27

πολυ καλος οδηγος, respect !!!!!!! φουλ σημα βλεπω , ελπιζω να δουμε και διαφορα στην μπαταρια :D

#263   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/10/2013 - 17:41

πολυ καλος οδηγος, respect !!!!!!! φουλ σημα βλεπω , ελπιζω να δουμε και διαφορα στην μπαταρια :D

Θα δεις

#264   fibakos

fibakos

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2013 - 00:14

Παρατήρησα ένα μικρό προβήματάκι. Σε cosmote, iphone 5, 7.0.2, αν ανοίξεις την εφαρμογή της cosmote " What's up" σε παίρνει γραμμή και σου κάνει update τα carrier settings.

#265   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2013 - 00:19

Παρατήρησα ένα μικρό προβήματάκι. Σε cosmote, iphone 5, 7.0.2, αν ανοίξεις την εφαρμογή της cosmote " What's up" σε παίρνει γραμμή και σου κάνει update τα carrier settings.

Δηλαδη απαξ και μπεις μετα εχεις 4G?? δε μου συνεβη ποτε αυτο σε καμια εκδοση ios (ουτε 6 ουτε 7) οποτε επιβεβαιωσε το 1000%, πρωτη φορα το ακουω..

Τα carrier που δημιουργησε aggelos81 εχουν ιδιο αριθμο εκδοσης με τα κανονικα των παροχων που χουν ενεργοποιημενο lte (version 15) οποτε δε μπορει να καταλαβει καμια εφαρμογη την διαφορα.. ;)

#266   AGGELOS25

AGGELOS25

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2013 - 17:20

Τα 2 βίντεο στο αρχικό ποστ δεν σου κανουν??

δεν μπορω να τα βρω που ακριβως ειναι,δςσε link

#267   arma1

arma1

iPH Contributor

• 1.414 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2013 - 17:42

δεν μπορω να τα βρω που ακριβως ειναι,δςσε link

http://www.iphonehel...φή-του-3g-διακ/  δε χρειαζονται να δεις τα βιντεακια διαβασε τι λεει ενα λεπτο δουλεια ειναι 

#268   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2013 - 18:41

http://www.iphonehel...φή-του-3g-διακ/  δε χρειαζονται να δεις τα βιντεακια διαβασε τι λεει ενα λεπτο δουλεια ειναι 

Μη του απαντάς βρε συ arma1, προφανώς Α) τρολλάρει  ή  Β) ειναι απ τους τύπους που θέλουν μασημένη τροφή στα πάντα μέχρι και στο δεξί κλικ, σε λίγο θα ζητησει κανα .bat/.exe που να τα κάνει όλα αυτοματοποιημένα πριν καν το πατήσει ή  Γ) Δε μπορεί να διαβάσει ένα κείμενο για παραπάνω απο 3 λεπτά και ντρέπεται να μας το πει :P

Το είδα και αυτό.. τόσα άτομα να το χουν καταφέρει (με την καινούργια+με την παλιότερη μέθοδο που ταν και λίγο πιο πολύπλοκη και χωρις τα βιντεο) και 1 άτομο να κοροιδεύει.. τι να κανεις, υπάρχουν και αυτά! Συνεχίζουμε παρα ταυτα! :)

#269   AGGELOS25

AGGELOS25

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2013 - 20:13

Μη του απαντάς βρε συ arma1, προφανώς Α) τρολλάρει  ή  Β) ειναι απ τους τύπους που θέλουν μασημένη τροφή στα πάντα μέχρι και στο δεξί κλικ, σε λίγο θα ζητησει κανα .bat/.exe που να τα κάνει όλα αυτοματοποιημένα πριν καν το πατήσει ή  Γ) Δε μπορεί να διαβάσει ένα κείμενο για παραπάνω απο 3 λεπτά και ντρέπεται να μας το πει :P

Το είδα και αυτό.. τόσα άτομα να το χουν καταφέρει (με την καινούργια+με την παλιότερη μέθοδο που ταν και λίγο πιο πολύπλοκη και χωρις τα βιντεο) και 1 άτομο να κοροιδεύει.. τι να κανεις, υπάρχουν και αυτά! Συνεχίζουμε παρα τ

φιλε darklordvader77,oυτε τρολλαρω,ουτε θέλω μασημενη την τροφη μου οπως είπες μν γνωριζοντας αν αναφερεσαι προς εμενα κ στην βοηθεια του arma1,δυστυχως λογω αυξημενων υποχρεωσεων δν μπορω να παρακολουθω ολες τις συζητησεις κ επειδη προσπαθω να βρω μια λυση στο προβλημα που εχουμε πολλοι απευθυνθηκα στο forum κ οχι σε καπιον προσωπικα,για αυτο λιοπον καλο θα ειναι να προσεχουμε τα λογια μας κυριως σε ατομα που δν γνωριζουμε.

#270   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2013 - 21:03

φιλε darklordvader77,oυτε τρολλαρω,ουτε θέλω μασημενη την τροφη μου οπως είπες μν γνωριζοντας αν αναφερεσαι προς εμενα κ στην βοηθεια του arma1,δυστυχως λογω αυξημενων υποχρεωσεων δν μπορω να παρακολουθω ολες τις συζητησεις κ επειδη προσπαθω να βρω μια λυση στο προβλημα που εχουμε πολλοι απευθυνθηκα στο forum κ οχι σε καπιον προσωπικα,για αυτο λιοπον καλο θα ειναι να προσεχουμε τα λογια μας κυριως σε ατομα που δν γνωριζουμε.

Ακόμα κι αν είναι έτσι όπως τα λές, εξήγησε μου σε παρακαλώ πολύ εσύ πως ως μελος με 38 ενεργά μηνύματα στο φόρουμ σου διέφυγε αυτό το κουμπί: 

2013-10-17094444pm_zpsafb16301.jpg

ΔΕΝ γίνεται να μη ξέρεις πως να πηγαίνεις στη πρώτη σελίδα κοινώς.. (Απ το '98 που μπαίνω στο ίντερνετ και σε φόρουμς πρώτη φορά το βλεπω να το ισχυρίζεται κάποιος... και να λεγα πως ειναι γραμμενα στα ιορδανικά πάει και έρχεται..)

2) Ούτε και γω έχω χρόνο φίλε μου (2 δουλειές γαρ) αλλά τη διάθεση και τον χρόνο να βοηθήσω και να βοηθηθώ εδώ μέσα και σε κάθε άλλο φόρουμ έχω, (εν αντιθέσει με σένα απ ότι φαίνεται) δίχως να ζητώ πράγματα που χουν ήδη γίνει (Screenshots και Videos). 

3) Τα προσέχω πολύ καλα τα λόγια μου σε πληροφορώ σε άτομα που ζητάνε νορμάλ (κανεις φυσικά δεν εχει γεννηθει παντογνώστης) και όχι σε άτομα που δε μπαίνουν κάν στον κόπο να ασχοληθούν 3 λεπτά μετρημένα να δουν αν το χουν ή δε το χουν να το κάνουν χωρίς καμία προσπάθεια (έστω και ελάχιστη) απο μέρους τους.

Αν κάνουν έστω και ελάχιστη φυσικά και να βοηθήσω. Ρώτα εδώ μερικά άτομα σε πόσους τους το έκανα μέσω Teamviewer+Skype και τους βοήθησα. Χάρηκα που το κανα γιατί μπήκαν τουλάχιστον στη διαδικασία και το πάλεψαν.

Όχι μασημένη τροφή μέχρι και σε ποιό link είναι η αρχική σελίδα του οδηγού, είπαμε...   :)

Εγώ απο μεριάς μου είχα την υπομονή να σου απαντήσω 2 φορές που πρέπει να πας, απο κει και πέρα αν δε θες ο ιδιος να "σπρώξεις" λίγο τον εαυτό σου δε πρόκειται σίγουρα να κάτσω να το κάνω εγώ ;)

Καλή συνέχεια!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8