Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

iphone απο σκρουτζομαγαζο.......

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   KalEl

KalEl

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 08/03/2014 - 13:32

Φίλε nikosgnr δεν γνώριζα πως έχουν έτσι τα πράγματα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι και έχω διαβάσει όλους τους αγώνες με τη διετή εγγύηση από άλλα μέλη στο forum έχεις δίκιο. Συγνώμη για την παραπληροφόρηση dakis απλά κατέθεσα τη δική μου εμπειρία πάνω στο θέμα καθώς και το δικό μου iPhone 5s είναι από Αμερική αλλά το αγόρασα μόνος μου και όχι από εισαγωγέα! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   dakis

dakis

iPH Contributor

• 1.304 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:dakis

Δημοσίευση 08/03/2014 - 13:38

Φίλε nikosgnr δεν γνώριζα πως έχουν έτσι τα πράγματα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι και έχω διαβάσει όλους τους αγώνες με τη διετή εγγύηση από άλλα μέλη στο forum έχεις δίκιο. Συγνώμη για την παραπληροφόρηση dakis απλά κατέθεσα τη δική μου εμπειρία πάνω στο θέμα καθώς και το δικό μου iPhone 5s είναι από Αμερική αλλά το αγόρασα μόνος μου και όχι από εισαγωγέα! 

κανενα προβλημα... αλλωστε γι αυτη τη δουλεια ειναι το forum!

#303   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/03/2014 - 13:39

νικο εγω εχω μια απορια δεν μου την εχει λυσει κανενας εως τωρα...εχω iphone 5s 32gb το ειχα παρει απο ενα φιλο οπως σου ειχα αναφερει πιο παλια,ειναι μοντελο ME435GB/A μου ειχες πει οτι ειναι ελληνικο αλλα δεν ξερω απο πια χωρα ανηκει το κινητο εννοω ειναι απο αγγλια ειναι απο αμερικη?αυτο δεν γνωριζω...ασχετα που μου λεει οτι ειναι ξεκλειδωτο και οτι ειναι vodafone(greece) σε ενα link που πατησα το μοντελο του :)

Ελληνικό είναι..

Ευτυχως υπάρχει αυτή η μικρή λεπτομέρεια..

Υπεύθυνος μετά ο πωλητής/εισαγωγέας.. :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#304   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2014 - 13:52

Εμένα γνώμη μου είναι να μην προτείματε αμερικάνικα γιατί τα μαγαζάκια στου Σκρουτζ σήμερα είναι αύριο δεν είναι

#305   Saega

Saega

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:44

Έκανα παραγγελία σήμερα ένα iphone 5s από qelectronics. Τιμή πολύ καλή + 8 ευρώ μεταφορικά. Η κοπέλα μου είπε ότι έχει DOA 3 μέρες, οι οποίες ξέρω ότι είναι λίγες και κανονικά δικαιούμαστε περισσότερες, αλλά μου φτάνουν για να τσεκάρω σχεδόν τα πάντα. Είναι βέβαια αγγλικό με αντάπτορα για την πρίζα αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό αυτό. Αύριο θα σας πω εντυπώσεις.

#306   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/03/2014 - 14:48

Έκανα παραγγελία σήμερα ένα iphone 5s από qelectronics. Τιμή πολύ καλή + 8 ευρώ μεταφορικά. Η κοπέλα μου είπε ότι έχει DOA 3 μέρες, οι οποίες ξέρω ότι είναι λίγες και κανονικά δικαιούμαστε περισσότερες, αλλά μου φτάνουν για να τσεκάρω σχεδόν τα πάντα. Είναι βέβαια αγγλικό με αντάπτορα για την πρίζα αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό αυτό. Αύριο θα σας πω εντυπώσεις.

Το doa αν θέλει το μαγαζί το δίνει δεν υπάρχει νόμος που να γράφει κάτι

#307   Saega

Saega

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2014 - 15:39

Βασικά δικαιούσαι τουλάχιστον 7 μέρες. Παγκοσμίως είναι 14.

#308   Saega

Saega

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2014 - 23:19

Λοιπόν ήρθε το τηλέφωνο και όλα ευτυχώς κομπλέ. Τίποτα το περίεργο.

#309   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/03/2014 - 19:35

To birdphone δεν δίνει doa. Κ εμενα που ειχε ένα σημάδι δεν μ το άλλαξαν.. Δείτε αλλα που δίνουν doa

Δίνει doa κανονικά το birdphone για 7 ημέρες φίλε μου.

Προφανώς δεν στο περάσανε εσένα και η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο περίεργο το θέμα με τα σημάδια..

Σίγουρα αν έχει κάποιος την δυνατότητα να το ανοίξει μπροστά τους στο κατάστημα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

#310   ktrn25

ktrn25

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/03/2014 - 20:15

Σκεφτομαι να παρω 5s απο καιζερσοπ..μιλησα μαζι τους και μουπαν πως αν το ανοιξω μπροστα τους και εχει το παραμικρο εμφανισιακα ή λειτουργικα μου το αλλαζουν αμεσως..ειναι με ανταπτορα αλλα αποτι εχω διαβασει στι φορουμ δε δινουν καλο και θέλω να παρω αλλον πριν ταγορασω να κανω κανονικα και την πρωτη φορτιση..εχει παρει κανεις σπο καιζερσοπ; Και αν γνωριζει καποιος που μπορω να βρω ανταπτορα για το συγκεκριμενο μοντελο τι να ζητησω..;;
Ευχαριστω!!

#311   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2014 - 20:51

Δίνει doa κανονικά το birdphone για 7 ημέρες φίλε μου.

Προφανώς δεν στο περάσανε εσένα και η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο περίεργο το θέμα με τα σημάδια..

Σίγουρα αν έχει κάποιος την δυνατότητα να το ανοίξει μπροστά τους στο κατάστημα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Το birdphone δεν στο αλλάζει αλλα αν το πας πίσω μεσα σε 7 μερες το στέλνουν αυτοί για αντικατασταση με ανακατασκευασμενο 

#312   Nikosaei

Nikosaei

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 13/03/2014 - 20:58

Σκεφτομαι να παρω 5s απο καιζερσοπ..μιλησα μαζι τους και μουπαν πως αν το ανοιξω μπροστα τους και εχει το παραμικρο εμφανισιακα ή λειτουργικα μου το αλλαζουν αμεσως..ειναι με ανταπτορα αλλα αποτι εχω διαβασει στι φορουμ δε δινουν καλο και θέλω να παρω αλλον πριν ταγορασω να κανω κανονικα και την πρωτη φορτιση..εχει παρει κανεις σπο καιζερσοπ; Και αν γνωριζει καποιος που μπορω να βρω ανταπτορα για το συγκεκριμενο μοντελο τι να ζητησω..;;
Ευχαριστω!!

μακρια απο kaizer ψεμματα σου λενε εγω την πατησα ετσι πριν 20 μερες ειναι Απατεωνες μην πας εκει φιλικα.

#313   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 13/03/2014 - 21:02

μακρια απο kaizer ψεμματα σου λενε εγω την πατησα ετσι πριν 20 μερες ειναι Απατεωνες μην πας εκει φιλικα.

Τι σουκαναν δλδ;

You'll Never Walk Alone

#314   Nikosaei

Nikosaei

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 13/03/2014 - 21:05

Τι σουκαναν δλδ;

το κινητο ειχε κενο μεταξυ οθονη κ πλαισιου κ με ετειλαν infoquest το doa  που λεει πως δινει ειναι ΨΕΜΑ

#315   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 14/03/2014 - 00:11

το κινητο ειχε κενο μεταξυ οθονη κ πλαισιου κ με ετειλαν infoquest το doa που λεει πως δινει ειναι ΨΕΜΑ

Έκαναν δηλαδή οτι θα εκανε και το bird phone που ανέφερε ο φίλος παραπάνω. Θα στο έστελναν οι ίδιοι infoquest για αντικατάσταση. Τέτοιο DOA μπορεί να το κανει και γαλατάς της γειτονιάς.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες