Ωραία, αν και μακριά πέφτει ο Άλιμος τι να κάνω..
btw η ίδια χείριστη απόδοση μπαταρίας παραμένει... εξ άλλου θα το κανα Clean Restore για να μην αφήσω τα δεδομένα μου μέσα.
Ναι το ξέρω για την Infoquest..έχω φιλαράκι στην Arvato μέσα και μου το χει πει τα ίδια γι αυτούς και μακριά απ την Arvato.
Ήμουν μπροστά σε εξέταση κινητού για μπαταρία σε applestore στη Βοστόνη, κ έχω να πω τα εξής...
Συνδέουν ασύρματα το κινητό με ένα δικό τους iPad που έχει διαγνωστικά προγράμματα κ διαβάζουν το κινητό...μου θύμισε το μηχάνημα που κάνει διάγνωση συνεργείου στον εγκέφαλο του αυτοκίνητου!
Καταρχήν έχουν ένα matrix με άξονα y την % capacity/designed κ στο x τους κύκλους φόρτισης κ ανάλογα κρίνουν , το threshold ειναι οι 500 κύκλοι πάντως...χονδρικά κ ελπίζω να με καταλαβαίνετε
Επίσης διαβάζουν τα diagnostic & usage για crashed application που τρέχουν στο background κ αδειάζουν την μπαταρία...όλα αυτά στα λέω γιατί ειναι καλύτερο να μην πας με restore as new, μια κ ειναι η λύση που σου προτείνουν κ αν πάλι έχεις πρόβλημα σου αλλάζουν τη συσκευή...
Το προγράμματα αυτό ειναι εύκολο κ λογικά το έχουν στα σέρβις, οπότε αυτή ειναι ίσως η διαδικασία που ακολουθούν εδώ...
Καλή τύχη!