Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

iphone απο σκρουτζομαγαζο.......

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   smartakis

smartakis

iPH Member

• 211 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 03/10/2013 - 10:50

Και από apple να αγόραζε από Αγγλία 739 ευρώ για να πουλήσει Ελλάδα ένα κατάστημα θα πρέπει να προσθέσει τον ΦΠΑ 23% δηλαδή αλλά 169,97 ευρώ...αμέσως φτάνει στα 908,97 τιμή πώλησης με κέρδος μηδέν...αυτά τα λίγα για τον δυσπιστο κύριο Beatles ...καλημερες !!

Με κάλυψες πλήρως! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 03/10/2013 - 10:55

Και από apple να αγόραζε από Αγγλία 739 ευρώ για να πουλήσει Ελλάδα ένα κατάστημα θα πρέπει να προσθέσει τον ΦΠΑ 23% δηλαδή αλλά 169,97 ευρώ...αμέσως φτάνει στα 908,97 τιμή πώλησης με κέρδος μηδέν...αυτά τα λίγα για τον δυσπιστο κύριο Beatles ...καλημερες !!

Δεν ισχυει αυτο, οπως ειπε ο smartakis εχουν προμηθευτες... Σιγα μη μπαινουν κ μεσα πουλωντας 900ε το iphone 5s! Καλημερες!

You'll Never Walk Alone

#123   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 11:02

Τι εννοείς "smartakis και smartmak που μιλησες με καλα λογια..." ?

Εννοω οτι ο smartmak εκανε διαφημιση στον smartaki... ;)

You'll Never Walk Alone

#124   smartakis

smartakis

iPH Member

• 211 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 11:08

Το οτι επελεξε να ψωνισει απο το καταστημα μου, εμεινε ευχαριστημενος και θεωρησε σωστο να το γραψει σε ενα thread ενος forum που εχει να κανει με την ιδιοτητα μου δεν νομιζω οτι ειναι διαφημιση.

Αυτο εχει να κανει με ολα τα καταστηματα. Και εγω στο παρελθον πριν ασχοληθω με αυτο τον κλαδο ειχα ψωνισει απο το Birdphone και ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος. 

Δηλαδη αν καποιος ψωνισει απο εμενα ή απο τον καθενα και εχει αρνητικη εμπειρια και το γραψει στο φορουμ τοτε θα ειναι ολα καλα. Οταν γραψουμε κατι θετικο για ενα καταστημα τοτε υπαρχει το προβλημα. Σωστα? Ετσι θα παμε μπροστα.

Οσο αφορα το θεμα του 5s νομιζω πως στο εξηγησα αρκετα αναλυτικα. Συνεχιζεις να μην θες να το καταλαβεις. Δεν σου ειπα οτι μπαινει κανεις μεσα απο μια πωληση, ειτε αυτη ειναι του 1 ευρω ειτε των 1000 ευρω.

#125   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 11:16

Το οτι επελεξε να ψωνισει απο το καταστημα μου, εμεινε ευχαριστημενος και θεωρησε σωστο να το γραψει σε ενα thread ενος forum που εχει να κανει με την ιδιοτητα μου δεν νομιζω οτι ειναι διαφημιση.
Αυτο εχει να κανει με ολα τα καταστηματα. Και εγω στο παρελθον πριν ασχοληθω με αυτο τον κλαδο ειχα ψωνισει απο το Birdphone και ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος.
Δηλαδη αν καποιος ψωνισει απο εμενα ή απο τον καθενα και εχει αρνητικη εμπειρια και το γραψει στο φορουμ τοτε θα ειναι ολα καλα. Οταν γραψουμε κατι θετικο για ενα καταστημα τοτε υπαρχει το προβλημα. Σωστα? Ετσι θα παμε μπροστα.

Οσο αφορα το θεμα του 5s νομιζω πως στο εξηγησα αρκετα αναλυτικα. Συνεχιζεις να μην θες να το καταλαβεις. Δεν σου ειπα οτι μπαινει κανεις μεσα απο μια πωληση, ειτε αυτη ειναι του 1 ευρω ειτε των 1000 ευρω.

Εννουσα οτι ειναι σχεδον ιδια τα nicknames, μπορει ναναι τυχαιο....

Σχετικα με την τιμη ομως, ειπες οτι σε καλυψε πληρως ο φιλος που αναφερει τιμη πωλησης 908ε αν αγοραστει απο apple store στα 739.

Αφου βαλθηκες να ριξεις φως ποσο αγοραζετε κ πουλατε 900ε λοιπον;

You'll Never Walk Alone

#126   smartakis

smartakis

iPH Member

• 211 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 11:28

Όχι δεν είναι τυχαίο. Και οι δυο έχουμε σχέση με τα smart αυτοκίνητα σαν hobby. Δεν σου απολογούμαι (δεν έχω λόγο να το κάνω αυτό) απλά απαντάω με επιχειρήματα σε αντίθεση με εσένα που μιλάς με υπονοούμενα.

Δεν υπάρχει σκοτάδι σε καμία υπόθεση για να ρίξω φως. Απλά με εκνευρίζει πια ότι σε όλα τα φορουμ πάντα υπάρχουν αρκετοί που ξέρουν τα πάντα για τους πάντες.

Κάπου εδώ νομίζω πως είναι καλό να τελειώσει η κουβέντα γιατί δεν βρίσκω το νόημα.

Όσο αφορά το πόσο αγοράζω νομίζω πως είναι δικό μου θέμα. Εάν σου κάνει η τιμή πώλησης μπορείς να το αγοράσεις, εάν δεν σου κάνει μπορείς να μην το αγοράσεις .Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Τέλος, όπως σου είπα και στα προηγούμενα μηνύματα μου το κέρδος μιας τέτοιας συσκευής είναι αστείο σε σύγκριση με το ποσό πώλησης.

Υ.Γ. 1.Να είσαι σίγουρος πως αν ΜΠΟΡΟΥΣΑ να το πουλήσω 700-750 ευρώ θα είχα τις 10πλάσιες το λιγότερο πωλήσεις ημερησίως.

Υ.Γ. 2.Δεν σε βλέπω να σχολιάζεις και το note 3. Προχθές κυκλοφόρησε Ελλάδα και η τιμή του στα skroutzoμάγαζα είναι ήδη 20% κάτω σε σχέση με το εξωτερικό. Αλλά ξέχασα, είπαμε εμείς βλέπουμε μόνο τα αρνητικά. Ποιος ασχολείται με τα θετικά?

#127   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 11:34

Όχι δεν είναι τυχαίο. Και οι δυο έχουμε σχέση με τα smart αυτοκίνητα σαν hobby. Δεν σου απολογούμαι (δεν έχω λόγο να το κάνω αυτό) απλά απαντάω με επιχειρήματα σε αντίθεση με εσένα που μιλάς με υπονοούμενα.

Δεν υπάρχει σκοτάδι σε καμία υπόθεση για να ρίξω φως. Απλά με εκνευρίζει πια ότι σε όλα τα φορουμ πάντα υπάρχουν αρκετοί που ξέρουν τα πάντα για τους πάντες.
Κάπου εδώ νομίζω πως είναι καλό να τελειώσει η κουβέντα γιατί δεν βρίσκω το νόημα.
Όσο αφορά το πόσο αγοράζω νομίζω πως είναι δικό μου θέμα. Εάν σου κάνει η τιμή πώλησης μπορείς να το αγοράσεις, εάν δεν σου κάνει μπορείς να μην το αγοράσεις .Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Τέλος, όπως σου είπα και στα προηγούμενα μηνύματα μου το κέρδος μιας τέτοιας συσκευής είναι αστείο σε σύγκριση με το ποσό πώλησης.

Υ.Γ. 1.Να είσαι σίγουρος πως αν ΜΠΟΡΟΥΣΑ να το πουλήσω 700-750 ευρώ θα είχα τις 10πλάσιες το λιγότερο πωλήσεις ημερησίως.
Υ.Γ. 2.Δεν σε βλέπω να σχολιάζεις και το note 3. Προχθές κυκλοφόρησε Ελλάδα και η τιμή του στα skroutzoμάγαζα είναι ήδη 20% κάτω σε σχέση με το εξωτερικό. Αλλά ξέχασα, είπαμε εμείς βλέπουμε μόνο τα αρνητικά. Ποιος ασχολείται με τα θετικά?

Αφου ειναι δικο σου θεμα η τιμη, μη μπαινεις εδω με υφος "παιδια μπαινουμε μεσα, αλλα το κανουμε για σας"!

Καλη συνεχεια. :)

You'll Never Walk Alone

#128   smartakis

smartakis

iPH Member

• 211 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 11:40

Εγραψα καπου οτι μπαινουμε μεσα και το κανουμε για σας?

#129   Amaretos

Amaretos

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 03/10/2013 - 11:42

Ρε παιδια δεν ειπε τιποτε περιεργο ο ανθρωπος γιατι τον πιασατε απο τα μουτρα???

#130   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 11:49

Εγραψα καπου οτι μπαινουμε μεσα και το κανουμε για σας?

Ανφερθηκε αυτο:

το οποιο ειπες οτι σε καλυπτει πληρως και συμπερανα οτι πουλωντας στα 900 ισως μπαινεις και μεσα. ;)

Μετα αναφερεις οτι η τιμη ειναι δικο σου θεμα ομως, οποτε παω πασο. :)

You'll Never Walk Alone

#131   smartakis

smartakis

iPH Member

• 211 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 11:57

Η προταση του φιλου ξεκιναει με το "ΚΑΙ ΑΠΟ APPLE ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕ....". Ενα παραδειγμα εφερε ο φιλος.

Μπορεις απλα ποτε να μην ψωνισεις απο εμενα ή απο καποιο skroutzoμαγαζο και να τελειωνει η υποθεση αφου ειμαστε απατεωνες και βγαζουμε τοσα χρηματα.

Ο μονος λογος που απαντησα αρχικα ηταν επειδη τυχαινει να εχω ενα "skroutzoμαγαζο" ,αρκετα μελη του iph με επελεξαν για να ψωνισουν και εκαναν το σχολιο τους. 

Εκτιμω ολα τα σχολια ακομα και αυτα που δεν ειναι θετικα για το καταστημα μου γιατι σιγουρα με κανουν καλυτερο και διορθωνω τα λαθη μου.

Οχι ομως πικροχολα σχολια τα οποια δεν εχουν καμια βαση.

Καλη συνεχεια

#132   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 12:02

Η προταση του φιλου ξεκιναει με το "ΚΑΙ ΑΠΟ APPLE ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕ....". Ενα παραδειγμα εφερε ο φιλος.

Μπορεις απλα ποτε να μην ψωνισεις απο εμενα ή απο καποιο skroutzoμαγαζο και να τελειωνει η υποθεση αφου ειμαστε απατεωνες και βγαζουμε τοσα χρηματα.

Ο μονος λογος που απαντησα αρχικα ηταν επειδη τυχαινει να εχω ενα "skroutzoμαγαζο" ,αρκετα μελη του iph με επελεξαν για να ψωνισουν και εκαναν το σχολιο τους. 

Εκτιμω ολα τα σχολια ακομα και αυτα που δεν ειναι θετικα για το καταστημα μου γιατι σιγουρα με κανουν καλυτερο και διορθωνω τα λαθη μου.

Οχι ομως πικροχολα σχολια τα οποια δεν εχουν καμια βαση.

Καλη συνεχεια

Καθολου πικροχολα, μη τα λαμβανεις ετσι. Εγω μονο απο skroutzoμαγαζα αγοραζω αν σου λεει κατι αυτο.

Απλα στο 5s (για αυτο δεν αναφερω samsung που ειναι σε ελευθερη πτωση) πιστευω οτι υπαρχει μεγαλο κερδος για σας ακομη.

Δε θες να μας πεις, μεγεια σου με χαρα σου. Αφου δε μας λες ομως εγω θα συνεχισω να το πιστευω.

You'll Never Walk Alone

#133   smartakis

smartakis

iPH Member

• 211 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 12:05

Δεν πειραζει, μπορεις να πιστευεις οτι θελεις. Καλη καρδια :)

#134   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2013 - 12:09

Δεν πειραζει, μπορεις να πιστευεις οτι θελεις. Καλη καρδια :)

Και συ μπορεις να πουλας οσο θελεις. Καλη καρδια εννοειται! :)

You'll Never Walk Alone

#135   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 03/10/2013 - 12:34

χαλαρωστε ρε παιδια ελευθερη αγορα εχουμε και οι τιμες διαμορφωνονται με το νομο της ζητησης και τις προσφορας....το κερδος ενος καταστηματος θα συνεχισει να ειναι μεγαλο αν εμεις οι καταναλωτες συνεχιζουμε να ψωνιζουμε στην τιμη που αυτο πουλαει...αν δεν ψωνιζουμε θα ριξει την τιμη πολυ απλα....τι δεν καταλαβαινετε ? και στην τελικη δεν μας βαζει το μαχαιρι στο λαιμο ο snartakis να αγορασουμε 5s στα 1000 ευρω πχ....τοσο θελει να πουλαει δικαιωμα του...αν εμεις δεν αγορασουμε τι θα τα κανει τα κινητα ? ειναι απλα τα πραγματα τσαμπα σκαμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες