Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

[Tweak] PreferenceOrganizer

• Please log in to reply
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/07/2013 - 20:25

Σας εκνευρίζει η ύπαρξη όλων αυτών των εφαρμογών και tweaks από App Store και Cydia που εμφανίζονται μετά την εγκατάσταση τους στις Ρυθμίσεις (Settings.app);
Τακτοποιήστε τις με το PreferenceOrganizer!

Ουσιαστικά το μόνο που κάνει είναι να μεταφέρει όλα τα Cydia tweaks κάτω από ένα φάκελο με το όνομα 'Cydia' και όλες τις εφαρμογές του AppStore κάτω από ένα φάκελο με το όνομα 'App Store'.
Το site του developer, εδώ.

Το συγκεκριμένο tweak είναι δωρεάν αλλά δε θα το βρείτε σε κάποιο επίσημο repo (ο BigBoss το απέρριψε).

Μπορείτε όμως να το κατεβάσετε από εδώ και μέσω του iFile να αντιγράψετε τα δυο αρχεία (PreferenceOrganizer.plist και PreferenceOrganizer.dylib) στο /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries και να κάνετε respring.

Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό:

Attached File  prefcorgnzr.PNG   117.67KB   29 downloads

Παλιότερα υπήρχε και ένα άλλο tweak, το Preference Folders, που έκανε την ίδια δουλειά, αλλά με επιπλέον δυνατότητες οργάνωσης των εφαρμογών, το οποίο όμως δεν υποστηρίζει iOS 6. Ίσως αναβαθμιστεί στο μέλλον.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iJohnNic

iJohnNic

iPH Contributor

• 1,673 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/07/2013 - 20:39

Φίλε μου είναι ασφαλές αυτό το tweak;

Διότι γιατι το απερριψε το Cydia...;;

iOs 7! 

#3   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/07/2013 - 20:47

Εγώ που το έχω βάλει δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Βέβαια εγώ δεν έχω πολλά tweaks εγκατεστημένα, οπότε δεν γνωρίζω αν κάνει conflict με κάποιο άλλο. Αν και δε νομίζω.

Κάνω copy και εδώ τους λόγους απόρριψης. Ο BigBoss το απέρριψε.

Apparently BigBoss won't approve the tweak seeing as when users want to troubleshoot a problem, they often resort to the settings. With the tweak, the Settings is reorganised, making this "difficult for an unknowing third-party". Also, where 'PreferenceFolders' allows for manual organisation, 'PreferenceOrganiser' is automatic and may cause "user confusion". Another point made was that the tweak uses 'arbitrary' labels where the folder name 'Cydia' should not represent tweak preferences. Finally, the last point was that the tweak is for cosmetics gain only, and not for performance.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 07/07/2013 - 20:47.

#4   iJohnNic

iJohnNic

iPH Contributor

• 1,673 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 07/07/2013 - 20:54

Τέλειο! Παραθέτω και εγω μια φωτο!

Attached File  ImageUploadedByTapatalk1373223281.793510.jpg   91.52KB   26 downloads

iOs 7! 

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες