Ενημέρωση για κατάσταση μπαταρίας και κύκλους φόρτισης χωρίς jailbreak
Δημοσίευση 23/03/2015 - 14:47
Ad
Δημοσίευση 23/03/2015 - 15:08
κατα 99% αυτό ήτανΟποτε τωρα θα περιμενω μια να αποφοτηστει τελειως μετα θα το βαλω να φορτισει φουλ και θα ανεβασω εικονα να δειτε και να δω αν οντως εφτεγαν αυτα !
Δημοσίευση 23/03/2015 - 15:13
μαν πραγματικα πως καταφερες να μην κοιτας την μπαταρια σου..δεν γινεται..πφφφ ψυχαναγκασμο εχω παθειΗ σωστή χρήση ειναι αυτή που σε βολεύει!Φορτισε το όπως θέλεις και όσο θέλεις (χωρίς υπερβολές πάντα) και μην σκέφτεσαι όλες αυτές τις λεπτομέρειες.Να χαρείς το κινητό σου.Βγαλε και το ποσοστό μπαταρίας από την status bar και θα ασχολείσαι ακόμα λιγότερο.Απο τότε που δεν κοιτάω την μπαταρία έχω βρει την ησυχία μου.
Δημοσίευση 23/03/2015 - 15:14
μαν πραγματικα πως καταφερες να μην κοιτας την μπαταρια σου..δεν γινεται..πφφφ ψυχαναγκασμο εχω παθειΗ σωστή χρήση ειναι αυτή που σε βολεύει!Φορτισε το όπως θέλεις και όσο θέλεις (χωρίς υπερβολές πάντα) και μην σκέφτεσαι όλες αυτές τις λεπτομέρειες.Να χαρείς το κινητό σου.Βγαλε και το ποσοστό μπαταρίας από την status bar και θα ασχολείσαι ακόμα λιγότερο.Απο τότε που δεν κοιτάω την μπαταρία έχω βρει την ησυχία μου.
Δημοσίευση 23/03/2015 - 15:41
μαν πραγματικα πως καταφερες να μην κοιτας την μπαταρια σου..δεν γινεται..πφφφ ψυχαναγκασμο εχω παθει
Το πρώτο βήμα ειναι να βγάλεις το ποσοστό οπότε θα σταματήσεις και να κοιτάς και το κινητό κάθε 5 λεπτά.Μετα φορτιζε όποτε θέλεις οπότε θα σου φύγει και η τρέλα με την μπαταρία.Αν δεν σου περάσει πούλα το iPhone που έχεις και πάρε το 6 Plus που δεν πέφτει η μπαταρία
Δημοσίευση 24/03/2015 - 01:09
χαχαχαχα..με εκανες και γελασα..μωρε θα το βγαλω το ποσοστο απο πανω αλλα και παλι θα σκεφτομαι την μπαταρια....ελπιζω να τα καταφερω.αστα να πανε.!Το πρώτο βήμα ειναι να βγάλεις το ποσοστό οπότε θα σταματήσεις και να κοιτάς και το κινητό κάθε 5 λεπτά.Μετα φορτιζε όποτε θέλεις οπότε θα σου φύγει και η τρέλα με την μπαταρία.Αν δεν σου περάσει πούλα το iPhone που έχεις και πάρε το 6 Plus που δεν πέφτει η μπαταρία
Δημοσίευση 24/03/2015 - 01:16
χαχαχαχα..με εκανες και γελασα..μωρε θα το βγαλω το ποσοστο απο πανω αλλα και παλι θα σκεφτομαι την μπαταρια....ελπιζω να τα καταφερω.αστα να πανε.!
Πάντα θα ειναι πρόβλημα η μπαταρία.Και καλύτερες μπαταρίες να βγουν πάλι θα παραπονιόμαστε εμείς.Οπότε ευχαριστήσου το κινητό σου και αν χρειαστεί να το φορτίσεις φόρτισε το!Μην το σκέφτεσαι!
Δημοσίευση 24/03/2015 - 11:27
Αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια εγω στο εξαρακι εβγαλα το ποσοστο και τωρα δεν κοιταω την μπαταρια καθολου 3ων ημερων κινητο και το φορτιζω οπως θελω οποτε θελω πηρα ενα τηλεφωνο για να το ευχαριστηθω αλλιως τι να το κανω αν ολη μερα ασχολουμε με την μπαταρια.. Και στο κατω κατω παρε και ενα powerbank και εχε το μαζι σου και θα εισαι κομπλε .Πάντα θα ειναι πρόβλημα η μπαταρία.Και καλύτερες μπαταρίες να βγουν πάλι θα παραπονιόμαστε εμείς.Οπότε ευχαριστήσου το κινητό σου και αν χρειαστεί να το φορτίσεις φόρτισε το!Μην το σκέφτεσαι!
Δημοσίευση 24/03/2015 - 11:45
πραγματικα βοηθαει παρα πολυ το να μην εχεις το % εκει πανω..παιδια ποσο κανει για 4s μια θηκη που να φορτιζει το κινητο;Αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια εγω στο εξαρακι εβγαλα το ποσοστο και τωρα δεν κοιταω την μπαταρια καθολου 3ων ημερων κινητο και το φορτιζω οπως θελω οποτε θελω πηρα ενα τηλεφωνο για να το ευχαριστηθω αλλιως τι να το κανω αν ολη μερα ασχολουμε με την μπαταρια.. Και στο κατω κατω παρε και ενα powerbank και εχε το μαζι σου και θα εισαι κομπλε .
Δημοσίευση 24/03/2015 - 12:31
Αυτό αν κατάλαβα καλά λέγεται ένας κύκλος φόρτισης και όχι δυο;
Δημοσίευση 24/03/2015 - 12:47
Δηλαδή για κάποιον σαν την αφεντιά μου, ο οποίος από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, έχει κάνει κάποια χρήση, (καλή ώρα) και το ποσοστό έχει φτάσει 78%. Επιστρέφοντας σπίτι τώρα να το βάλω στη φόρτιση πριν πάω για δουλειά στις 16:00 ΝΑΤΟ έχω φορτισμένο; Δεν πειράζει που το βάζω δυο φορές σε μια μέρα;
Οχι δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν το ξανα βαλεις ετσι και αλλιως σου χρειαζεται τι χωρις μπαταρια θα μεινεις?
Δημοσίευση 24/03/2015 - 12:50
Δηλαδή για κάποιον σαν την αφεντιά μου, ο οποίος από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, έχει κάνει κάποια χρήση, (καλή ώρα) και το ποσοστό έχει φτάσει 78%. Επιστρέφοντας σπίτι τώρα να το βάλω στη φόρτιση πριν πάω για δουλειά στις 16:00 ΝΑΤΟ έχω φορτισμένο; Δεν πειράζει που το βάζω δυο φορές σε μια μέρα;
Ναι φίλε μου.Βαλτο αν πιστεύεις ότι μετά δεν θα σου κρατήσει.Και εγώ το κάνω και μια χαρά ειναι η μπαταρία.Οσον αφορά τους κύκλους φόρτισης ένας πλήρης κύκλος φόρτισης ολοκληρώνεται όταν έχεις συμπληρώσει 100 μονάδες πχ.Δηλαδη αν εσύ το βγάλεις από την πρίζα στο 100% και το χρησιμοποιείς μέχρι να κλείσει τότε ολοκλήρωσες έναν κύκλο.Αν όμως το βγάλεις από το 100% και το χρησιμοποιήσεις μέχρι το 65% και μετά πάλι το φορτίσεις μέχρι το 100% τότε θα έχεις ολοκληρώσει το 1/3 του κύκλου γιατι έχεις χρησιμοποιήσει μόνο 35%.Αν μπεις και στο site της Apple εκεί που λεει για τις μπαταρίες θα δεις ότι το περιγράφει καλύτερα σε σχέση με εμένα.
Δημοσίευση 24/03/2015 - 12:54
πραγματικα βοηθαει παρα πολυ το να μην εχεις το % εκει πανω..παιδια ποσο κανει για 4s μια θηκη που να φορτιζει το κινητο;
κοιτα στο ebay θα βρεις και με 10-15 € μια θηκη με 1900mah εως 3000mah. αποψη μου ειναι ομως να δωσεις γυρο στο 30€ και να παρεις ενα powerbank με 10,000mah εγω πηρα τον http://www.e-shop.gr...nk-p-TEL.017848 που ειναι φοβερος και εχει πολλες προστασιες εγω εχω αυτον και ειμαι πολυ ευχαριστημενος υποψιν δεν κανω διαφιμηση το μαγαζι απλα σου λεω απο που το πηρα εγω.
Δημοσίευση 24/03/2015 - 13:21
σε ευχαριστω πολυ φιλε μ για Τις συμβουλές στο Skroutz έχει 15 € με 2100 mah και νομιζω αυτο Θα πάρω αν δεν βρω καλύτερη τιμη..κοιτα στο ebay θα βρεις και με 10-15 € μια θηκη με 1900mah εως 3000mah. αποψη μου ειναι ομως να δωσεις γυρο στο 30€ και να παρεις ενα powerbank με 10,000mah εγω πηρα τον http://www.e-shop.gr...nk-p-TEL.017848 που ειναι φοβερος και εχει πολλες προστασιες εγω εχω αυτον και ειμαι πολυ ευχαριστημενος υποψιν δεν κανω διαφιμηση το μαγαζι απλα σου λεω απο που το πηρα εγω.
Δημοσίευση 24/03/2015 - 13:27
σε ευχαριστω πολυ φιλε μ για Τις συμβουλές στο Skroutz έχει 15 € με 2100 mah και νομιζω αυτο Θα πάρω αν δεν βρω καλύτερη τιμη..
Τιποτα απλα να προσεξεις να εχει προστασια θερμοκρασιας κ.τ.λ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες