Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

iphone απο σκρουτζομαγαζο.......

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   smartakis

smartakis

iPH Member

• 211 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:36

Ποιος αγόρασε iphone 5s 1000Ε? Βάλε καμία φώτο να το δούμε φίλε και καλορίζικο.
Ποιος έμπορας αγόρασε χονδρική παραπάνω από 500Ε?
Βέβαια ότι ο καθένας πουλάει όσο γουστάρει λογικό είναι. Όταν τα βγάλει στα 739 οι βονταφον και κοσμοτέ θα αναγκαστούν να τα προσγειώσουν. Φυσικά και θα έχουν κέρδος και στα 700. Τα μαγαζιά δεν μπαίνουν μέσα σε κανένα στάδιο της ζωής ενός προιόντος που πουλάνε.
Καλο απόγευμα και μην ψαρώνετε παιδια.

Το κινητό από Αγγλία κοστίζει 457,5 λίρες που είναι 544 ευρώ. Εάν βάλουμε 23% ΦΠΑ η τιμή είναι 669 ευρώ. Εάν βάλουμε και 4-5 ευρώ μεταφορικά που βγαίνει στο κάθε κομμάτι η τιμή πάει στα 674 ευρώ.

Άρα εάν το πουλήσεις 909 έχεις κέρδος 235 ευρώ. (Ο ΦΠΑ είναι είδη υπολογισμένος) Από μία μόνο συσκευή δεν μπορείς να μου πεις πόσο αντιστοιχεί σε κάθε συσκευή σε όλα σου τα έξοδα. ΟΜΩΣ το να βγάζεις 35% κέρδος εν μέσω κρίσης δεν τα λες και λίγα !!!!

Θα σταματήσω πλέον τη κουβέντα γιατί κατάντησε κουραστικό . Στον atari4 πρότεινα να δει το τιμολόγιο και εξαφανίστηκε. Αρα μάλλον κάποιος μιλάει με επιχειρήματα και κάποιος απλά συκοφαντεί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:39

Θα σταματήσω πλέον τη κουβέντα γιατί κατάντησε κουραστικό . Στον atari4 πρότεινα να δει το τιμολόγιο και εξαφανίστηκε. Αρα μάλλον κάποιος μιλάει με επιχειρήματα και κάποιος απλά συκοφαντεί.

Εδω ειμαι δεν εξαφανιστηκε κανεις. Κανεις δε σε συκοφαντει. Αν θες πες σε ολους το κερδος σου, διαφορετικα ο καθενας κανει τις υποθεσεις του (που μεταξυ μας μας φαινονται λογικες...)

You'll Never Walk Alone

#168   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:40

Παιδιά χωρίς να είμαι ειδικός, στις αρχές που υπάρχει αυξημένη ζήτηση δεν αγοράζουν από Apple Stores και ούτε δίνονται συσκευές σε παρόχους για να πουλήσουν χοντρική. Προηγείται το λιανικό εμπόριο. Κάποιοι εκμεταλλεύονται την αυξημένη ζήτηση λοιπόν και τα πουλάνε πολύ ακριβότερα(μαζεύουν είτε από παρόχους είτε από apple stores). Πρόσφατα άκουσα ότι από Αγγλία τα iPhone 5S 16GB τα αγοράζουν τα εδώ μαγαζιά γύρω στα 800 ευρώ(το είδα με τα μάτια μου).. Μην βλέπετε παντού συνωμοσίες..

Για το gold οι τιμές είναι ακόμα μεγαλύτερες λόγω έλλειψης.

Αναρτημένη εικόνα

#169   smartakis

smartakis

iPH Member

• 211 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:43

Παιδιά χωρίς να είμαι ειδικός, στις αρχές που υπάρχει αυξημένη ζήτηση δεν αγοράζουν από Apple Stores και ούτε δίνονται συσκευές σε παρόχους για να πουλήσουν χοντρική. Προηγείται το λιανικό εμπόριο. Κάποιοι εκμεταλλεύονται την αυξημένη ζήτηση λοιπόν και τα πουλάνε πολύ ακριβότερα(μαζεύουν είτε από παρόχους είτε από apple stores). Πρόσφατα άκουσα ότι από Αγγλία τα iPhone 5S 16GB τα αγοράζουν τα εδώ μαγαζιά γύρω στα 800 ευρώ(το είδα με τα μάτια μου).. Μην βλέπετε παντού συνωμοσίες..

Τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς.

#170   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:46

Οκ, ας μας πει και ο smartakis το αγοραζω 800ε, ντρεπεται ή φοβαται; (ναρθω απο το καταστημα να το δω, sorry βαριεμαι... :P )

Αλλα οταν λεει το ποσο αγοραζω ειναι δικο μου θεμα, τοτε ο καθενας βαζει διαφορα στο μυαλο του, λογικο 100%.

Βεβαια το κατα ποσο ολοι αγοραζουν στα 800ε ειναι αλλο θεμα και αυτο...

You'll Never Walk Alone

#171   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:49

Λογικά να το πάρεις ρε, στην Αγγλία από Apple Store το 16άρι κάνει γύρω στα 650 αν θυμάμαι καλά.. Αν βάλεις αυτά που θα βγάλει ο εκεί μεσολαβητής και αυτά που θα βγάλει αυτός στην Ελλάδα φτάνει εύκολα 900. Εκμεταλλεύονται στην Αγγλία την έλειψη εμπορίας στην Ελλάδα και τα δίνουν τόσο...

Αναρτημένη εικόνα

#172   smartakis

smartakis

iPH Member

• 211 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:51

Θα μου πληρωσεις την εισαγωγη και εχεις φαγωθει να μαθεις ποσο αγοραζω ή σου εβαλα το πιστολι στο λαιμο να ψωνισεις απο εμενα; Απλα εξ αρχης ειπα οτι η τιμη ειναι υπερβολικα υψηλη αλλα δεν γινεται λογω αισχροκερδιας αλλα λογω ηψηλου κοστους αγορας. Συνεχισε να πιστευεις οτι θελεις, δεν με απασχολει και πολυ να ξερεις :) Οσοι ξερουν τι παιζει στην αγορα ξερουν και τιμες. Οι υπολοιποι εχουν ενα γνωστο που τα φερνει με 100 ευρω :P

#173   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:54

Λογικά να το πάρεις ρε, στην Αγγλία από Apple Store το 16άρι κάνει γύρω στα 650 αν θυμάμαι καλά.. Αν βάλεις αυτά που θα βγάλει ο εκεί μεσολαβητής και αυτά που θα βγάλει αυτός στην Ελλάδα φτάνει εύκολα 900. Εκμεταλλεύονται στην Αγγλία την έλειψη εμπορίας στην Ελλάδα και τα δίνουν τόσο...

Καποιοι μπορει να το κανουν ετσι. Καποιοι μπορει να βγαζουν τον πρωτο μεσολαβητη και το κερδος να εκτοξευεται! ;)

You'll Never Walk Alone

#174   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 16:55

Καποιοι μπορει να το κανουν ετσι. Καποιοι μπορει να βγαζουν τον πρωτο μεσολαβητη και το κερδος να εκτοξευεται! ;)

Όλα παίζουν..Να έχουν 3-4 στην Αγγλία και να παίρνουν συνέχεια iPhone και να βγάζουν 250/συσκευή..

Αναρτημένη εικόνα

#175   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 03/10/2013 - 17:03

Ας μην αγοράσει κανείς μας να δεις που θα παει η τιμή σε μια βδομάδα...αυτό γιατί δεν το καταλαβαίνεις ρε αταρι και κολλας με το πόσο πουλάει το κάθε μαγαζί ;;;;δεν έχει αυτός τη δύναμη εσύ την έχεις...απλώς αυτός εκμεταλλεύεται την αδυναμία σου να αποκτήσεις το 5s το συντομότερο δυνατο

#176   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 17:04

Όλα παίζουν..Να έχουν 3-4 στην Αγγλία και να παίρνουν συνέχεια iPhone και να βγάζουν 250/συσκευή..

Ισως.

Ο φιλος εγραψε και το παρακατω.

Εχει αλλά μαγαζιά στην Αγγλία εξουσιοδοτημενα από την apple που πουλάνε χονδρικη παντού σε όλο τον κόσμο οπότε μπορεί να αγοράζει από αυτά

Ισως ισχυει και αυτο και δε χρειαζεται ο πρωτος μεσολαβητης που ανεφερες.

Θα μου πληρωσεις την εισαγωγη και εχεις φαγωθει να μαθεις ποσο αγοραζω ή σου εβαλα το πιστολι στο λαιμο να ψωνισεις απο εμενα; Απλα εξ αρχης ειπα οτι η τιμη ειναι υπερβολικα υψηλη αλλα δεν γινεται λογω αισχροκερδιας αλλα λογω ηψηλου κοστους αγορας. Συνεχισε να πιστευεις οτι θελεις, δεν με απασχολει και πολυ να ξερεις :) Οσοι ξερουν τι παιζει στην αγορα ξερουν και τιμες. Οι υπολοιποι εχουν ενα γνωστο που τα φερνει με 100 ευρω :P

Οκ, την ακουσαμε την αποψη σου, αν εχεις κατι να προσθεσεις καλως. Με τις ειρωνειες χανεις και το οποιο δικιο εχεις...

You'll Never Walk Alone

#177   adinamos

adinamos

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/10/2013 - 17:05

Ποιοι μεσολαβητές βρε παιδιά? Φαντάσματα βλέπετε?

#178   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 17:38

Οταν το κινητό θα κάνει 749στην ελλάδα ε...λογικό ειναι πρίν βγεί, μιας και αγοράζεται απο άλλες οδούς και δεν έχουνε όλοι πρόσβαση (νόμιμες πάντα), να είναι λίγο πιο ακριβό. 882 έχει τώρα και πέφτει. Όποιος βιάζεται τόσο θα το πληρώσει ακριβότερα!

#179   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 17:39

Αν κάνει 749 θα είναι καλά...700 έφτασε Γερμανία..Από 769+ το κόβω..

Αναρτημένη εικόνα

#180   vampirios

vampirios

iPH Member

• PipPipPip
  • 307 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:vampirios

Δημοσίευση 03/10/2013 - 18:26

Παιδιά ηρεμία.Οπου υπάρχει αισχροκέρδια υπάρχει και κάποιος/οι τρελαμένοι γκανττζετάκηδες που δεν βλέπουν την ώρα να αποκτήσουν το νέο..το καλύτερο..

Όπως αναφέρθηκε,οι καταναλωτές ορίζουν τις τιμές και τα κέρδη με την αγοραστική συμπεριφορά τους..

Αν φέρω εγώ 2-3 iphone από έξω γιατί έχω τη δυνατότητα και τα πουλήσω 1.000+ ευρώ,ξέροντας ότι θα τα πάρουν κάποιοι γιατί να μη το κάνω;Αν δεν τα έπαιρνε κανείς δε θα τα έπαιρνα ή τουλάχιστον δε θα αισχροκερδούσα.Τόσο απλά τα βλέπω τα πράγματα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες