άρα τι εννοείς ότι εσένα είναι λογικό να μην φτιάχνει ή ότι εμένα κρατάει λίγο; Γιατι κάτι βλέπω γ 22 ώρες.. Κάτι δεν πρέπει να χω κάνει εγω σωστα;;
Εμενα...
Εσυ μια χαρα εισαι
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:27
άρα τι εννοείς ότι εσένα είναι λογικό να μην φτιάχνει ή ότι εμένα κρατάει λίγο; Γιατι κάτι βλέπω γ 22 ώρες.. Κάτι δεν πρέπει να χω κάνει εγω σωστα;;
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:29
12-13 ώρες χρήση χωρίς να το βάλεις στην πρίζα ή στον υπολογιστή;;;αδύνατοεγω απ την αρχη ειχα 6-7 ώρες με μόνο wifi κανα παιχνίδι κ ιντερνετ-facebook.. Και τωρα πηγα στις 12-13! Περιεργο..
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:32
ναι κι όμως!! Και για την ακρίβεια χτες έφτασα 1% στις 17 ώρες. Βέβαια δεν είχα παίξει πολυ, αλλά wifi ανπιχτό το χα!12-13 ώρες χρήση χωρίς να το βάλεις στην πρίζα ή στον υπολογιστή;;;αδύνατο
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:32
Φίλε μου αν όντως έχεις μια γρατζουνια όπως την περιγράφεις δεν πρόκειται να στο βγάλει κάνεις εκτός εγγύησης. Δεν είναι και κάτι το σοβαρό. Η Apple έχει βγάλει ένα πρόγραμμα αντικατάστασης της μπαταρίας. Τσέκαρε με το serial Number. Αλλά αν είσαι στο δεύτερο χρόνο της εγγύησης με την απόδειξη μια χαρά στο αλλάζουν.Ηθελα να το παω για service αντικατασταση εφοσον μου φαινεται προβλημα αλλα εχω κανει μια μικρη γρατζουνια στην οθονη που φαινεται μονο εαν την κοιτας επιμονα και μαλλον εχω χασει την εγγυηση..
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:33
Φίλε μου αν όντως έχεις μια γρατζουνια όπως την περιγράφεις δεν πρόκειται να στο βγάλει κάνεις εκτός εγγύησης. Δεν είναι και κάτι το σοβαρό. Η Apple έχει βγάλει ένα πρόγραμμα αντικατάστασης της μπαταρίας. Τσέκαρε με το serial Number. Αλλά αν είσαι στο δεύτερο χρόνο της εγγύησης με την απόδειξη μια χαρά στο αλλάζουν.
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:34
που θα μπορούσαμε να δούμε ποια δικαιούνται αντικατάσταση μπαταρίας;Φίλε μου αν όντως έχεις μια γρατζουνια όπως την περιγράφεις δεν πρόκειται να στο βγάλει κάνεις εκτός εγγύησης. Δεν είναι και κάτι το σοβαρό. Η Apple έχει βγάλει ένα πρόγραμμα αντικατάστασης της μπαταρίας. Τσέκαρε με το serial Number. Αλλά αν είσαι στο δεύτερο χρόνο της εγγύησης με την απόδειξη μια χαρά στο αλλάζουν.
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:35
δε μιλάς για αναμονή αλλα για χρήση ε;;;νομίζω είναι αδύνατο μα επιτευχθεί αυτό χωρίς να συνδεθεί το κινητο σε πρίζα...εσυ δεν εχει iPhone αλλα τον supermanναι κι όμως!! Και για την ακρίβεια χτες έφτασα 1% στις 17 ώρες. Βέβαια δεν είχα παίξει πολυ, αλλά wifi ανπιχτό το χα!
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:36
με συγχωρείς μιλάω για αναμονή με 5-6 ωρες χρήση.. Δεν το καταλαβα οτι νομιζες αναμονή!δε μιλάς για αναμονή αλλα για χρήση ε;;;νομίζω είναι αδύνατο μα επιτευχθεί αυτό χωρίς να συνδεθεί το κινητο σε πρίζα...εσυ δεν εχει iPhone αλλα τον superman
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:36
Δεν είσαι συμβατός με το πρόγραμμα ή δεν είσαι στον δεύτερο χρόνο της εγγύησης?Ελα που δεν ειμαι.. Το τσεκαρα.. Λες να δοκιμασω μια;
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:37
Δεν είσαι συμβατός με το πρόγραμμα ή δεν είσαι στον δεύτερο χρόνο της εγγύησης?
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:38
Μιλάμε καθαρά για iPhone 5.Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για αυτά. Νομίζω στο site της Apple μπορείτε να το τσεκάρετε. Κάπου θα το γράφει.που θα μπορούσαμε να δούμε ποια δικαιούνται αντικατάσταση μπαταρίας;
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:39
ετσι μπράβο γιατί τους μπέρδεψες όλους...η χρήση μας ενδιαφέρει όχι η αναμονή...αν δεν πειραξεις το κινητο θα φτάσει η αναμονή και 2 βδομαδεςμε συγχωρείς μιλάω για αναμονή με 5-6 ωρες χρήση.. Δεν το καταλαβα οτι νομιζες αναμονή!
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:40
Τότε τρέχα να το πας για αντικατάσταση. Αν δεν κάνω λάθος μιλάς με infoquest για την αντικατάσταση.Εχω εγγυηση ενα μηνα ακομα μεχρι τις 2 Νοεμβριου.
Στο προγραμμα δεν ημουν οχι.
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:40
οκ γιατι θα δω στο site γιατί έχει θέμα ένας φίλος..Μιλάμε καθαρά για iPhone 5.Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για αυτά. Νομίζω στο site της Apple μπορείτε να το τσεκάρετε. Κάπου θα το γράφει.
Δημοσίευση 20/09/2014 - 16:42
συγνώμη λάθος μου! Είναι λίγο δηλ το όσο κρατάει;ετσι μπράβο γιατί τους μπέρδεψες όλους...η χρήση μας ενδιαφέρει όχι η αναμονή...αν δεν πειραξεις το κινητο θα φτάσει η αναμονή και 2 βδομαδες
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες