Αρχηγε μου εισαι και ο πρωτος...
Με την ios 7 ειχα χασει το battery doctor pro το οποιο με αφηνε να αλλαζω το 3G.
Ο οδηγος σου για εμενα μου αφησε το carrier se 15.5 ως ειχε αλλα μου εδωσε την επιλογη 3G!
Σωσμα!
Σε χιλιοευχαριστω!
Δημοσίευση 16/01/2014 - 20:03
Αρχηγε μου εισαι και ο πρωτος...
Με την ios 7 ειχα χασει το battery doctor pro το οποιο με αφηνε να αλλαζω το 3G.
Ο οδηγος σου για εμενα μου αφησε το carrier se 15.5 ως ειχε αλλα μου εδωσε την επιλογη 3G!
Σωσμα!
Σε χιλιοευχαριστω!
Δημοσίευση 18/01/2014 - 10:23
Δημοσίευση 18/01/2014 - 10:59
Εχει οδηγίες στην αρχή του θεματιςΚαλημερα! Ξαναρωταω γιατι δεν ειχα παρει απαντηση. Μετα απο ολη αυτη την διαδικασια αν θελω να επαναφερω τον διακοπτη του 4G που ειχε αρχικα το κινητο, γινεται με reset network settings ή εστω με γενικο restore του κινητου;
Δημοσίευση 18/01/2014 - 11:58
βρε παιδιά που σκαλώνω κατεβάζω το αρχείο ξεκινάω cmd.exe > και μου λέει αυτό
Δημοσίευση 18/01/2014 - 13:16
α στο καλό τόσο αναλυτικός οδηγός και έκανα πατάτα όλα καλα τέλεια
Δημοσίευση 18/01/2014 - 17:34
Αλλο ρωταω ομως..Εχει οδηγίες στην αρχή του θεματις
Δημοσίευση 18/01/2014 - 17:48
νομιζω οτι καποια στιγμη σε ρωταει αν θελεις να κανεις update στα carrier settings..αν θελεις πατας οχι η ναι και ξαναεπανερχεται ο διακοπτης του 4g!αλλιως μπαινεις στις ρυθμισεις---γενικα---πληροφοριες και σε ρωταει αν θελεις να κανεις updateΚαλημερα! Ξαναρωταω γιατι δεν ειχα παρει απαντηση. Μετα απο ολη αυτη την διαδικασια αν θελω να επαναφερω τον διακοπτη του 4G που ειχε αρχικα το κινητο, γινεται με reset network settings ή εστω με γενικο restore του κινητου;
Δημοσίευση 18/01/2014 - 17:57
Αλλο ρωταω ομως..
Βαριέσαι λίγο όμως..
3) Ε: Μπορώ μελλοντικά να έχω ξανά τον διακόπτη 4G και αν ναι, πώς?
Α: Ναι γίνεται απλά κάνοντας το 3ο βήμα του οδηγού χρησιμοποιώντας αυτή την φορά όμως μόνο τα παρακάτω αρχεία για τον πάροχο μας:
3G To LTE:
Cosmote: https://www.dropbox....MO_Payload.ipcc
Vodafone: https://www.dropbox....OD_Payload.ipcc
Δημοσίευση 18/01/2014 - 18:11
@ pavlossss , ipgpi : Μπραβο και στους δυο για την ειρωνια χωρις απαντηση. Προφανως τα εχω διαβασει ολα αυτα , αλλο ρωτησα.. Δεν θα εχω παντα pc διπλα μου αν θελω να επαναφερω τον 4G διακοπτη.Βαριέσαι λίγο όμως..
3) Ε: Μπορώ μελλοντικά να έχω ξανά τον διακόπτη 4G και αν ναι, πώς?
Α: Ναι γίνεται απλά κάνοντας το 3ο βήμα του οδηγού χρησιμοποιώντας αυτή την φορά όμως μόνο τα παρακάτω αρχεία για τον πάροχο μας:
3G To LTE:
Cosmote: https://www.dropbox....MO_Payload.ipcc
Vodafone: https://www.dropbox....OD_Payload.ipcc
Τελευταία επεξεργασία από: ackel, 18/01/2014 - 18:17
Δημοσίευση 18/01/2014 - 20:16
Όταν μιλάς στο μήνυμα σου για restore μιλάς και για παρουσία υπολογιστή ταυτόχρονα.@ pavlossss , ipgpi : Μπραβο και στους δυο για την ειρωνια χωρις απαντηση. Προφανως τα εχω διαβασει ολα αυτα , αλλο ρωτησα.. Δεν θα εχω παντα pc διπλα μου αν θελω να επαναφερω τον 4G διακοπτη.Thanx vdkour. Κατι τετοιο ηθελα να μαθω!
Δημοσίευση 19/01/2014 - 00:37
καλα δεν ειναι απαραιτητο αυτο...οταν το ειχα κανει εγω μολις θελησα να ξανααναβαθμισω απλα πηγα στις ρυθμισεις και μολις μπηκα στις πληροφοριες αμεσως με ρωτησε αν θελω να αναβαθμισω carrier settings.Όταν μιλάς στο μήνυμα σου για restore μιλάς και για παρουσία υπολογιστή ταυτόχρονα.
Που ακριβώς στην ερώτηση σου αναφέρεις χωρίς τη χρήση υπολογιστή για να το καταλάβουμε;
Για να λέει ο οδηγός αυτόν τον τρόπο,μονο αυτός εγγυάται ότι θα δουλέψει.Ακόμα και στα settings αν πας λογικά δεν εμφανίζει update μιας και βλέπει το τελευταίο carrier setting οπότε και δεν υπάρχει αναβάθμιση.
Δημοσίευση 20/01/2014 - 22:52
@darklordvader77 ευχαριστώ αδερφέ με σώζεις!
Δημοσίευση 21/01/2014 - 01:29
Αφού το πέρασα σε 5αρι jb 7.04 με πετάει συνέχεια σε safe mode...καμιά ιδέα?
Δημοσίευση 21/01/2014 - 14:23
Αφού το πέρασα σε 5αρι jb 7.04 με πετάει συνέχεια σε safe mode...καμιά ιδέα?
Δημοσίευση 23/01/2014 - 02:26
Το συγκεκριμένο αποκλείεται καθώς είναι απλά μια εργοστασιακή έκδοση των ρυθμίσεων απλά ελάχιστα πειραγμένη. Δεν επεμβαίνει ούτε στο κινητό ούτε και στο baseband. Αν όμως έχεις κάποιο tweak το οποίο επεμβαίνει στις λειτουργίες των κλήσεων ή των μηνυμάτων και δεν είναι καλά προγραμματισμένο υπάρχει περίπτωση να μην μπόρεσε να αφομοιώσει την αλλαγή αυτή, συνεπώς συνιστώ αφαίρεση και εγκατάσταση εκ νέου ενός τέτοιου tweak!
Προσπάθησα και δεύτερη φορά ξανά τα ίδια,το περνάει μια χαρά και με το πρώτο respring με ρίχνει safe mode...άντε να βρεις τι φταίει(tweak για μηνύματα και κλήσεις δεν έχω βάλει).
Ευχαριστώ για την απάντηση.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες