Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 19 ψήφοι

[Οδηγός] Υποβάθμιση Carrier Settings σε Cosmote/Vodafone (Επιστροφή του 3G διακόπτη/Καλύτερη μπαταρία)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1920 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   spr41178

spr41178

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 16/01/2014 - 20:03

Αρχηγε μου εισαι και ο πρωτος...

Με την ios 7 ειχα χασει το battery doctor pro το οποιο με αφηνε να αλλαζω το 3G.

Ο οδηγος σου για εμενα μου αφησε το carrier se 15.5 ως ειχε αλλα μου εδωσε την επιλογη 3G!

Σωσμα!

Σε χιλιοευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   ackel

ackel

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/01/2014 - 10:23

Καλημερα! Ξαναρωταω γιατι δεν ειχα παρει απαντηση. Μετα απο ολη αυτη την διαδικασια αν θελω να επαναφερω τον διακοπτη του 4G που ειχε αρχικα το κινητο, γινεται με reset network settings ή εστω με γενικο restore του κινητου;

#453   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 18/01/2014 - 10:59

Καλημερα! Ξαναρωταω γιατι δεν ειχα παρει απαντηση. Μετα απο ολη αυτη την διαδικασια αν θελω να επαναφερω τον διακοπτη του 4G που ειχε αρχικα το κινητο, γινεται με reset network settings ή εστω με γενικο restore του κινητου;

Εχει οδηγίες στην αρχή του θεματις

#454   tommis

tommis

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/01/2014 - 11:58

βρε παιδιά που σκαλώνω κατεβάζω το αρχείο ξεκινάω cmd.exe > και μου λέει αυτό

Συνημμένα αρχεία

#455   tommis

tommis

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/01/2014 - 13:16

α στο καλό τόσο αναλυτικός οδηγός και έκανα πατάτα :) όλα καλα τέλεια

#456   ackel

ackel

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2014 - 17:34

Εχει οδηγίες στην αρχή του θεματις

Αλλο ρωταω ομως..

#457   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 18/01/2014 - 17:48

νομιζω οτι καποια στιγμη σε ρωταει αν θελεις να κανεις update στα carrier settings..αν θελεις πατας οχι η ναι και ξαναεπανερχεται ο διακοπτης του 4g!αλλιως μπαινεις στις ρυθμισεις---γενικα---πληροφοριες και σε ρωταει αν θελεις να κανεις update

#458   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2014 - 17:57

Αλλο ρωταω ομως..

Βαριέσαι λίγο όμως..

3) Ε: Μπορώ μελλοντικά να έχω ξανά τον διακόπτη 4G και αν ναι, πώς?

Α: Ναι γίνεται απλά κάνοντας  το 3ο βήμα του οδηγού χρησιμοποιώντας αυτή την φορά όμως μόνο τα παρακάτω αρχεία για τον πάροχο μας:

3G To LTE:

Cosmote:   https://www.dropbox....MO_Payload.ipcc
Vodafone:  https://www.dropbox....OD_Payload.ipcc

#459   ackel

ackel

iPH User

• 184 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2014 - 18:11

Βαριέσαι λίγο όμως..

3) Ε: Μπορώ μελλοντικά να έχω ξανά τον διακόπτη 4G και αν ναι, πώς?

Α: Ναι γίνεται απλά κάνοντας το 3ο βήμα του οδηγού χρησιμοποιώντας αυτή την φορά όμως μόνο τα παρακάτω αρχεία για τον πάροχο μας:

3G To LTE:

Cosmote: https://www.dropbox....MO_Payload.ipcc
Vodafone: https://www.dropbox....OD_Payload.ipcc

@ pavlossss , ipgpi : Μπραβο και στους δυο για την ειρωνια χωρις απαντηση. Προφανως τα εχω διαβασει ολα αυτα , αλλο ρωτησα.. Δεν θα εχω παντα pc διπλα μου αν θελω να επαναφερω τον 4G διακοπτη.
Thanx vdkour. Κατι τετοιο ηθελα να μαθω!

Τελευταία επεξεργασία από: ackel, 18/01/2014 - 18:17

#460   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2014 - 20:16

@ pavlossss , ipgpi : Μπραβο και στους δυο για την ειρωνια χωρις απαντηση. Προφανως τα εχω διαβασει ολα αυτα , αλλο ρωτησα.. Δεν θα εχω παντα pc διπλα μου αν θελω να επαναφερω τον 4G διακοπτη.Thanx vdkour. Κατι τετοιο ηθελα να μαθω!

Όταν μιλάς στο μήνυμα σου για restore μιλάς και για παρουσία υπολογιστή ταυτόχρονα.

Που ακριβώς στην ερώτηση σου αναφέρεις χωρίς τη χρήση υπολογιστή για να το καταλάβουμε;

Για να λέει ο οδηγός αυτόν τον τρόπο,μονο αυτός εγγυάται ότι θα δουλέψει.Ακόμα και στα settings αν πας λογικά δεν εμφανίζει update μιας και βλέπει το τελευταίο carrier setting οπότε και δεν υπάρχει αναβάθμιση.

#461   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/01/2014 - 00:37

Όταν μιλάς στο μήνυμα σου για restore μιλάς και για παρουσία υπολογιστή ταυτόχρονα.

Που ακριβώς στην ερώτηση σου αναφέρεις χωρίς τη χρήση υπολογιστή για να το καταλάβουμε;

Για να λέει ο οδηγός αυτόν τον τρόπο,μονο αυτός εγγυάται ότι θα δουλέψει.Ακόμα και στα settings αν πας λογικά δεν εμφανίζει update μιας και βλέπει το τελευταίο carrier setting οπότε και δεν υπάρχει αναβάθμιση.

καλα δεν ειναι απαραιτητο αυτο...οταν το ειχα κανει εγω μολις θελησα να ξανααναβαθμισω απλα πηγα στις ρυθμισεις και μολις μπηκα στις πληροφοριες αμεσως με ρωτησε αν θελω να αναβαθμισω carrier settings.

#462   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 20/01/2014 - 22:52

@darklordvader77 ευχαριστώ αδερφέ με σώζεις!

#463   lazkov

lazkov

iPH Member

• 229 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:lazkov

Δημοσίευση 21/01/2014 - 01:29

Αφού το πέρασα σε 5αρι jb 7.04 με πετάει συνέχεια σε safe mode...καμιά ιδέα?

#464   aggelos81

aggelos81

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2014 - 14:23

Αφού το πέρασα σε 5αρι jb 7.04 με πετάει συνέχεια σε safe mode...καμιά ιδέα?

Το συγκεκριμένο αποκλείεται καθώς είναι απλά μια εργοστασιακή έκδοση των ρυθμίσεων απλά ελάχιστα πειραγμένη. Δεν επεμβαίνει ούτε στο κινητό ούτε και στο baseband. Αν όμως έχεις κάποιο tweak το οποίο επεμβαίνει στις λειτουργίες των κλήσεων ή των μηνυμάτων και δεν είναι καλά προγραμματισμένο υπάρχει περίπτωση να μην μπόρεσε να αφομοιώσει την αλλαγή αυτή, συνεπώς συνιστώ αφαίρεση και εγκατάσταση εκ νέου ενός τέτοιου tweak!

#465   lazkov

lazkov

iPH Member

• 229 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:lazkov

Δημοσίευση 23/01/2014 - 02:26

Το συγκεκριμένο αποκλείεται καθώς είναι απλά μια εργοστασιακή έκδοση των ρυθμίσεων απλά ελάχιστα πειραγμένη. Δεν επεμβαίνει ούτε στο κινητό ούτε και στο baseband. Αν όμως έχεις κάποιο tweak το οποίο επεμβαίνει στις λειτουργίες των κλήσεων ή των μηνυμάτων και δεν είναι καλά προγραμματισμένο υπάρχει περίπτωση να μην μπόρεσε να αφομοιώσει την αλλαγή αυτή, συνεπώς συνιστώ αφαίρεση και εγκατάσταση εκ νέου ενός τέτοιου tweak!

Προσπάθησα και δεύτερη φορά ξανά τα ίδια,το περνάει μια χαρά και με το πρώτο respring με ρίχνει safe mode...άντε να βρεις τι φταίει(tweak για μηνύματα και κλήσεις δεν έχω βάλει).

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5