την πρωτη φορα δουλεψε και ειχα mms απλα δ ειχα πανω απο 70 χαρακτηρες μνμ/ δεν λειτουργουςε το whats up app/ δεν μπορουςα να χω αναφορα με το προθεμα *0#.. Α! Κ τηλεφωνητη δεν ειχα. Διάβασα ότι κ άλλοι δ ειχαν. Εκανα επαναφορα κ ξανα μην καο διορθωθει κάτι από όλα και ειδα ότι δεν με αφηνε να βαλω αντικειμενο για mms.. Και αυτο με τα mms να μην είχα όλατα άλλα για μένα ειναι σημαντικά.. Ειδικα με τους 70 χαρακτηρες π ειμαι μυνηματων.. Α! Και εκανα ακριβως οτι έλεγε..
καλημερα
Εγω προσωπικα στο 5s εκανα clean restore (2 φορες- δεν ειχα τι να κανω και βαριόμουνα )
Την ωρα ενεργοποιησης συσκευης δεν συνδεθηκα ουτε με icloud λογαριασμο , ουτε εβαλα δακτυλικο αποτυπωμα , ουτε εβαλα password....τα προσπερασα ολα και βγηκα στην αρχικη οθονη , χωρις να εχω περασει τιποτα μεσα .
Στο καπακι κατεβασα το pangu (τελευταια εκδοση) συνδεθηκα και εκανα jailbreak.
Aφου ανοιξα cydia και περασε τα πακετα μεσα , χωρις να κανω εγκατασταση κανενα tweak, βγηκα απο cydia .
Μεχρι εδω δεν εχω περασει τιποτα μεσα στην συσκευη ....ουτε apps , ουτε tweaks
Το επομενο βημα που εκανα ηταν να περασω το plist αρχειο για τα carrier settings , ακολουθωντας τον οδηγο .
Αφου εκανα 1-2 reboot να δω οτι δουλευουν ολα κομπλε (μηνυματα -mms-3g- internet-safari-κλησεις κ.τ.λ) τοτε αρχισα σιγα σιγα να περναω apps απο το appstore και συμβατα tweaks απο cydia .
Aυτα εκανα εγω προσωπικα και δεν ειχα -εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης
Ελπιζω να βοηθησα
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 06/11/2014 - 08:25