Πωλείται? Πάλι? Ασ'το ρε..
Για "συλλεκτικό" δε σε θέλει καθόλου..
Δημοσίευση 29/11/2013 - 15:25
wi fi 3g αυτοματη φωτεινοτητα και γενικα σερφαρισμα και κανενα 30αλεπτο παιχνιδακια
Δημοσίευση 29/11/2013 - 15:29
wi fi 3g αυτοματη φωτεινοτητα και γενικα σερφαρισμα και κανενα 30αλεπτο παιχνιδακια
Και σε τι ποσοστο ξεχασα να πω!
π.χ. αν εισαι 6 ωρες με 3G εισαι μαγος, αν ειναι ολα wifi εισαι αρκετα καλα, αν ειναι μουσικη τοτε ειναι χαλια η μπαταρια...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 29/11/2013 - 15:39
Μιξ λιγο απο ολα με αυτο που λεμε κανονικη καθημερινη χρηση!Θεωρω οτι ειμαι μια χαρα απο την στιγμη που ξεπερνα την μια μερα να το φορτιζεις
Δημοσίευση 30/11/2013 - 15:30
Τελευταία επεξεργασία από: Ace91, 30/11/2013 - 15:31.
Δημοσίευση 30/11/2013 - 15:33
CycleCount: 476
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1129
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 71
BatteryIsCharging: true
ExternalChargeCapable: true
ExternalConnected: true
FullyCharged: false
GasGaugeCapability: true
πως το βλεπετε παιδια?
iphone 4s 16gb-2 χρονων
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/11/2013 - 15:42
συμφωνω οτι εβγαλε τα λεφτα της
επειδη πλεον το κινητο το χρησιμοποιω μονο για τις βασικες του λειτουργιες(τηλεφωνο,μηνυμα κλπ), ουτε καν για mail δηλαδη μιας και εχω ipad και laptop δεν εχω κανενα προβλημα με την αυτονομια. Μου εκανε εντυπωση ομως η τιμη που ανεφερες στην μπαταρια. Γιατι σε ενα μαγαζι που ρωτησα και σιγουρα θα ξερετε(ενα καταστημα ειναι και στη Γουναρη,ανω γλυφαδα) το κοστος ηταν πολλαπλασιο των 10 ευρω. Μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για την τιμη που μου προτεινες? απο που παιρνς την μπαταρια?την εγκαθιστω μονος μου?
ευχαριστω
Δημοσίευση 30/11/2013 - 16:17
Δημοσίευση 30/11/2013 - 16:20
Καληςπέρα.Ξέρετε στα πόσα της % χρεώνεται κύκλος φόρτισης;βλέπω οτι προτείνετε φόρτιση 40-80% για να μην μαζεύει η μπαταρία κύκλους φόρτισης.Αν πάει δηλαδή 83% χρεώνεται κύκλος φόρτισης;Ή δεν πάει έτσι;
Κυκλο φορτισης - Οταν το κινητό συμπληρώσει 100 μονάδες μπαταρία. Δλδ Αν φορτίσεις απο το 40-80% εχεις 40 μονάδες , πρεπει να φορτίσεις αλλες 60 για να σημειωθει κύκλος.
Δημοσίευση 30/11/2013 - 16:23
Κυκλο φορτισης - Οταν το κινητό συμπληρώσει 100 μονάδες μπαταρία. Δλδ Αν φορτίσεις απο το 40-80% εχεις 40 μονάδες , πρεπει να φορτίσεις αλλες 60 για να σημειωθει κύκλος.
Δημοσίευση 30/11/2013 - 17:05
συμφωνω οτι εβγαλε τα λεφτα της
επειδη πλεον το κινητο το χρησιμοποιω μονο για τις βασικες του λειτουργιες(τηλεφωνο,μηνυμα κλπ), ουτε καν για mail δηλαδη μιας και εχω ipad και laptop δεν εχω κανενα προβλημα με την αυτονομια. Μου εκανε εντυπωση ομως η τιμη που ανεφερες στην μπαταρια. Γιατι σε ενα μαγαζι που ρωτησα και σιγουρα θα ξερετε(ενα καταστημα ειναι και στη Γουναρη,ανω γλυφαδα) το κοστος ηταν πολλαπλασιο των 10 ευρω. Μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για την τιμη που μου προτεινες? απο που παιρνς την μπαταρια?την εγκαθιστω μονος μου?
ευχαριστω
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 30/11/2013 - 23:00
Η τιμη που λεω ειναι απο skroutzoμαγαζο, μονο η μπαταρια. Αλλαγη μονος σου (κοιτας κ κανα videaki απο youtube για βοηθεια ). Αν θες στειλε μου pm να σου προτεινω μαγαζι, αν δε βρεις.
προσπαθησα και λεει οτι δε γινεται να δεχτεις αλλα
επισης γνωριζοντας οτι ειναι οφ τοπικ(εψαξα για αντιστοιχο τοπικ), με τη μπαταρια των macbook pro ισχυουν τα ιδια? θελω να πω ειναι καλυτερα να το χεις μονιμως στη φορτιση, να περιμενεις να σοθ παει 5% να βγαλει μνμ και να το φορτισεις ή να το φορτιζεις πριν εξαντληθει τελειως??
ευχαριστω και παλι
Τελευταία επεξεργασία από: Ace91, 30/11/2013 - 23:03.
Δημοσίευση 30/11/2013 - 23:09
καλησπερα και παλι.πηγα σημερα στο apple store sindelfingen και η κοπελια εκει κοιταξε το τηλ..το ειδα και εγω η μπαταρια ειναι στο 80%. της ειπα οτι ζεστενεται κιολας γιατι προχθες αρχισε να μου ανεβαζει κατι τρελες θερμοκρασιες και μου ειπε οτι το τηλ ειναι εκτος εγγυησης(οντως εχει περασει 1χρονος.) και οτι αμα θελω καινουργιο τηλ πρεπει να πληρωσω 250ευρω!!!! τι λενε ρε παιδια θα μας τρελανουν?
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες