Είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τη ευρωπαική οδηγία.
Όταν και αν το πας, μη δεχθείς να πληρώσεις τίποτα.
Δημοσίευση 24/02/2014 - 14:36
Την 2ετη εγγυηση εννοειται πως την διεκδικεις και θα την παρεις, αλλα αν το τηλεφωνο εχει βλαβη.
Αν η μπαταρια τα φτυσει και πχ σβηνει το τηλεφωνο στα καλα καθουμενα, δεν αναβει, δε φορτιζει κτλ, ναι ειναι βλαβη
Το να πεσει η αυτονομια μετα απο 260 κυκλους ειναι φυσιολογικο, και αρκετα υποκειμενικο το ποσο οντως ενοχλει τον καθενα η πτωση. Εννοω οτι αλλος με 10% κατω νομιζει οτι ειναι για πεταμα το τηλεφωνο, κι αλλος δε θα το προσεξει καν
Δημοσίευση 02/03/2014 - 16:18
Δημοσίευση 02/03/2014 - 16:32
Έχεις πολλούς κύκλους φόρτισης και ειναι λιγο πεσμένη η χωρητικότητα. Λογικό, ειναι και μιας εβδομάδας το κινητό. Πας για αντικατάσταση.Πως σας φαίνεται η μπαταρια iPhone 5s. Αγορασμένο πριν μια εβδομάδα. Τς πληροφορίες για Υπ batteryDetective που τς βρίσκω;;
Δημοσίευση 02/03/2014 - 16:48
Έχεις πολλούς κύκλους φόρτισης και ειναι λιγο πεσμένη η χωρητικότητα. Λογικό, ειναι και μιας εβδομάδας το κινητό. Πας για αντικατάσταση.
Δημοσίευση 02/03/2014 - 16:50
Γιατι με δουλειές;;; Απλα ρωτάω! Γιατι με wifi και η μπαταρια μου κρατάει γύρω στις 6 ώρες..
λογικο το ακουω ποσο θες να σου κραταει αν εισαι συνεχεια με ενακινητο στο χερι και το δουλευεις συνεχεια....
Δημοσίευση 02/03/2014 - 16:59
λογικο το ακουω ποσο θες να σου κραταει αν εισαι συνεχεια με ενακινητο στο χερι και το δουλευεις συνεχεια....
Δημοσίευση 02/03/2014 - 17:01
Δυο φορές τη μέρα σχεδόν το φορτίσεις, πω το χεις σκίσει εΠως σας φαίνεται η μπαταρια iPhone 5s. Αγορασμένο πριν μια εβδομάδα. Τς πληροφορίες για Υπ batteryDetective που τς βρίσκω;;
Δημοσίευση 02/03/2014 - 17:03
Δυο φορές τη μέρα σχεδόν το φορτίσεις, πω το χεις σκίσει ε
Δημοσίευση 02/03/2014 - 17:05
Εγω το φορτιζω κάθε δυο μέρες Γι αυτο μου κάνει εντύπωσηΤι εννοεις δεν κατάλαβα;;;
Δημοσίευση 02/03/2014 - 17:06
Εγω το φορτιζω κάθε δυο μέρες Γι αυτο μου κάνει εντύπωση
ImageUploadedByTapatalk1393772688.180421.jpg
Ποσταρε κ μια δική σου να δουμε τη χρή
εισαι σιγουρος οτι αν εισαι στο ιντερνετ 6 ωρες συνεχομενα οτι η μπαταρια σου θα σου κραταει 2 μερες
Δημοσίευση 02/03/2014 - 17:07
Δημοσίευση 02/03/2014 - 17:09
Εγω το φορτίζω κ δυο φορές τ μερα γιατι το χρησιμοποιώ πολυ. Δηλαδή εχει προβλημα η μπαταρια;;
οχι ρε φιλαρακι δεν κανω πλακα φυσιολογικο μου ακουγεται οτι αν το εχεις συνεχεια σε χρηση πεφτει η μπαταρια λογικο δεν ειναι?απλα απορησα για το φιλο που λεει οτι το φορτιζει καθε 2 μερες...και εγω αν το αφησω στο ραφι θα μου κρατησει ενα μηνα αν δεν ρο δουλευω καθολου πχ...
Δημοσίευση 02/03/2014 - 17:11
οχι ρε φιλαρακι δεν κανω πλακα φυσιολογικο μου ακουγεται οτι αν το εχεις συνεχεια σε χρηση πεφτει η μπαταρια λογικο δεν ειναι?απλα απορησα για το φιλο που λεει οτι το φορτιζει καθε 2 μερες...και εγω αν το αφησω στο ραφι θα μου κρατησει ενα μηνα αν δεν ρο δουλευω καθολου πχ...
Δημοσίευση 02/03/2014 - 17:16
Α οκ.. Απο το πίνακακι πάνω που έβαλα πως καταλαβαίνω αν η μπαταρια εχει προβλημα η δεν εχει;; Σορρυ αλλα δεν ξερω γιαυτο ρωτάω..
μην αγχωνεσαι βρε φιλαρακι μου καινουργιο ειναι το κινητο σου και κοιτα να δεις πες οτι το εχεις φορτισει φουλ δοκιμασε να κανεις λιγοτερη χρηση εννοω αν το εχεις συνεχεια και παιζεις παιχνιδια συνεχεια η εισαι στο face συνεχεια γενικα θα δεις οτι πεφτει η μπαταρια σιγα σιγα περισσοτερη χρηση ισον λιγοτερη οικονομια...και ειδικα να εχεις το φωτισμο λιγο πιο χαμηλα στην οθονη και ο φωτισμος παιζει ρολο και τα 3g,4g αν ειναι ενεργοποιημενα τρωνε μπαταρια..οποτε μην σε απασχολει φυσιολογικο ειναι το κιν σου...
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες