Σιγά σιγά θα πας για αλλαγη..
δεν νομιζω να το κανω αυτο. καλυτερα νεο κινητο.
Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:42
Σιγά σιγά θα πας για αλλαγη..
δεν νομιζω να το κανω αυτο. καλυτερα νεο κινητο.
Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:42
μονο ενα περιστατικο που μου εκλεισε στο 8% και ενα αλλο που απο 83 πηγε στο 69 με ανοιχτα δεδομενα και safari.. αυτα τα κουλα εχω δει...
Αυτα ισως δεν ειναι προβλημα της μπαταριας αλλα του κυκλωματος της που διαβαζει ποσο % εχεις ακομα (γι αυτο και το καλιμπραρουμε με αποφορτιση). Αν βλεπεις οτι η περιεργη συμπεριφορα επιμενει, πηγαινε το για αντικατασταση. Ως τοτε, μη δινεις βαση σε αριθμους και επικεντρωσου στην ουσια (δηλαδη την πραγματικη αυτονομια της συσκευης σου!)
Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:43
Μακριά απο μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας.
Μη καταπιέζεστε με τη μπαταρία. Και η δικιά σου μια χαρά είναι.
Εκτός και αν έχεις πρόβλημα στην αυτόνομία της, ή αν κλείνει μόνο του.
απλως συζητηση κανουμε και εγω προσωπικα προσπαθω να κατανοησω τι γινεται
Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:45
δεν ξερω τι να πω. το εβαλα στα 4% και δειχνει αυτα!! και ολο το μηνα με παει 1100 1200 !!! δεν ξερω ,,,,
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:48
Παιδες ας μιλησω για μια ακομη φορα ως "φαινομενο atari". Κατι παιζει εμενα δειχνει απο 600 εως 1300 απο την μια μερα στην αλλη (εχω βαλει κ screenshots στις προηγουμενες σελιδες). Με το 4αρι που ειχε κ περισσοτερους κυκλους δεν ειχα τετοια θεματα, με το 5αρι εχω απο τους 100 εως τωρα που εχω 370. Οποτε αν δε βλεπετε αλλαγη στη χρηση του κιν (οπως εγω) μη δινετε βαση. Chill out...
Ακριβώς! Το θέμα είναι αν σε ενοχλεί αν όχι όλα μια χαρα
Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:48
Παιδες ας μιλησω για μια ακομη φορα ως "φαινομενο atari". Κατι παιζει εμενα δειχνει απο 600 εως 1300 απο την μια μερα στην αλλη (εχω βαλει κ screenshots στις προηγουμενες σελιδες). Με το 4αρι που ειχε κ περισσοτερους κυκλους δεν ειχα τετοια θεματα, με το 5αρι εχω απο τους 100 εως τωρα που εχω 370. Οποτε αν δε βλεπετε αλλαγη στη χρηση του κιν (οπως εγω) μη δινετε βαση. Chill out...
ενας φιλος μου με 3gs εχει 600+ κυκλους και μ λεει η μπαταρια μ κραταει το ιδιο!! οποτε εχεις σιγουρα δικιο!!
Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:50
απλως συζητηση κανουμε και εγω προσωπικα προσπαθω να κατανοησω τι γινεται
Οι μπαταρίες στο 5 έχουν μεγάλες διακυμάνσεις στα στατιστικά τους για κάποιο λόγο.
Σκοπός πάντα είναι η αυτονομία, διαφορετικα το να τα τσεκάρεις συνέχεια δεν έχει κανένα νόημα.
Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:53
Οι μπαταρίες στο 5 έχουν μεγάλες διακυμάνσεις στα στατιστικά τους για κάποιο λόγο.
Σκοπός πάντα είναι η αυτονομία, διαφορετικα το να τα τσεκάρεις συνέχεια δεν έχει κανένα νόημα.
συνεχιζουμε δηλαδη φορτισεις με usb και υψηλες φορτισεις που και που και αποφορτισεις 1/ μηνα? η δεν εχουν νοημα? γιατι εγω ετσι πορευομαι πλεον μετα τα λεγομενα σας
Δημοσίευση 27/11/2013 - 16:59
συνεχιζουμε δηλαδη φορτισεις με usb και υψηλες φορτισεις που και που και αποφορτισεις 1/ μηνα? η δεν εχουν νοημα? γιατι εγω ετσι πορευομαι πλεον μετα τα λεγομενα σας
Παίδες, κανόνες στη φόρτιση δεν υπάρχουν.. Σίγουρα είναι καλό να φορτίζεις όσο μπορείς απο USB. Όχι υποχρεωτικό όμως.
Επίσης οι συχνές αποφορτίσεις όπως και να φορτίζες "χαμηλά" μόνο καλό δε κάνουν.
Γενικότερα χαρείτε τις συσκευές σας και αν δείτε περίεργα θέματα με τη μπαταρία καν'τε ένα έλεγχο στα στατστικά.
Δημοσίευση 27/11/2013 - 17:15
Παίδες, κανόνες στη φόρτιση δεν υπάρχουν.. Σίγουρα είναι καλό να φορτίζεις όσο μπορείς απο USB. Όχι υποχρεωτικό όμως.
Επίσης οι συχνές αποφορτίσεις όπως και να φορτίζες "χαμηλά" μόνο καλό δε κάνουν.
Γενικότερα χαρείτε τις συσκευές σας και αν δείτε περίεργα θέματα με τη μπαταρία καν'τε ένα έλεγχο στα στατστικά.
Μου άρεσε μια φράση που είπες τις προάλλες Νίκο..Μην Γίνεται δούλοι τις μπαταρίας
Δημοσίευση 28/11/2013 - 19:28
Δημοσίευση 28/11/2013 - 20:05
2 φορες το φορτισα με πριζα και απο 1380 πηγε 1360
Δημοσίευση 29/11/2013 - 13:52
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες