Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 17 ψήφοι

Ενημέρωση για κατάσταση μπαταρίας και κύκλους φόρτισης χωρίς jailbreak

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3154 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1261   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 01/01/2014 - 18:27

Ωραία, αν και μακριά πέφτει ο Άλιμος τι να κάνω.. :P

btw η ίδια χείριστη απόδοση μπαταρίας παραμένει... εξ άλλου θα το κανα Clean Restore για να μην αφήσω τα δεδομένα μου μέσα. :)

Ναι το ξέρω για την Infoquest..έχω φιλαράκι στην Arvato μέσα και μου το χει πει τα ίδια γι αυτούς και μακριά απ την Arvato. :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1262   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 791 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 01/01/2014 - 20:36

Καλή χρονια σε όλους! Διάβαζα το θέμα και πρόσεξα το πρόβλημα σε 5αρια (κυρίως) με την μπαταρία που σβήνει σε ποσοστά 20-30-40%. Έχω το ίδιο θέμα, η συσκευή σβήνει, δείχνει την ένδειξη για σύνδεση σε φορτιστή αλλά μετα απο 5 λεπτά αν δοκιμάσω ανοίγει μέ το ιδιο περιπου ποσοστο μπαταρίας. Βλέπω οτι ξαφνικά εμφανίστηκε σε πολλές συσκευές. Αν και διάβασα οτι ειναι θέμα μπαταρίας, αυτή η ξαφνικά "επιδημία" μήπως οφείλεται σε sw θέμα; Το κινητο ειναι αγορασμένο Νοέμβριο 12' και ξέρω οτι σε δυσκολεύουν στο θέμα της εγγύησης. Μια απλή αλλαγή μπαταρίας κάνει δουλειά;

Τελευταία επεξεργασία από: giannisk82, 01/01/2014 - 20:38

#1263   Chester21

Chester21

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 01/01/2014 - 20:42

Και μενα μου συμβαινει αυτο σε iphone 4s με Ios7. Το κινητο αρκετες φορες μου σβηνει στο 30% απο μπαταρια....

#1264   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/01/2014 - 21:51

Απο οτι βλεπω εδω οι μισοι και παραπανω θελουμε αντικατασταση μπαταριας... χαχαχα... εγω εφαγα φρικη... δοκιμασα την εφαρμογη σε ipad 1st gen και μου βγαζει max capacity 5200, ενω το designed capacity ειναι 6500 μετα απο 263 κυκλους φορτισης...

Του ανηψιου μου το 3gs με φορτιση οτι να ναι ομως εχει μικρη διαφορα στα capacity-νομιζω 150-200 κατω- με 1089 κυκλους φορτισης!!!!

Της γυναικας μου το 3gs με 386 κυκλους φορτισης εχει διαφορα στα capacity μεγαλυτερη απο του ανηψιου μου... οτι να ναι μου φαινεται... 

Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 01/01/2014 - 21:53

#1265   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/01/2014 - 21:59

btw η ίδια χείριστη απόδοση μπαταρίας παραμένει... εξ άλλου θα το κανα Clean Restore για να μην αφήσω τα δεδομένα μου μέσα. :)

Ναι το ξέρω για την Infoquest..έχω φιλαράκι στην Arvato μέσα και μου το χει πει τα ίδια γι αυτούς και μακριά απ την Arvato. :P

Ε τότε όπως είναι πίσω.. Η Arvato εύκολα κοντράρει τον αγαπημένο Γερμανό.

Παίζουν μπάλα μόνοι τους..

Καλή χρονια σε όλους! Διάβαζα το θέμα και πρόσεξα το πρόβλημα σε 5αρια (κυρίως) με την μπαταρία που σβήνει σε ποσοστά 20-30-40%. Έχω το ίδιο θέμα, η συσκευή σβήνει, δείχνει την ένδειξη για σύνδεση σε φορτιστή αλλά μετα απο 5 λεπτά αν δοκιμάσω ανοίγει μέ το ιδιο περιπου ποσοστο μπαταρίας. Βλέπω οτι ξαφνικά εμφανίστηκε σε πολλές συσκευές. Αν και διάβασα οτι ειναι θέμα μπαταρίας, αυτή η ξαφνικά "επιδημία" μήπως οφείλεται σε sw θέμα; Το κινητο ειναι αγορασμένο Νοέμβριο 12' και ξέρω οτι σε δυσκολεύουν στο θέμα της εγγύησης. Μια απλή αλλαγή μπαταρίας κάνει δουλειά;

Μπαταρία είναι.. Αφού έχεις εγγύηση μη το αφήσεις.. Εκεί που το αγόρασες.

Γενικότερα υπάρχει θέμα πλέον με το 5 και τη μπαταρία του. Απο τα "λίγα" που είχε και έχει και αυτό..

Απο οτι βλεπω εδω οι μισοι και παραπανω θελουμε αντικατασταση μπαταριας... χαχαχα... εγω εφαγα φρικη... δοκιμασα την εφαρμογη σε ipad 1st gen και μου βγαζει max capacity 5200, ενω το designed capacity ειναι 6500 μετα απο 263 κυκλους φορτισης...

Του ανηψιου μου το 3gs με φορτιση οτι να ναι ομως εχει μικρη διαφορα στα capacity-νομιζω 150-200 κατω- με 1089 κυκλους φορτισης!!!!

Της γυναικας μου το 3gs με 386 κυκλους φορτισης εχει διαφορα στα capacity μεγαλυτερη απο του ανηψιου μου... οτι να ναι μου φαινεται... 

Όλα αυτά τα Tweaks και εφαρμογές δε κάνουν τίποτα άλλο απο το να διαβάζουν τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην EEPROM της μπαταρίας..

Οι τιμές είναι μεταβαλλόμενες. Δε μένουν σταθερές..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1266   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 791 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2014 - 22:04

Μπαταρία είναι.. Αφού έχεις εγγύηση μη το αφήσεις.. Εκεί που το αγόρασες.

Γενικότερα υπάρχει θέμα πλέον με το 5 και τη μπαταρία του. Απο τα "λίγα" που είχε και έχει και αυτό..

Γενικά δεν είχα θέματα με το 5. Ούτε γρατζουνιές, ούτε κατι άλλο. Έψαξα να κάνω την αντικατάσταση μόνος μου αλλά απο οτι διάβασα ειναι δύσκολο. Απο βδομάδα πάω στο κατάστημα να δω τι θα μου πούνε. Μιλάμε όμως για πολλές συσκευές. Δεν ξέρω κατα πόσο θα υπάρχει "γραμμή" για αντικατάσταση.

#1267   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2014 - 22:21

Η Vodafone το αναγνωρίζει σαν "πρόβλημα γνωστό" πάντως πλέον.

Και μόνο που θα τους πεις οτι σου κλείνει σε άσχετες στιγμές, θα γίνει η αντικατάσταση..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 01/01/2014 - 22:21

LG8ISzO.gif

#1268   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 791 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2014 - 22:26

Η Vodafone το αναγνωρίζει σαν "πρόβλημα γνωστό" πάντως πλέον.

Και μόνο που θα τους πεις οτι σου κλείνει σε άσχετες στιγμές, θα γίνει η αντικατάσταση..

Πιστεύω να μην υπάρχει θέμα με την 2ετη εγγύηση και να έχει και η cosmote την ίδια τακτική. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

#1269   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 01/01/2014 - 22:37

Παιδιά τι έχει παίξει εδώ?Δεν την βλέπω καθόλου καλά!

Battery

CycleCount: 30
 DesignCapacity: 8557
 FullChargeCapacity: 8769
 Status: Success
 BatteryCurrentCapacity: 24
 BatteryIsCharging: false
 ExternalChargeCapable: false
 ExternalConnected: true
 FullyCharged: false
 GasGaugeCapability: true

Τελευταία επεξεργασία από: Tziko18, 01/01/2014 - 22:37

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#1270   Paolokom

Paolokom

iPH Addict

• 632 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 01/01/2014 - 22:42

Battery

ειναι παραπανω απ το κανονικο και δεν τη βλεπεις καλα?

#1271   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2014 - 22:43

Πιστεύω να μην υπάρχει θέμα με την 2ετη εγγύηση και να έχει και η cosmote την ίδια τακτική. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Τύπωσε πάντως και τους νόμους απο εδώ.

Και να ενημερώσεις τον υπάλληλο για το φύλλο αναφοράς να σημειώσει πως δεν έχουν εν/ποιηθεί οι αισθητήρες υγρασίας..

Γνωστή με αυτή τη καραμέλα εκεί.

Battery

Το Design η ονομαστική τιμή της μπαταρίας, το Maximum η πραγματική μέγιστη που ισχύει στην δεδομένη χρονική στιγμή..

Η δική σου έχει 0,60% περισσότερη χωρητικότητα από την ονομαστική τιμή της.. Που είναι το περίεργο? :)

Επίσης, ειδικά στο iPad τα στατιστικά δε πρέπει να τα κοιτάς ποτέ.. Μα ποτε..

LG8ISzO.gif

#1272   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2014 - 22:45

Επειδή τα άλλα τα iPad βλέπω έχουν 11.000 design και 9-10 fullcharge.

Δεν έχω ξανά ασχοληθεί με ipad για αυτό μου φάνηκε περίεργο για τόσους λίγους κύκλους. 

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#1273   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2014 - 22:53

Μη σε απασχολεί.. Γενικότερα για τα στατιστικά. Ειδικά αν δεν έχεις πρόβλημα στην αυτονομια.

LG8ISzO.gif

#1274   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2014 - 22:59

Να'σαι καλά σε ευχαριστώ.. Και καλή χρονιά!

#1275   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2014 - 23:15

Ήμουν μπροστά σε εξέταση κινητού για μπαταρία σε applestore στη Βοστόνη, κ έχω να πω τα εξής...
Συνδέουν ασύρματα το κινητό με ένα δικό τους iPad που έχει διαγνωστικά προγράμματα κ διαβάζουν το κινητό...μου θύμισε το μηχάνημα που κάνει διάγνωση συνεργείου στον εγκέφαλο του αυτοκίνητου! :)
Καταρχήν έχουν ένα matrix με άξονα y την % capacity/designed κ στο x τους κύκλους φόρτισης κ ανάλογα κρίνουν , το threshold ειναι οι 500 κύκλοι πάντως...χονδρικά κ ελπίζω να με καταλαβαίνετε
Επίσης διαβάζουν τα diagnostic & usage για crashed application που τρέχουν στο background κ αδειάζουν την μπαταρία...όλα αυτά στα λέω γιατί ειναι καλύτερο να μην πας με restore as new, μια κ ειναι η λύση που σου προτείνουν κ αν πάλι έχεις πρόβλημα σου αλλάζουν τη συσκευή...
Το προγράμματα αυτό ειναι εύκολο κ λογικά το έχουν στα σέρβις, οπότε αυτή ειναι ίσως η διαδικασία που ακολουθούν εδώ...
Καλή τύχη!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22