Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 19 ψήφοι

[Οδηγός] Υποβάθμιση Carrier Settings σε Cosmote/Vodafone (Επιστροφή του 3G διακόπτη/Καλύτερη μπαταρία)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1920 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#571   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/03/2014 - 05:09

Λοιπόν ας ξεκαθαρίσω τι γνωρίζω σχετικά με το θέμα του διακόπτη 3G και της επαναφοράς του. Ο κύριος λόγος που δεν πιστεύω πως θα μπορέσουμε να έχουμε ένα αρχείο για να επαναφέρουμε ως τώρα τον διακόπτη του 3G στο iOS 7.1 είναι πως η Apple διαφοροποίησε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς για το αρχείο αυτό. Το συγκεκριμένο αρχείο περιέχει 5 αρχεία εσωτερικά του τύπου properties list(ή αλλιώς plist). Μέχρι πρότινος τα αρχεία αυτά δεν υπογράφονταν μαζικά από την Apple αλλά μεμονωμένα, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην ήταν δυνατόν να επέμβουμε στα αρχεία αλλά αν διαγράφαμε κάποιο, πχ αυτό με τις ρυθμίσεις του 4G, το αρχείο ως όλο περνούσε από τους έλεγχους γνησιότητας της Apple. Με το iOS 7.1 πλέον εμπεριέχεται ένα νέο αρχείο το οποίο υπογράφει(κλειδώνει) όλο το αρχείο του παρόχου με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αλλάξουμε στο ελάχιστο τη δομή και τα δεδομένα του αρχείου, διαφορετικά καταστρέφεται η υπογραφή, απαραίτητη για να αφήνει το αρχείο να περνάει στο κινητό. Μιλώντας με τον ih8sn0w είδα ότι δεν υπάρχει λύση που να μπορεί να εμπεριέχει και jailbroken και non-jailbroken κινητά, συνεπώς οποιαδήποτε νέα μέθοδος από εδώ και πέρα θα αφορά κινητά με jailbreak όπου θα φτιάξω ένα μικρό πακέτο που θα επιτρέπει να βγάζετε το διακόπτη του 4G και να επαναφέρετε αυτό του 3G. Συνεπώς μέχρι την εύρεση ενός νέου jailbreak όσοι είστε στην 7.0.6 δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να αφαιρείτε τον διακόπτη του 4G, οι υπόλοιποι αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένετε ένα νέο jailbreak. 

Γιατι λες οσοι ειστε με την 7.0.6 ΜΕΧΡΙ να βρεθει νεο jailbreak δεν θα εχουμε κανενα προβλημα να αφαιρουμε τον διακοπτη του 4G?

Mετα την ευρεση του jailbreak δλδ οσο θελουν να παραμεινουν στην 7.0.6 γιατι μπορει να μην θελουν να κανουν jailbreak δεν θα εχουν την δυνατοτητα να αφαιρουν τον διακοπτη του 4G πλεον?

Τελευταία επεξεργασία από: m4rvel89, 15/03/2014 - 05:10

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/03/2014 - 08:18

Πάμε για jb δηλαδή....άντε να δούμε 😉

#573   aggelos81

aggelos81

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2014 - 11:31

Γιατι λες οσοι ειστε με την 7.0.6 ΜΕΧΡΙ να βρεθει νεο jailbreak δεν θα εχουμε κανενα προβλημα να αφαιρουμε τον διακοπτη του 4G?
Mετα την ευρεση του jailbreak δλδ οσο θελουν να παραμεινουν στην 7.0.6 γιατι μπορει να μην θελουν να κανουν jailbreak δεν θα εχουν την δυνατοτητα να αφαιρουν τον διακοπτη του 4G πλεον?

Οχι βέβαια κανονικά θα μπορεί οποίος ειναι στην 7.0.6 να εχει τον 3G διακόπτη. Απλα το 7.1 ειναι πολυ πιο σταθερό σαν λειτουργικό απο οποιοδήποτε 7.0.x δεν νομίζω αν υπάρχει αυτή η λύση για τον διακόπτη 4G να μην θέλει κάποιος να περάσει στο 7.1!

#574   Driver3

Driver3

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/03/2014 - 13:00

Θα αναγκαστώ να κάνω φορητότητα στη wind μου φαίνεται. Στο σπίτι έχω μια γραμμή σήμα και μου ξεσκίζει την μπαταρία. Η wind δεν έχει διακόπτη 4g σωστά?

#575   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/03/2014 - 13:39

Θα αναγκαστώ να κάνω φορητότητα στη wind μου φαίνεται. Στο σπίτι έχω μια γραμμή σήμα και μου ξεσκίζει την μπαταρία. Η wind δεν έχει διακόπτη 4g σωστά?

Δεν έχετε καταλάβει κάτι, ότι ο διακόπτης ειναι για δεδομένα οπότε κ κλειστός να ειναι αν ο πάροχος εχει by default το 3G στο voice τον ήπιες...υποψιάζομαι αυτο έκανε με το 7.10 οπότε όπου κ να πας το ίδιο θα ειναι εκτός κ αν ξέρεις ότι η wind δεν το κάνει, χλωμό γιατί εχει υπογράψει σύμβαση συνεργασίας για χρήση δικτύου με voda,οπότε..

Δυστυχώς μια ειναι η λύση να υποχρεώσει η apple τους παρόχους να στήσουν καλύτερα το 3G δίκτυο, χλωμό το κόβω...

#576   Driver3

Driver3

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/03/2014 - 13:57

Δεν έχετε καταλάβει κάτι, ότι ο διακόπτης ειναι για δεδομένα οπότε κ κλειστός να ειναι αν ο πάροχος εχει by default το 3G στο voice τον ήπιες...υποψιάζομαι αυτο έκανε με το 7.10 οπότε όπου κ να πας το ίδιο θα ειναι εκτός κ αν ξέρεις ότι η wind δεν το κάνει, χλωμό γιατί εχει υπογράψει σύμβαση συνεργασίας για χρήση δικτύου με voda,οπότε..

Δυστυχώς μια ειναι η λύση να υποχρεώσει η apple τους παρόχους να στήσουν καλύτερα το 3G δίκτυο, χλωμό το κόβω...

Απ' οτι γνωρίζω η wind δεν έχει διακόπτη 4g. Τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα. Οπότε ας μας ενημερώσει κάποιος που είναι στο δίκτυο της. Επίσης γνωρίζω ότι όταν ο διακόπτης είναι κλειστός απλά δεν έχω ανοιχτά δεδομένα αλλά έχω 3g κανονικά και αυτό είναι το πρόβλημά μου. Στην αναμονή όταν δεν έχω ανοιχτά δεδομένα θέλω να είμαι σε 2g με φουλ σήμα και όχι σε 3g με μία γραμμή.. 

#577   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2014 - 14:32

Κοινός η Ελλάδα ειναι η τελευταία τρύπα στην φλογέρα !

Κοινώς***

#578   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 15/03/2014 - 14:45

Απ' οτι γνωρίζω η wind δεν έχει διακόπτη 4g. Τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα. Οπότε ας μας ενημερώσει κάποιος που είναι στο δίκτυο της. Επίσης γνωρίζω ότι όταν ο διακόπτης είναι κλειστός απλά δεν έχω ανοιχτά δεδομένα αλλά έχω 3g κανονικά και αυτό είναι το πρόβλημά μου. Στην αναμονή όταν δεν έχω ανοιχτά δεδομένα θέλω να είμαι σε 2g με φουλ σήμα και όχι σε 3g με μία γραμμή.. 

Εχει ενα διακοπτη cellular data και εναν enable 3g. 4g δεν εχει.

#579   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 15/03/2014 - 14:48

Κοινός η Ελλάδα ειναι η τελευταία τρύπα στην φλογέρα !

Κοινώς***

στη***

#580   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2014 - 17:33

Οχι βέβαια κανονικά θα μπορεί οποίος ειναι στην 7.0.6 να εχει τον 3G διακόπτη. Απλα το 7.1 ειναι πολυ πιο σταθερό σαν λειτουργικό απο οποιοδήποτε 7.0.x δεν νομίζω αν υπάρχει αυτή η λύση για τον διακόπτη 4G να μην θέλει κάποιος να περάσει στο 7.1!

Θα υπαρξει μονο με jailbreak ε?

#581   aggelos81

aggelos81

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2014 - 17:47

Ναι βέβαια!

#582   voxson

voxson

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 15/03/2014 - 18:14

Υπάρχει έστω και ένας πάροχος στον κόσμο που να εμφανίζει δύο διακόπτες στις ρυθμίσεις; Έναν 4G και έναν 3G;

#583   aggelos81

aggelos81

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2014 - 20:36

Υπάρχει έστω και ένας πάροχος στον κόσμο που να εμφανίζει δύο διακόπτες στις ρυθμίσεις; Έναν 4G και έναν 3G;

Οχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα απο το λειτουργικό! Μόνο ένας διακόπτης επιτρέπεται για τη ρύθμιση τεχνολογίας σύνδεσης με το δίκτυο

#584   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2014 - 21:34

στο android γινεται...

#585   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 15/03/2014 - 21:58

Πάντως, εγώ με Cosmote στην 7.1 είμαι στο σπίτι με μία μπάρα σήματος και η αδερφή μου με Vodafone έχει full σήμα. Και οι δύο έχουμε 5s.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες