Όχι δεν είναι τυχαίο. Και οι δυο έχουμε σχέση με τα smart αυτοκίνητα σαν hobby. Δεν σου απολογούμαι (δεν έχω λόγο να το κάνω αυτό) απλά απαντάω με επιχειρήματα σε αντίθεση με εσένα που μιλάς με υπονοούμενα.
Δεν υπάρχει σκοτάδι σε καμία υπόθεση για να ρίξω φως. Απλά με εκνευρίζει πια ότι σε όλα τα φορουμ πάντα υπάρχουν αρκετοί που ξέρουν τα πάντα για τους πάντες.
Κάπου εδώ νομίζω πως είναι καλό να τελειώσει η κουβέντα γιατί δεν βρίσκω το νόημα.
Όσο αφορά το πόσο αγοράζω νομίζω πως είναι δικό μου θέμα. Εάν σου κάνει η τιμή πώλησης μπορείς να το αγοράσεις, εάν δεν σου κάνει μπορείς να μην το αγοράσεις .Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Τέλος, όπως σου είπα και στα προηγούμενα μηνύματα μου το κέρδος μιας τέτοιας συσκευής είναι αστείο σε σύγκριση με το ποσό πώλησης.
Υ.Γ. 1.Να είσαι σίγουρος πως αν ΜΠΟΡΟΥΣΑ να το πουλήσω 700-750 ευρώ θα είχα τις 10πλάσιες το λιγότερο πωλήσεις ημερησίως.
Υ.Γ. 2.Δεν σε βλέπω να σχολιάζεις και το note 3. Προχθές κυκλοφόρησε Ελλάδα και η τιμή του στα skroutzoμάγαζα είναι ήδη 20% κάτω σε σχέση με το εξωτερικό. Αλλά ξέχασα, είπαμε εμείς βλέπουμε μόνο τα αρνητικά. Ποιος ασχολείται με τα θετικά?