Μικρή αυτονομία, να κλείνει η συσκευή σε άσχετα σημεία.
Με αυτή του 5 υπάρχει γνωστό, γενικότερο πρόβλημα.
Δημοσίευση 28/05/2014 - 19:52
Δημοσίευση 28/05/2014 - 20:45
Και αυτονομία και οτι σου κλείνει σε άσχετα σημεία.
Εφόσον είσαι εκτός του δικού τους ενός έτους, θες αυτό εκτυπωμένο.
Για τις αγορές που πραγματοποιούνται από καταναλωτές στην Ελλάδα και την Κύπρο, η περίοδος για την έγερση απαιτήσεων που σχετίζονται με ελαττώματα μη συμμόρφωσης με τη σύμβαση πώλησης είναι 2 έτη από την ημερομηνία παράδοσης. Αυτές οι απαιτήσεις υπόκεινται στις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις που επιβάλλονται από την τοπική νομοθεσία.
Δημοσίευση 29/05/2014 - 20:44
Δημοσίευση 29/05/2014 - 20:49
Δημοσίευση 29/05/2014 - 22:00
Δημοσίευση 29/05/2014 - 22:18
Σε μενα το λες νικο?
( Συγγνωμη αλλο διαβασα, υπαρχουν φυσιολογικες τιμες? Στα ποσα να κοιταξω για αλλαγη? )
Τελευταία επεξεργασία από: SpiritoCaine, 29/05/2014 - 22:20
Δημοσίευση 30/05/2014 - 14:52
Η μπαταρία στο 5s πωσ τα παει γενικά?εμένα μου φαίνεται οτι αδειάζει αρκετά γρήγορα...λίγες μέρες έχω που το αγόρασα και βγάζει-δε βγάζει μια μέρα...είναι φυσιολογικό?
Δημοσίευση 30/05/2014 - 16:46
Δημοσίευση 30/05/2014 - 17:21
Η μπαταρία στο 5s πωσ τα παει γενικά?εμένα μου φαίνεται οτι αδειάζει αρκετά γρήγορα...λίγες μέρες έχω που το αγόρασα και βγάζει-δε βγάζει μια μέρα...είναι φυσιολογικό?
Φυσιολογικό είναι... εξαρτάται βέβαια πάντα από τη χρήση, και κάθε χρήστης είναι ξεχωριστός. Όμως εγώ σαν κάτοχος όχι μόνο του 5s, αλλά και 4 και 3GS στο παρελθόν, είχα και έχω συμβιβαστεί με το ότι θα φορτίζω το κινητό κάθε μέρα. Εκτός από κάτι μέρες που δεν προλάβαινα να το ακουμπήσω καν.
Κατά τα άλλα, και με βάση αυτά που έγραψα, καλά τη βλέπω τη μπαταρία του 5s. Κλασική μπαταρία iPhone.
Επίσης να πω, τις ενδειξείς του iBackupBot μην τις εμπιστεύεστε τυφλά. Με διαφορά λίγων ωρών μου έβγαλε διαφορά +10 mAh. Οπότε είναι απλά ενδεικτικό και κυρίως για τους κύκλους.
Και όλα αυτά μέχρι να παλιώσει το κινητό και να μην ξανασχοληθώ ποτέ, απλά τώρα το έχω από χαρά :Ρ
Δημοσίευση 30/05/2014 - 17:38
Επίσης να πω, τις ενδειξείς του iBackupBot μην τις εμπιστεύεστε τυφλά. Με διαφορά λίγων ωρών μου έβγαλε διαφορά +10 mAh. Οπότε είναι απλά ενδεικτικό και κυρίως για τους κύκλους.
Όπως σου 'πα και πιο πάνω, οι τιμές είναι μεταβαλλόμενες. Δε μένουν σταθερές.
Μπορεί να δείς πτώση, αλλά στις επόμενες φορτίσεις, αύξηση ξανά. Αυτό δε λέει κάτι, καθώς παίζουν πολλά ρόλο. Συνθήκες, απο που φορτίζεις κτλ.
Γενικότερα μόνο αν βλέπεις απότομη και μόνιμη πτώση να σε ανησυχήσει.
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες