Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 17 ψήφοι

Ενημέρωση για κατάσταση μπαταρίας και κύκλους φόρτισης χωρίς jailbreak

• Please log in to reply
3154 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1276   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/01/2014 - 23:18

Να'σαι καλά σε ευχαριστώ.. Και καλή χρονιά!

Τίποτα.. Καλή χρονιά και σε 'σενα.

Ήμουν μπροστά σε εξέταση κινητού για μπαταρία σε applestore στη Βοστόνη,

Νομίζω εκεί τελειώνουν όλα.. Εδώ ούτε το καλώδιο δε θα έχουν.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1277   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1,117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 01/01/2014 - 23:19

Ήμουν μπροστά σε εξέταση κινητού για μπαταρία σε applestore στη Βοστόνη, κ έχω να πω τα εξής...
Συνδέουν ασύρματα το κινητό με ένα δικό τους iPad που έχει διαγνωστικά προγράμματα κ διαβάζουν το κινητό...μου θύμισε το μηχάνημα που κάνει διάγνωση συνεργείου στον εγκέφαλο του αυτοκίνητου! :)
Καταρχήν έχουν ένα matrix με άξονα y την % capacity/designed κ στο x τους κύκλους φόρτισης κ ανάλογα κρίνουν , το threshold ειναι οι 500 κύκλοι πάντως...χονδρικά κ ελπίζω να με καταλαβαίνετε
Επίσης διαβάζουν τα diagnostic & usage για crashed application που τρέχουν στο background κ αδειάζουν την μπαταρία...όλα αυτά στα λέω γιατί ειναι καλύτερο να μην πας με restore as new, μια κ ειναι η λύση που σου προτείνουν κ αν πάλι έχεις πρόβλημα σου αλλάζουν τη συσκευή...
Το προγράμματα αυτό ειναι εύκολο κ λογικά το έχουν στα σέρβις, οπότε αυτή ειναι ίσως η διαδικασία που ακολουθούν εδώ...
Καλή τύχη!

Ενδιαφεροντα τα λεγομενα σου.. Θα επικοινωνησω μαζι τους αυριο και θα πραξω αναλογως.

Παντως φανταστηκα πως θα μου πουν κανε restore κτλ οποτε δε θα εχουν να μου το πουν τωρα :P

Οπως και να χει ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου :)

#1278   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 01/01/2014 - 23:47

Ενδιαφεροντα τα λεγομενα σου.. Θα επικοινωνησω μαζι τους αυριο και θα πραξω αναλογως.

Παντως φανταστηκα πως θα μου πουν κανε restore κτλ οποτε δε θα εχουν να μου το πουν τωρα :P

Οπως και να χει ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου :)

Τσεκαρε από περιέργεια πάντως μια στιγμή τι έχεις στο diagnostic να δούμε αν μπορεί να φταει για το draining κ πες μας...

#1279   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2014 - 00:00

Τίποτα.. Καλή χρονιά και σε 'σενα.

Νομίζω εκεί τελειώνουν όλα.. Εδώ ούτε το καλώδιο δε θα έχουν.

Πραγματικά ειναι ξεχωριστή η εμπειρία του αμερικανικού store...κ γενικά η νοοτροπία των ανθρώπων εκεί, έπαθα πλάκα..θα μπορούσα να γράψω σελίδες για όλα αυτά, θέλω να το κάνω σε νέο θέμα να δείτε το αντιμετώπιση υπάρχει εκεί στον καταναλωτή σε όλα τα επίπεδα..είμαστε δυστυχώς αιώνες πίσω...

#1280   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/01/2014 - 00:10

Πραγματικά ειναι ξεχωριστή η εμπειρία του αμερικανικού store...κ γενικά η νοοτροπία των ανθρώπων εκεί, έπαθα πλάκα..θα μπορούσα να γράψω σελίδες για όλα αυτά, θέλω να το κάνω σε νέο θέμα να δείτε το αντιμετώπιση υπάρχει εκεί στον καταναλωτή σε όλα τα επίπεδα..είμαστε δυστυχώς αιώνες πίσω...

Tα γνωρίζω απο πρώτο χέρι. Είναι το αποκορύφωμα του "σεβόμαστε αυτόν που μας τα σκάει". Σε όλα.

Φίλος είχε πάει Αμερική, ΝΥ και είχε μαζί και το MacBook Pro του το οποίο και είχε πρόβλημα στο δίσκο απ' όσο θυμάμαι..

Απο περιέργεια, μπήκε στο Apple Store εκεί, βρίσκει έναν "μπλέ" απλά για να ρωτήσει αν φτιάχνεται και πόσο θα πληρώσει. Εκείνος του απαντάει. δωσ'τε το μου και περιμένετε λίγο εδώ.

Μετά απο λίγη ώρα λοιπόν, εμφανίστηκε ξανά με ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ. Όπως καταλαβαίνεις, ένα σοκ το έπαθε..

Απο την άλλη, το οτι εδώ έχουμε να κάνουμε με Resellers - παρόχους που κάνουν ο,τι γουστάουν, μερίδιο έχει και η Apple..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1281   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 02/01/2014 - 00:14

Εδώ έχουμε παράδειγμα από το φόρουμ με macbook pro που είχε πρόβλημα το παληκάρι (όχι κάτι τραγικό αλλά πρόβλημα) και δεν υπήρχε σε στοκ το συγκεκριμένο και του έδωσε πιο ακριβό μοντέλο 500-600$ για να μην ταλαιπωρηθεί κι άλλο...

Το service ωστόσο στα mac και στην Ελλάδα είναι 1000% καλύτερο από το iPhone service.Δεν υπάρχει σύγκριση καμμία.

Αναρτημένη εικόνα

#1282   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1,926 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 02/01/2014 - 12:01

Όλα τα κάνουν από ένα ipad στa Apple store. Έχει ο καθένας το δικό του.

#1283   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1,117 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2014 - 16:02

Τσεκαρε από περιέργεια πάντως μια στιγμή τι έχεις στο diagnostic να δούμε αν μπορεί να φταει για το draining κ πες μας...

Δυστηχώς λόγω Clean Restore χάθηκαν ότι διαγνωστικά είχε..τώρα δεν υπάρχει τίποτα.

#1284   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 02/01/2014 - 16:15

Tα γνωρίζω απο πρώτο χέρι. Είναι το αποκορύφωμα του "σεβόμαστε αυτόν που μας τα σκάει". Σε όλα.

Φίλος είχε πάει Αμερική, ΝΥ και είχε μαζί και το MacBook Pro του το οποίο και είχε πρόβλημα στο δίσκο απ' όσο θυμάμαι..

Απο περιέργεια, μπήκε στο Apple Store εκεί, βρίσκει έναν "μπλέ" απλά για να ρωτήσει αν φτιάχνεται και πόσο θα πληρώσει. Εκείνος του απαντάει. δωσ'τε το μου και περιμένετε λίγο εδώ.

Μετά απο λίγη ώρα λοιπόν, εμφανίστηκε ξανά με ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ. Όπως καταλαβαίνεις, ένα σοκ το έπαθε..

Απο την άλλη, το οτι εδώ έχουμε να κάνουμε με Resellers - παρόχους που κάνουν ο,τι γουστάουν, μερίδιο έχει και η Apple..

Και εδώ αγανακτούμε να βγάλουμε άκρη με τους Resellers - παρόχους και να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη για ότι θέμα έχουμε, όπως την εγγύηση. Ευρωπαϊκή χώρα μόνο στα χαρτιά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κ μεγάλο αλλά τι να κάνουμε? Ι LOVE GREECE.

#1285   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1,117 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2014 - 19:46

Μετά απο Clean Restore και τίποτα αλλο (περα απο βασικα Apps) και χωρις Jailbreak τα στατιστικά ανέβηκαν!!

Όμως στη χρήση η ίδια, μη πω και χειρότερη... καμαρώστε!!

IMG_0004_zps0f375482.png

2014-01-03072415pm_zps0c02fdcb.jpg

(Είχα ανοιχτά μονο 3G/4G σε χώρο με σταθερό σήμα, και τα Location Services που τα χω ορίσει σε συγκεκριμένα Apps και πάλι. 1 λογαριασμό e-mail γιατι δε προλαβα να σετάρω τους αλλους 3)

Αντίστοιχους χρόνους είχε και ο PanosMouz αν θυμάμαι καλα.. παρακαλώ να μου επιβεβαιώσει τι έκανε-νομίζω πήγε για ανακατασκευασμένο (?)

Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 03/01/2014 - 19:47.

#1286   fitsou

fitsou

iPH User

• 562 μηνύματα
  • Twitter:@Fitsou
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:Fitsou GR

Δημοσίευση 03/01/2014 - 19:57

ειμαι στους 600 κυκλους με max 923mah πρεπει να αλλαξω μπαταρια εε;;

#1287   dominator

dominator

iPH Hero

• 3,533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 03/01/2014 - 19:58

ειμαι στους 600 κυκλους με max 923mah πρεπει να αλλαξω μπαταρια εε;;

Γιατί το λες αυτό κρατάει ακόμα ...

#1288   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2014 - 20:51

Μετά απο Clean Restore και τίποτα αλλο (περα απο βασικα Apps) και χωρις Jailbreak τα στατιστικά ανέβηκαν!!

Όμως στη χρήση η ίδια, μη πω και χειρότερη... καμαρώστε!!

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

(Είχα ανοιχτά μονο 3G/4G σε χώρο με σταθερό σήμα, και τα Location Services που τα χω ορίσει σε συγκεκριμένα Apps και πάλι. 1 λογαριασμό e-mail γιατι δε προλαβα να σετάρω τους αλλους 3)

Αντίστοιχους χρόνους είχε και ο PanosMouz αν θυμάμαι καλα.. παρακαλώ να μου επιβεβαιώσει τι έκανε-νομίζω πήγε για ανακατασκευασμένο (?)

Δεν φτάει το κινητό σου, όσα restore κ να κανεις, το σημα της COSMOTE φτάει, ακόμα κ με κλειστά τα δεδομένα θα χεις draining...δοκιμασετο, τελικά κάτι αλλάξανε δεν ξέρω τι κ πως κ το δίκτυο της Vodafone ειναι πιο φιλικό να πω προς τα iPhone, τσεκαρισμενο με 5 φίλους με voda σε 4s, 5 κ 5s έχουν σχεδόν διπλάσια χρήση, 5-8 ώρες ενώ σε 2 κοσμοτε που έχω είμαι από 3-4ωρες λ μιλάμε για καινούργια 5s 50ης εβδομάδας κ μάλιστα το 5αρι του ενός δικού μου ειναι σχεδόν 1ος χρόνου...απογοητεύση με βλέπω για μετάβαση άμεσα..

#1289   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 03/01/2014 - 21:05

Δεν φτάει το κινητό σου, όσα restore κ να κανεις, το σημα της COSMOTE φτάει, ακόμα κ με κλειστά τα δεδομένα θα χεις draining...δοκιμασετο, τελικά κάτι αλλάξανε δεν ξέρω τι κ πως κ το δίκτυο της Vodafone ειναι πιο φιλικό να πω προς τα iPhone, τσεκαρισμενο με 5 φίλους με voda σε 4s, 5 κ 5s έχουν σχεδόν διπλάσια χρήση, 5-8 ώρες ενώ σε 2 κοσμοτε που έχω είμαι από 3-4ωρες λ μιλάμε για καινούργια 5s 50ης εβδομάδας κ μάλιστα το 5αρι του ενός δικού μου ειναι σχεδόν 1ος χρόνου...απογοητεύση με βλέπω για μετάβαση άμεσα..

Υφισταται τετοιο θεμα???Καλυτερο σημα η βοντα απο κοσμοτε?

#1290   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2014 - 21:09

Υφισταται τετοιο θεμα???Καλυτερο σημα η βοντα απο κοσμοτε?

Κι όμως κ μάλιστα θέλω να το κάνω escalate κ στην apple, έχει παραγίνει το κακό...ας βγάλουν νέες carrier settings δεν ξέρω είμαι 15 χρονια Cosmo αλλά πρώτη φορά έχω τέτοιο θεμα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες