Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 19 ψήφοι

[Οδηγός] Υποβάθμιση Carrier Settings σε Cosmote/Vodafone (Επιστροφή του 3G διακόπτη/Καλύτερη μπαταρία)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1920 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   AGGELOS25

AGGELOS25

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/10/2013 - 23:48

Ακόμα κι αν είναι έτσι όπως τα λές, εξήγησε μου σε παρακαλώ πολύ εσύ πως ως μελος με 38 ενεργά μηνύματα στο φόρουμ σου διέφυγε αυτό το κουμπί: 

2013-10-17094444pm_zpsafb16301.jpg

ΔΕΝ γίνεται να μη ξέρεις πως να πηγαίνεις στη πρώτη σελίδα κοινώς.. (Απ το '98 που μπαίνω στο ίντερνετ και σε φόρουμς πρώτη φορά το βλεπω να το ισχυρίζεται κάποιος... και να λεγα πως ειναι γραμμενα στα ιορδανικά πάει και έρχεται..)

2) Ούτε και γω έχω χρόνο φίλε μου (2 δουλειές γαρ) αλλά τη διάθεση και τον χρόνο να βοηθήσω και να βοηθηθώ εδώ μέσα και σε κάθε άλλο φόρουμ έχω, (εν αντιθέσει με σένα απ ότι φαίνεται) δίχως να ζητώ πράγματα που χουν ήδη γίνει (Screenshots και Videos). 

3) Τα προσέχω πολύ καλα τα λόγια μου σε πληροφορώ σε άτομα που ζητάνε νορμάλ (κανεις φυσικά δεν εχει γεννηθει παντογνώστης) και όχι σε άτομα που δε μπαίνουν κάν στον κόπο να ασχοληθούν 3 λεπτά μετρημένα να δουν αν το χουν ή δε το χουν να το κάνουν χωρίς καμία προσπάθεια (έστω και ελάχιστη) απο μέρους τους.

Αν κάνουν έστω και ελάχιστη φυσικά και να βοηθήσω. Ρώτα εδώ μερικά άτομα σε πόσους τους το έκανα μέσω Teamviewer+Skype και τους βοήθησα. Χάρηκα που το κανα γιατί μπήκαν τουλάχιστον στη διαδικασία και το πάλεψαν.

Όχι μασημένη τροφή μέχρι και σε ποιό link είναι η αρχική σελίδα του οδηγού, είπαμε...   :)

Εγώ απο μεριάς μου είχα την υπομονή να σου απαντήσω 2 φορές που πρέπει να πας, απο κει και πέρα αν δε θες ο ιδιος να "σπρώξεις" λίγο τον εαυτό σου δε πρόκειται σίγουρα να κάτσω να το κάνω εγώ ;)

Καλή συνέχεια!!

Ειλικρινα δν θελω σε καμια περιπτωση κ νομιζω κ εσυ το ιδιο να μπουμε σε διαδικασια αντιπαραθεσης μεταξυ μας γιατι πολυ απλα πιστευω οτι δν εχει κανενα νοημα κ τουλαχιστον εγω απο τη δικη μου πλευρα το σταματαω εδω.Σε ευχαριστω που μπηκες στο κοπο οπως λες 2 φορες κ οντως ετσι ειναι να με βοηθησεις,δν χρειαζεται να απολογηθω σε κανεναν που οι γνωσεις μου στους υπολογιστες δν ειναι σε τοσο προχωρημενο επιπεδο οσο οι δικες σου.Καλη συνεχεια κ απο εμενα κ υγεια πανω απ ολα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 18/10/2013 - 00:03

Μα και γω γι αυτο σου λέω καλή συνέχεια..!! :)

Λυπούμαι πολύ που το πήρες στραβά και συνεχίζεις να μη διαβάζεις τι σου γράφω..

Δε σε κατεκρινα αν ξέρεις ή δε ξέρεις απο υπολογιστες δες την έντονη γραφή απ αυτό που σου παρέθεσα πριν:

3) Τα προσέχω πολύ καλα τα λόγια μου σε πληροφορώ σε άτομα που ζητάνε νορμάλ (κανεις φυσικά δεν εχει γεννηθει παντογνώστης) και όχι σε άτομα που δε μπαίνουν κάν στον κόπο να ασχοληθούν 3 λεπτά μετρημένα να δουν αν το χουν ή δε το χουν να το κάνουν χωρίς καμία προσπάθεια (έστω και ελάχιστη) απο μέρους τους.

Αν κάνουν έστω και ελάχιστη φυσικά και να βοηθήσω. Ρώτα εδώ μερικά άτομα σε πόσους τους το έκανα μέσω Teamviewer+Skype και τους βοήθησα. Χάρηκα που το κανα γιατί μπήκαν τουλάχιστον στη διαδικασία και το πάλεψαν.

Βάζω και τον εαυτό μου μέσα (=κανείς) οπότε άκυρο αυτό που υπαινίσεσαι περι γνωσεων μου, δε το παιζω ποτε πως ξερω, μονο σε αυτα που μαι σίγουρος οπως στη δική σου περίπτωση που ειλικρινά πρώτη φορά στη ζωή μου το είδα αυτό.

Αυτό που κατέκρινα ήταν η μηδενική σου προσπάθεια του να μπείς στον κόπο να ζητήσεις κάτι πριν καν το δεις ο ίδιος στην 1η σελίδα ενώ μπαίνεις εδώ και λίγο καιρό στο φορουμ. Δε σου πε κανεις ψάξε στις προηγούμενε σελίδες, πρωτο πρωτο φατσα φόρα ειναι. :) 

Εν κατακλείδι, όταν βρείς χρόνο, διάβασε το ενα 5λεπτο στην 1η σελίδα σε συνδυασμό με τα βίντεο που χω φτιάξει και δώστου μια προσπάθεια.. και όπου κολλήσεις εδώ είμαστε! :) 

#273   AGGELOS25

AGGELOS25

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:59

Αφου καταφερα κ βρηκα κ εγω λιγο χρονο να ασχοληθω με το θεμα τελικα το πετυχα κ απ οτι βλεπω το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο κ ουσιωδες μεχρι στιγμης.Ευχαριστω τον darklordvader77 για τα ακρως κατατοπιστηκα του video,καθως κ τον aggelo81 που δημιουργησε αυτο το αρχειο κ μας εδωσε τη δυνατοτητα να φτιαξουμε ενα λαθος της εταιρειας.

#274   arma1

arma1

iPH Contributor

• 1.414 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2013 - 12:23

απ οταν εχω κανει αυτην την διαδικασια εχω προβλημα με τον ηχο ομηλιας, φορες με χανουν δε μ ακουνε και επανερχετε παλι , λετε να ειναι τυχαιο?το παρατηρησε καποιος αλλος? πρωτα δεν ειχα καποιο θεμα (vodafone)

#275   cmosfxx

cmosfxx

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 20/10/2013 - 23:01

Σε 6.1.4 δουλευει κανονικα το downgrade απο cosmote 14.1 σε 14.0.

Το αυτοματο carrier update απο "about" δουλευει κανονικα οποτε αν καποτε χρειαστει...γινεται πολυ ευκολα.

#276   dimitrissg

dimitrissg

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2013 - 23:27

iphone 5s vodafone ολα καλα. Μπραβο πραγματικα!

#277   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.597 μηνύματα
  • Twitter:@???82
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G
  • GameCenter:???

Δημοσίευση 21/10/2013 - 15:03

να κανω μια ερωτηση? δε γινεται να τροποποιησουμε καποιο αρχειο και να προσθεσουμε και το διακοπτη 3g? να εχουμε δηλαδη data,3g,4g?

#278   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2013 - 15:15

να κανω μια ερωτηση? δε γινεται να τροποποιησουμε καποιο αρχειο και να προσθεσουμε και το διακοπτη 3g? να εχουμε δηλαδη data,3g,4g?

Απ το λίγο που χα δει, προς το παρόν όχι.. θα γίνει αυτό μια και καλή ΑΝ το βάλει η Apple όπως είχε κάνει μετά την κυκλοφορία του 4S που χε παρόμοια συμπεριφορά και τους ξεχώρισε έπειτα τους διακόπτες.

#279   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.597 μηνύματα
  • Twitter:@???82
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G
  • GameCenter:???

Δημοσίευση 21/10/2013 - 15:24

επειδη εχω μπερδευτει λιγακι,αλλοι λενε πως ειναι θεμα παροχου και αλλοι οτι εξαρταται απο την apple τι ισχυει τελικα? μηπως πρεπει οι παροχοι να διορθωσουν το carrier settings και να προσθεσουν και την επιλογη για 3g?

#280   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2013 - 19:20

επειδη εχω μπερδευτει λιγακι,αλλοι λενε πως ειναι θεμα παροχου και αλλοι οτι εξαρταται απο την apple τι ισχυει τελικα? μηπως πρεπει οι παροχοι να διορθωσουν το carrier settings και να προσθεσουν και την επιλογη για 3g?

Σελίδα 16, Post #238 και έπειτα δες..

#281   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 21/10/2013 - 20:57

εγω παντως εκανα downgrade σε vf απο 14.1 σε 14 (iphone 5 ios 6.1.4) περνωντας αλλο carrier logo,το εχει δοκιμασει κανεις?δλδ αλλαξα εικονιδιο και μου πηγε ο φορεας σε 14 και εχω διακοπτη 3G.

#282   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/10/2013 - 21:50

Δοκίμασε κανείς στη 7.0.3 ?

#283   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/10/2013 - 22:03

Οχι,και γω μολις εκανα αναβαθμιση καινειδα οτι ξαναεμφανιστηκε ο διακοπτης..

RF forever

#284   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/10/2013 - 22:06

Ο καταπληκτικος ανθρωπος που δημιουργησε το αρχειο φανταζομαι θα μας πει αν ειναι ασφαλες να κανουμε την κινηση

RF forever

#285   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 22/10/2013 - 22:37

Προς το παρόν δεν λειτουργεί.iPhone 5 voda

Ad

Ad

Team