H απάντηση στην αρχή του πάντα φορτίζω με USB...
Σπάνια φορτίζω USB, όλες οι φορτίσεις είναι από 20% έως 100% (όλη νύχτα).
Και είμαι καλά...
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: AntonisSP, 01/04/2014 - 19:32
Δημοσίευση 01/04/2014 - 19:30
H απάντηση στην αρχή του πάντα φορτίζω με USB...
Σπάνια φορτίζω USB, όλες οι φορτίσεις είναι από 20% έως 100% (όλη νύχτα).
Και είμαι καλά...
Τελευταία επεξεργασία από: AntonisSP, 01/04/2014 - 19:32
Δημοσίευση 04/04/2014 - 09:40
το cycle count ισχύει μετά από restore;
Δημοσίευση 04/04/2014 - 09:47
Ναι αυτο δε μηδενιζει ποτε
Δημοσίευση 04/04/2014 - 13:28
Είναι γνωστό θέμα η μπαταρία στο 5 πλέον..
Δεν έκανα κάτι.. Να ξεμπερδέψεις γρήγορα.. Γράψε να μας πείς και τι έγινε.
Λοιπον πηγα το τηλεφωνο στην wind 17/3/2014 με συννημενη την αποδειξη αγορας 2/11/2012 με το χαρτι της εγγυησης που μου ειπες τυπωμενο
Εστειλα και ενα περιποιημενο μηνυμα εχθες στην WIND και πηρα και μερικα τηλεφωνα στο μαγαζι που το αγορασα
Με πηραν τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπαν οτι εχει ζητηθει απο την APPLE εγκριση για αντικατασταση χωρις χρεωση .
Οποτε για Ελλαδα μαλλον το δυο χρονια ειναι δεδομενο.
Το τηλεφωνο με το που το παρω θα το πουλησω γισ εντω μεταξυ αγορασα ενα 5S
Δημοσίευση 04/04/2014 - 14:00
Καλησπέρα παιδιά σε όλους και συγχαρητήρια για το συγκεκριμένο thread.
Στην κατοχή μου έχω ένα iphone 4 2.5 χρονών περίπου με jb στην 5.0.1 και δεν την αλλάζω, και απο όσο διάβασα τώρα στο thread κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά περιμένω φυσικά και την επιβεβαίωση σας.
Επίσης πριν μια εβδομάδα αγόρασα ένα iphone 5 στην 7.0.4 μεταχειρισμένο και απο όσο το είδα και γνωρίζω σε γενικές γραμμές ειναι καλό.
Όμως λίγο μου τα χαλάει με την μπαταρία του διότι έχει διαφορά απο το 4 2.5 χρόνων και λέω είναι δυνατόν?
Με μέση χρήση η μπαταρία μου κρατάει περίπου μια μέρα, δλδ 3G, bluetooth, μυνήματα, τηλέφωνα, και λίγο περιήγηση, χωρίς να παίζω παιχνίδια.
Παραθέτω τις φωτο απο την πολύ καλή εφαρμογή για να μου πείτε την γνώμη σας και αν χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους.
Η 1η είναι για το iphone 5.
H 2η είναι για το iphone 4.
Δημοσίευση 04/04/2014 - 14:21
Λοιπον πηγα το τηλεφωνο στην wind 17/3/2014 με συννημενη την αποδειξη αγορας 2/11/2012 με το χαρτι της εγγυησης που μου ειπες τυπωμενο
Εστειλα και ενα περιποιημενο μηνυμα εχθες στην WIND και πηρα και μερικα τηλεφωνα στο μαγαζι που το αγορασα
Με πηραν τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπαν οτι εχει ζητηθει απο την APPLE εγκριση για αντικατασταση χωρις χρεωση .
Οποτε για Ελλαδα μαλλον το δυο χρονια ειναι δεδομενο.
Τα 2 χρόνια ισχύουν γενικότερα Ευρώπη, πόσω μάλλον εδώ.
Σκοπός είναι να ξέρεις να τα διεκδικήσεις, όπως και έκανες και όλα γίνονται.
Παραθέτω τις φωτο απο την πολύ καλή εφαρμογή για να μου πείτε την γνώμη σας και αν χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας.
Το αν χρειάζεται αλλαγή θα το κρίνεις εσύ.
Και για τα 2, φυσιλογική η φθορά, ειδικά με τόσους κύκλους. Το 5 έχει γενικότερο πρόβλημα με τη μπαταρία του.
Δημοσίευση 04/04/2014 - 14:52
Κοίταξε να δείς, σε άσχετα σημεία όχι δεν το κάνει.
Μικρή αυτονομία, χμ.... με μέση χρήση όπως προανέφερα, μου κράτησε 16 ώρες, λογικό?
Το πήρα μεταχειρισμένο και δεν μου αναφέρθηκε απο πού αγοράστηκε και πόσων ετών είναι. ¨οπως επίσης, είναι εκτός εγγύησης, απόδειξη δεν υπάρχει.
Οπότε για να είμαι καλυμμένος, αν είναι στα 2 χρόνια μέσα, μαθαίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται, και να σκέφτομαι και για αντικατάσταση δηλαδή?
Υπάρχει τέτοια περίπτωση? (Να χαίρομαι? )
Δημοσίευση 04/04/2014 - 15:04
Καταρχάς η εγγύηση είναι 2ετής βάσει νόμου εφόσον η αγορά είναι εντός Ε.Ε. Οπότε δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.
Απλά θα πρέπει να μάθεις ποιος το αναλαμβάνει δίνοντας το ΙΜΕΙ σε Γερμανό & Arvato.
Για να σου κάνουν αντικατάσταση θα πρέ[ει να έχει πρόβλημα. Κάτι που δε φαίνεται παραπάνω..
Αν έχεις αφήσει 4G, κάνε το Downgrade με το τροποποιημένο .ipcc που θα βρείς στον οδηγό του Forum, μιας και καταναλώνει.
Δημοσίευση 04/04/2014 - 15:22
Ωραία, αρκεί να είναι μεσα στα 2 χρόνια.
Τέλεια θα ρωτήσω σήμερα κιόλας το απόγευμα.
Σχετικά με την αντικατάσταση μακάρι Νίκο να είναι έτσι όπως τα λες. Γιατί κατεβαίνει γρήγορα παρόλο που άντεξε 16 ώρες.
¨οσο για το 4g που μου είπες δεν κατάλαβα τπτ, σαν newbie που είμαι.
Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός...
Πως μπορώ να δω για αρχή εάν έχω αφήσει το 4G ?
Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι.
Δημοσίευση 04/04/2014 - 15:40
Λογικά θα το διαπιστώσουν αυτοί και θα μου πουν ετσι?
Ωραία θα διαβάσω και θα σας κρατω ενήμερους.
Και πάλι ευχαριστώ.
Δημοσίευση 04/04/2014 - 15:57
Είσαι μεγάλος!!!
Πάντως απο μια γρήγορη ματιά το "Κινητό δικτυο δεδομένων" εμενα δεν μου το εμφανίζει καν.
7.0.4 η έκδοση και 3g Δεδομένα κανονικά...
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες