iphone απο σκρουτζομαγαζο.......
Δημοσίευση 30/07/2014 - 14:33
Ad
Δημοσίευση 08/08/2014 - 00:24
Δημοσίευση 08/08/2014 - 08:10
Εγω που χω παρει 2-3 φορές απο το smarties και από άλλο ένα δεν θυμάμαι ποιο, βγήκα χαμένη, παρεμπορίου όλα και προβληματικά!
δηλαδή μας λες να τα πάρουμε από Γερμανό Vodafone κτλ ?
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 08/08/2014 - 08:25
Εγω που χω παρει 2-3 φορές απο το smarties και από άλλο ένα δεν θυμάμαι ποιο, βγήκα χαμένη, παρεμπορίου όλα και προβληματικά!
Τι εννοείς παραεμπορίου μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο να μην την πατήσουμε και εμείς?
Δημοσίευση 08/08/2014 - 09:28
kaizer shop, έχω πάρει 5 συσκευές (για φίλους) απο εκεί, και κανένα πρόβλημα. Την πρώτη φορά έτυχε να βολεύει να τα πάρω απο το μαγαζί και τσέκαρα ΙΜΕΙ στο SNDeepInfo πριν τα πάρω. είδα ότι ήταν ευρωπαικά (iPhone) και τα πήρα. τα υπόλοιπα που ήρθαν με courier, με το που έφτανε το courier, έπαιρνα τηλ στo service της Samsung και μου έλεγαν αν τα καλύπτει η ευρωπαική εγγύηση. στη συνέχεια παραλάμβανα απο τον courier.
Δημοσίευση 09/08/2014 - 15:23
Εννοώ με λογισμικό ή τούρκικο ή ασιάτικο. Που η εταιρεία δεν έδινε καν εγγύηση. Δ το ήξερα τότε για το imei οπότε...Τι εννοείς παραεμπορίου μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο να μην την πατήσουμε και εμείς?
Δημοσίευση 09/08/2014 - 15:29
Μήπως έτρωγε μπανάνες?
Δημοσίευση 09/08/2014 - 15:31
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 09/08/2014 - 16:06
My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.
Δημοσίευση 09/08/2014 - 16:32
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να αγορασει καποιος την συσκευη του απο Γερμανο Κοσμοτε και τα συναφη...Εγγυηση και εξυπηρετηση -1 και τιμες υπερβολικα υψηλοτερες.
Θυμαμαι στις αρχες που αρχισαν τα λεγομενα σκρουτζομαγαζα να φερνουν συσκευες με 200 ευρω + φθηνοτερες συσκευες αποτι στα μεγαλα καταστηματα επαιζε ενα παιχνιδι του τυπου εμενα ειναι ελληνικο οχι παραεισαγωγης , εχει εγγυηση ενω τα αλλα δεν εχουν και ενα σωρο αλλες χαζομαρες...Αυτο που ξερω εγω ειναι πως περα απο το οτι παιρνεις ακριβως την ιδια συσκευη σε τιμη πολυ πολυ πιο χαμηλη , οι συναλλαγες μου απο αυτα τα σκρουτζαδικα ηταν μακραν οι καλυτερες! Αμεση ανταποκριση σε προβληματα και φυσικα οικονομια ρε παιδια!
Ολος αυτος ο ντορος γινεται κυριως στις αγοραπωλησιες μονο και μονο για να ριχνουν τις τιμες στα εισαγωγης και απο ατομα που πιθανοτατα ειναι υπαλληλοι των μεγαλοκαταστηματων που χανουν...
Αυτη τη στιγμη ας πουμε γιατι καποιος να παρει πχ το galaxy s5 απο πλαισιο 700 ευρω και οχι απο σκρουτζ στα 450?Ελεος δηλαδη με την παραπληροφορηση.
Ψαξτε το και λιγο μονοι σας και μην τρωτε οτι σας σερβιρουν...
Δημοσίευση 09/08/2014 - 17:17
Πιο φτηνο κ με εγγυηση infoquest κατευθειαν αλλαγη αν παθει κατι !!
Δημοσίευση 09/08/2014 - 21:34
Οχι δεν μ δινε επιλογες δυστυχως!Αν ήταν στα τουρκικά δεν μπορούσες να αλλαγές γλώσσα ;
Δημοσίευση 09/08/2014 - 21:37
Εγω πάντως την έχω πάθει με ενα sony και 1 samsung και γνωστός μου με iphone (μαλλον για κλωνο θα ταν) και δεν ειχα ούτε ελληνικα ούτε εγγύηση οπότε επαψα να ψωμίζω από κει..Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να αγορασει καποιος την συσκευη του απο Γερμανο Κοσμοτε και τα συναφη...Εγγυηση και εξυπηρετηση -1 και τιμες υπερβολικα υψηλοτερες.
Θυμαμαι στις αρχες που αρχισαν τα λεγομενα σκρουτζομαγαζα να φερνουν συσκευες με 200 ευρω + φθηνοτερες συσκευες αποτι στα μεγαλα καταστηματα επαιζε ενα παιχνιδι του τυπου εμενα ειναι ελληνικο οχι παραεισαγωγης , εχει εγγυηση ενω τα αλλα δεν εχουν και ενα σωρο αλλες χαζομαρες...Αυτο που ξερω εγω ειναι πως περα απο το οτι παιρνεις ακριβως την ιδια συσκευη σε τιμη πολυ πολυ πιο χαμηλη , οι συναλλαγες μου απο αυτα τα σκρουτζαδικα ηταν μακραν οι καλυτερες! Αμεση ανταποκριση σε προβληματα και φυσικα οικονομια ρε παιδια!
Ολος αυτος ο ντορος γινεται κυριως στις αγοραπωλησιες μονο και μονο για να ριχνουν τις τιμες στα εισαγωγης και απο ατομα που πιθανοτατα ειναι υπαλληλοι των μεγαλοκαταστηματων που χανουν...
Αυτη τη στιγμη ας πουμε γιατι καποιος να παρει πχ το galaxy s5 απο πλαισιο 700 ευρω και οχι απο σκρουτζ στα 450?Ελεος δηλαδη με την παραπληροφορηση.
Ψαξτε το και λιγο μονοι σας και μην τρωτε οτι σας σερβιρουν...
Δημοσίευση 09/08/2014 - 21:39
Ναι του φίλου μου π ταν iphone και γω για κλωνο υποψιάζομαι. Εγω ένα samsung και ενα sony έχω βρει μπελα! Σ ενα δ μπορπυσα ουπτε ελληνικο μενου να βάλω και στο άλλο π χε δεν είχε λειτουργιες ευρωπαικων μοντέλων..Κάτι μου λέει οτι μάλλον μιλάμε για κλωνο.
Δημοσίευση 09/08/2014 - 21:41
Στα iPhone δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που λες.
Τα κομμάτια που φέρνουν τα συγκεκριμένα καταστήματα στην συντριπτική τους πλειοψηφεία είναι μια χαρά με διετή εγγύηση και πλήρη κάλυψη χωρίς καμία διαφορά από το να το αγοράσεις από τον πάροχο πέρα από την αισθητά χαμηλότερη τιμή.
Αφού λοιπόν και ο ίδιος παραδέχεσαι ότι δεν μιλάς για iPhone, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γράφεις τέτοια αποπροσανατολιστικά ποστ σε ένα τόπικ που έχει να κάνει με αγορά iPhone από τέτοια μαγαζιά.
Η μάλλον μπορώ...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 64
0 μέλη, 64 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες