πες κανενα παραδειγμα
Μπορείς να κάνεις μεταφορά ας πούμε εικόνας από το ένα άλμπουμ στο άλλο χωρίς να το συνδέσεις στον υπολογιστή. Επίσης μπορείς να έχεις 2 παράθυρα ταυτόχρονα ανοιχτά και να τα δουλεύεις ταυτόχρονα.
Δημοσίευση 14/07/2013 - 20:21
πες κανενα παραδειγμα
Δημοσίευση 14/07/2013 - 20:57
Μπορείς να κάνεις μεταφορά ας πούμε εικόνας από το ένα άλμπουμ στο άλλο χωρίς να το συνδέσεις στον υπολογιστή. Επίσης μπορείς να έχεις 2 παράθυρα ταυτόχρονα ανοιχτά και να τα δουλεύεις ταυτόχρονα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 14/07/2013 - 21:24
Με android συσκευη κανεις πιο πολλα αποτι με jailbroken iphone?? γιατι εχω ακουσει οτι οι περισσοτερες εφαρμογες android ειναι δωρεαν ενω για ιος πρεπει να πληρωσεις. Αλλα οντως κανεις πιο πολλα;
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 14/07/2013 - 21:24
Δημοσίευση 14/07/2013 - 21:28
Μμμ, βασικα πραγματα δηλαδη...
Δημοσίευση 14/07/2013 - 21:34
Εαν ειναι τοσο καλο και πληρες το android out of the box, γιατι ολοι εσεις οι γνωστες το ρουταρετε απευθείας;εγω δεν θα σου πω οτι κανεις πιο πολλα πραγματα (η αληθεια ειναι οτι κανεις πολλα περισσοτερα αλλα τεσπα) θα σου πω οτι για τα ιδια πραγματα θα πρεπει να κανεις jb (οοοοοταν βγαινει με το καλο) και θα κατσεις να περνας ενα ενα τα tweak ωστε να φτασεις σε σημειο να κανεις αυτα που κανει το android out of the box.
Δημοσίευση 14/07/2013 - 21:44
Δημοσίευση 14/07/2013 - 21:44
Εαν ειναι τοσο καλο και πληρες το android out of the box, γιατι ολοι εσεις οι γνωστες το ρουταρετε απευθείας;
Απο android γνωριζω ελαχιστα, αλλα εδω μεσα εχω διαβασει οτι για να λειτουργει απροβληματιστα (διαχειριση μνημης, μπαταρια κτλ) χρειαζεται root.
Νομιζω πως σε συμπεριφορα συσκευής out of the box το iOS δεν εχει αντιπαλο.Σε οτι αφορα την πληροτητα του λογισμικου εκει για μενα το JB ειναι απαραίτητο.
Δεν ειρωνευομαι, μην παρεξηγηθώ, ειδικα εσυ εισαι απο τα παλια και ενεργα μελη του φορουμ και οχι κανενας κομαντο που εχει βαλθεί να μας πεισει να πουλησουμε τα iPhone.
Δημοσίευση 14/07/2013 - 21:51
1)δηλαδη το S4 out of the box ειναι υπερφορτωμένο με αχρηστα features;Το ρουτάρεις πολύ απλά για ν'αποφύγεις όλες τις μακακίες της Sammy ας πούμε που παραφορτώνει το τηλ χωρίς λόγο. Ειδικά out of the box δεν υπάρχει καμία σύγκριση ios με android. Για μένα είναι πολύ καλύτερο το android(πλέον αφού τα έχω δουλέψει και τα 2). Στα ίσια έρχονται μόνο με jb και πάλι αν με την ίδια λογική ρουτάρεις το android ξεφεύγει πάλι. Ξαναλέω όμως ότι out of the box δεν υπάρχει καμία μα καμία σύγκριση. Στο ios έχεις ferrari με κόφτη στα 100.
Δημοσίευση 14/07/2013 - 21:59
Εαν ειναι τοσο καλο και πληρες το android out of the box, γιατι ολοι εσεις οι γνωστες το ρουταρετε απευθείας;
Απο android γνωριζω ελαχιστα, αλλα εδω μεσα εχω διαβασει οτι για να λειτουργει απροβληματιστα (διαχειριση μνημης, μπαταρια κτλ) χρειαζεται root.
Νομιζω πως σε συμπεριφορα συσκευής out of the box το iOS δεν εχει αντιπαλο.Σε οτι αφορα την πληροτητα του λογισμικου εκει για μενα το JB ειναι απαραίτητο.
Δεν ειρωνευομαι, μην παρεξηγηθώ, ειδικα εσυ εισαι απο τα παλια και ενεργα μελη του φορουμ και οχι κανενας κομαντο που εχει βαλθεί να μας πεισει να πουλησουμε τα iPhone.
Δημοσίευση 14/07/2013 - 22:02
1)δηλαδη το S4 out of the box ειναι υπερφορτωμένο με αχρηστα features;
2)Για εμενα κι εσενα οντως το ρουτ και το jb ειναι απαραιτητα. Για το υπολοιπο ομως 95% των χρηστων ειναι παντελως αδιάφορο.
Δημοσίευση 15/07/2013 - 11:44
Δημοσίευση 15/07/2013 - 12:12
Το υποψιάζομαι αλλα ειναι το δικαρτο στη μέση ή πενταρα οθόνη πάντως μια φορά απο λάπτοπ turbo είχα μείνει πολυ ευχαριστημένος και κάτι ακόμα άλλο 249 και άλλο 700 τόσα ευρώ για ένα s4Γιώργη αν δεν αγοράσεις hi end συσκευή θα γυρίσεις πίσω σε 2-3 ημέρες
Με ακριβή ψιλοσώζεται η κατάσταση
μπορεί να αντέξεις και 6 μήνες
Δημοσίευση 15/07/2013 - 12:13
Μόνο η δοκιμή θα σε πείσει. Μην ακούς κανένα. Λεφτά για πέταμα υπάρχουν χεχεχεΕχω το iphone 4s. Να περιμενω το 5s η να παρω το galaxy s4? εχει μεγαλες διαφορα με το s3? γιατι εχω κ το ipod touch 5g για να μην χασω τελειως το ιος. Ποιο μου προτεινετε να παρω; Συμφερει να παω απο ιος σε android?
Δημοσίευση 15/07/2013 - 12:33
Εχω το iphone 4s. Να περιμενω το 5s η να παρω το galaxy s4? εχει μεγαλες διαφορα με το s3? γιατι εχω κ το ipod touch 5g για να μην χασω τελειως το ιος. Ποιο μου προτεινετε να παρω; Συμφερει να παω απο ιος σε android?
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 15/07/2013 - 12:39
Εχω το iphone 4s. Να περιμενω το 5s η να παρω το galaxy s4? εχει μεγαλες διαφορα με το s3? γιατι εχω κ το ipod touch 5g για να μην χασω τελειως το ιος. Ποιο μου προτεινετε να παρω; Συμφερει να παω απο ιος σε android?
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες