λοιπον για να μαθαίνεται οσοι δε το ξερουν το DOA 7 ημερων πρεπει να το εχουν υποχρεωτικα ολα τα eshop.... αλλα εδω στην ελλαδα ειναι μπαχαλο
Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 15/04/2014 - 01:17
Δημοσίευση 15/04/2014 - 01:16
λοιπον για να μαθαίνεται οσοι δε το ξερουν το DOA 7 ημερων πρεπει να το εχουν υποχρεωτικα ολα τα eshop.... αλλα εδω στην ελλαδα ειναι μπαχαλο
Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 15/04/2014 - 01:17
Δημοσίευση 15/04/2014 - 02:14
Το DOA δεν είναι υποχρεωτικό. Αν θέλει το κατάστημα δίνει.
Ούτε υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ημερών.
Δημοσίευση 15/04/2014 - 02:19
Δυστυχώς καμία νομοθεσία δεν ορίζει κάτι τέτοιο.
Εκτός και αν γνωρίζεις κάτι αντίθετο...
Δημοσίευση 15/04/2014 - 11:41
Δημοσίευση 15/04/2014 - 12:46
@nsxbass ή οτι παιρνουν κατευθειαν αναβαθμισεις
Γιατι στα android δεν βγαζουν ολες οι χωρες μαζι αναβαθμισεις..
Ναι αλλά ευτυχώς δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο με τις συσκευές της Apple! Είτε αγοράστηκαν από Βραζιλία είτε από Αμερική παίρνουν τις ενημερώσεις όλες ταυτόχρονα και απευθείας μόλις τις κάνει διαθέσιμες η Apple
Δημοσίευση 15/04/2014 - 17:27
Δημοσίευση 15/04/2014 - 21:17
Το ξερω αλλα και για iphone κ παλι εμπιστευομαι γερμανικα!
Συν οτι εχεις ευρωπαικο φορτιστη
ΑΝ εξαιρέσεις την τιμή, ΔΕΝ υπάρχουν γερμανικά και ελληνικά τηλέφωνα.
ΟΛΑ βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο από τα χέρια των ίδιων εργατών.
Δημοσίευση 15/04/2014 - 23:07
Δημοσίευση 15/04/2014 - 23:14
Οταν λεω γερμανικα ξερουμε και οι δυο οτι εννοω προοριζονται για γερμανια...
Και που ξερουμε οτι αυτα που προοριζονται για ελλαδα πχ δεν ειναι χειροτερης ποιοτητας; Πως εξηγειται ολοι εδω στο φορουμ να τρεχουν στα σερβις; Αν συμβαινε αυτο σε ολες τις χωρες τοτε σιγουρα θα υπηρχε προβλημα!
Φιλικα παντα
Είσαι σε ένα φόρουμ 50000 μελών. Είναι λογικό να υπάρχουν αρκετοί με προβλήματα.
Επίσης με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα φόρουμ που προσανατολίζεται σε ένα μεγάλο βαθμό στο troubleshooting είναι δεδομένο ότι θα διαβάζεις για προβλήματα.
Αν δεν έχω πρόβλημα τι να μπω να γράψω? Καλησπέρα σας όλα ΟΚ δεν έχει κανένα θέμα το τηλέφωνό μου? Δεν έχει νόημα.
Επίσης ποιός σου λέει ότι και σε αντίστοιχα γερμανικά φόρουμ δεν υπάρχει αντίστοιχος αριθμός τόπικ?
Στα επίσημα φόρουμ της Apple αν μπεις το 70-80% των θεμάτων είναι για προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι το 70-80% των iPhone είναι προβληματικά?
Όλα τα τηλέφωνα είναι ίδια, δεν έχουμε κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει το αντίθετο.
Δημοσίευση 16/04/2014 - 00:09
Οταν λεω γερμανικα ξερουμε και οι δυο οτι εννοω προοριζονται για γερμανια...
Και που ξερουμε οτι αυτα που προοριζονται για ελλαδα πχ δεν ειναι χειροτερης ποιοτητας; Πως εξηγειται ολοι εδω στο φορουμ να τρεχουν στα σερβις; Αν συμβαινε αυτο σε ολες τις χωρες τοτε σιγουρα θα υπηρχε προβλημα!
Φιλικα παντα
BTW εχω αγοράσει ενα iPhone 4S απο Αμερική, ενα iPhone 5 απο τον Γερμανό και 2 iPhone 5S ενα απο Αμερική και ενα απο Αγγλία, εκτός απο το 4S, ολα τα άλλα μου είχαν βγάλει προβλημα και τα είχα παει στην info-quest, οποτε τζοκερ ειναι, εαν σου κάτσει σου αλλαζει την ζωη
Δημοσίευση 16/04/2014 - 00:26
Το DOA δεν είναι υποχρεωτικό. Αν θέλει το κατάστημα δίνει.
Ούτε υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ημερών.
Δυστυχώς καμία νομοθεσία δεν ορίζει κάτι τέτοιο.
Εκτός και αν γνωρίζεις κάτι αντίθετο...
απο αυτο το μαγαζι που το πηρα μου ειπε οτι ολα τα eshop υποχρεωτικα πρεπει να εχουν DOA 7 ημερων...δεν υφισταται μου ειπε eshop χωρις DOA ....αυτα απο εκει κ περα δε γνωριζω κατι εκτος απο αυτο που μου ειπε το καταστημα
Τελευταία επεξεργασία από: parhss, 16/04/2014 - 00:26
Δημοσίευση 16/04/2014 - 00:42
απο αυτο το μαγαζι που το πηρα μου ειπε οτι ολα τα eshop υποχρεωτικα πρεπει να εχουν DOA 7 ημερων...δεν υφισταται μου ειπε eshop χωρις DOA ....αυτα απο εκει κ περα δε γνωριζω κατι εκτος απο αυτο που μου ειπε το καταστημα
Να έχεις κατάστημα και να μη γνωρίζεις τα βασικά.
Πέρα απο το DOA υπάρχει και το δικαιώμα της υπαναχώρησης και όλα τελειώνουν εκεί.
Δημοσίευση 16/04/2014 - 00:45
Πανέξυπνος αυτός που σου το είπε. Επειδή ο ίδιος δίνει DOA σου λέει "θα του πω ότι είναι υποχρεωτικό ώστε όταν του πει κάποιο άλλο eshop ότι δεν έχει να φανώ εγώ καλός".
Δημοσίευση 16/04/2014 - 00:52
μακαρι να ειχαν ολοι DOA σαν κ αυτον ομως ....και τετοια εξυπηρετηση ...πιθανον πρεπει να παιζει κ τι deal κλεινεις με τους προμηθευτες .....
Δημοσίευση 17/04/2014 - 10:33
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες