Ακόμα κι αν είναι έτσι όπως τα λές, εξήγησε μου σε παρακαλώ πολύ εσύ πως ως μελος με 38 ενεργά μηνύματα στο φόρουμ σου διέφυγε αυτό το κουμπί:
ΔΕΝ γίνεται να μη ξέρεις πως να πηγαίνεις στη πρώτη σελίδα κοινώς.. (Απ το '98 που μπαίνω στο ίντερνετ και σε φόρουμς πρώτη φορά το βλεπω να το ισχυρίζεται κάποιος... και να λεγα πως ειναι γραμμενα στα ιορδανικά πάει και έρχεται..)
2) Ούτε και γω έχω χρόνο φίλε μου (2 δουλειές γαρ) αλλά τη διάθεση και τον χρόνο να βοηθήσω και να βοηθηθώ εδώ μέσα και σε κάθε άλλο φόρουμ έχω, (εν αντιθέσει με σένα απ ότι φαίνεται) δίχως να ζητώ πράγματα που χουν ήδη γίνει (Screenshots και Videos).
3) Τα προσέχω πολύ καλα τα λόγια μου σε πληροφορώ σε άτομα που ζητάνε νορμάλ (κανεις φυσικά δεν εχει γεννηθει παντογνώστης) και όχι σε άτομα που δε μπαίνουν κάν στον κόπο να ασχοληθούν 3 λεπτά μετρημένα να δουν αν το χουν ή δε το χουν να το κάνουν χωρίς καμία προσπάθεια (έστω και ελάχιστη) απο μέρους τους.
Αν κάνουν έστω και ελάχιστη φυσικά και να βοηθήσω. Ρώτα εδώ μερικά άτομα σε πόσους τους το έκανα μέσω Teamviewer+Skype και τους βοήθησα. Χάρηκα που το κανα γιατί μπήκαν τουλάχιστον στη διαδικασία και το πάλεψαν.
Όχι μασημένη τροφή μέχρι και σε ποιό link είναι η αρχική σελίδα του οδηγού, είπαμε...
Εγώ απο μεριάς μου είχα την υπομονή να σου απαντήσω 2 φορές που πρέπει να πας, απο κει και πέρα αν δε θες ο ιδιος να "σπρώξεις" λίγο τον εαυτό σου δε πρόκειται σίγουρα να κάτσω να το κάνω εγώ
Καλή συνέχεια!!
Ειλικρινα δν θελω σε καμια περιπτωση κ νομιζω κ εσυ το ιδιο να μπουμε σε διαδικασια αντιπαραθεσης μεταξυ μας γιατι πολυ απλα πιστευω οτι δν εχει κανενα νοημα κ τουλαχιστον εγω απο τη δικη μου πλευρα το σταματαω εδω.Σε ευχαριστω που μπηκες στο κοπο οπως λες 2 φορες κ οντως ετσι ειναι να με βοηθησεις,δν χρειαζεται να απολογηθω σε κανεναν που οι γνωσεις μου στους υπολογιστες δν ειναι σε τοσο προχωρημενο επιπεδο οσο οι δικες σου.Καλη συνεχεια κ απο εμενα κ υγεια πανω απ ολα.