Μια χαρά είσαι, το χουμε πει πολλές φορές ειδικά με κοσμοτε δεν θα δεις πάνω από 3-4 ώρες αν είσαι ανοιχτό 3G / 4g ακόμα κ αν παίζεις σε wifi...ρουφαει συνεχώς μπαταρία...πριν κανείς ρεστορε δοκίμασε το εξής, βάλε το κινητό σε airplane mode κ άνοιξε το wifi, κάτσε κοντά στο ρουτερ κ ξεκινά το σερφάρισμα θα δεις ότι η μπαταρία σου θα πέφτει 4-6 λεπτά κατα 1% περίπου που είναι αυτό που δίνει κ η apple...κανε το κ πες μαςΔεν νομιζω πως χρειαζεται screen shot Νικο... Παρε το Copy Paste
CycleCount: 100
DesignCapacity: 1550
FullChargeCapacity: 1487
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 17
BatteryIsCharging: true
ExternalChargeCapable: false
ExternalConnected: true
FullyCharged: false
GasGaugeCapability: true
Ενημέρωση για κατάσταση μπαταρίας και κύκλους φόρτισης χωρίς jailbreak
Δημοσίευση 10/01/2014 - 18:07
Ad
Δημοσίευση 10/01/2014 - 18:41
ένα λάθος που πρέπει να διορθωθεί στο ios 7 είναι ο κεραυνός από την μπαταρία ενώ φορτίζεις !!! όταν φορτίζεις δείχνει τον κεραυνό και κάποτε στο ios 6 μόλις ήτανε πλήρες έβγαζε μια εικόνα με σχήμα από ένα φορτιστή μπρίζας τώρα πλέον όσο και να το αφήσεις δείχνει τον κεραυνό !!
Δημοσίευση 10/01/2014 - 18:59
Tο εικονίδιο της πρίζας μπορείς να το δεις απο iTunes, στη μπαταρία δίπλα στο όνομα της συσκευής.
Ουσιαστικά τότε είναι μια ολοκληρωμένη φόρτιση.
ναι το ξέρω αλλά για ποιο λόγο το βάλανε και στο ios?
Δημοσίευση 10/01/2014 - 19:12
Γι' αυτό δεν έχω απάντηση..
Απο τη άλλη δεν είχε και νόημα. Πάει 100%, το αφαιρείς.
κάτι άσχετο που θα ήθελα να ρωτήσω εγώ το φορτίζω πάντα με το battery doctor ανιχτό.. το αφέρο όταν γεμίζουνε και τα 3 κυκλάκια το κινητό είναι 100% όταν φτάνει στο δεύτερο κυκλάκι... αλλά το πρόγραμα με προιδοπιεί όταν γεμίζει και το τρίτο τη κάνει το τρίτο κυκλάκι γνωρίζει κανείς ? ορίστε και μια φωτο !!
Τελευταία επεξεργασία από: LivEviL, 10/01/2014 - 19:14
Δημοσίευση 10/01/2014 - 19:20
Mην ασχολείσαι με τέτοιου είδους προγράμματα.. Δε προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό..
Και κυρίως μη καταπιέζεσαι τόσο πολύ για τη μπαταρία.. Τα βασικά που έχουμε γράψει εδώ αν αποφεύγεις, θα είσαι μια χαρά.
σε περίπτωση που το φορτίσει κάποιος πάει 100% και παραμείνει για αρκετή ώρα συνδεζμένο για 2 3 ώρες έχει κάποιες επίπτωσης? δεν το έκανα ποτέ απλά θέλω να γορίζω !!
Δημοσίευση 10/01/2014 - 19:22
Μια χαρά είσαι, το χουμε πει πολλές φορές ειδικά με κοσμοτε δεν θα δεις πάνω από 3-4 ώρες αν είσαι ανοιχτό 3G / 4g ακόμα κ αν παίζεις σε wifi...ρουφαει συνεχώς μπαταρία...πριν κανείς ρεστορε δοκίμασε το εξής, βάλε το κινητό σε airplane mode κ άνοιξε το wifi, κάτσε κοντά στο ρουτερ κ ξεκινά το σερφάρισμα θα δεις ότι η μπαταρία σου θα πέφτει 4-6 λεπτά κατα 1% περίπου που είναι αυτό που δίνει κ η apple...κανε το κ πες μας
Αυτο που λες για για την Cosmote δεν ισχύει κοίταξε παρακάτω(ανοιχτό 3g,πολλά μηνύματα στο whats app,μερικές κλίσεις,και τις 7 ωρες ανοιχτο το wifi)
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: baudII, 10/01/2014 - 19:23
Δημοσίευση 10/01/2014 - 19:32
Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα ,αλλά αφού έχει ζητήσει οκ πάμε πάλι, εσύ έχεις 1μερα αναμονή άρα 12% από κείμενο μόνο, κ 7.5*[10-12]% αλλά 75-90% από την χρήση δηλαδή σύνολο 87-102% συν το υπόλοιπο 22% που δεις υπόλοιπο πάμε στο 109-124%...!Αυτο που λες για για την Cosmote δεν ισχύει κοίταξε παρακάτω(ανοιχτό 3g,πολλά μηνύματα στο whats app,μερικές κλίσεις,και τις 7 ωρες ανοιχτο το wifi)
Οπότε δυο τα ενδεχόμενα, είτε έχεις 20% μεγαλύτερη μπαταρία από αυτές τις προδιαγραφές, οι οποίες ειναι κ ιδεατές σημειωτέον, είτε η χρήση σου περιλαμβάνει μουσική που όπως λέει η Apple καταναλώνει 2.5% ανά ωρα(40 ώρες χρήσης) η επίσης πολύ πιθανό να τρέχει κάποια εφαρμογή στο backgroungbκ να γράφει εικονικούς χρόνους χρήσης...
Δημοσίευση 10/01/2014 - 19:34
σε περίπτωση που το φορτίσει κάποιος πάει 100% και παραμείνει για αρκετή ώρα συνδεζμένο για 2 3 ώρες έχει κάποιες επίπτωσης? δεν το έκανα ποτέ απλά θέλω να γορίζω !!
Με το να αφήνεις τη μπαταρία στο ρεύμα αφού φτάσει στο 100% την αποσταθεροποιείς.
Kαι αυτό γιατι συνεχίζεται η παροχή ρεύματος, μη δίνοντας τη δυνατότητα στη μπαταρία να κάνει το κύκλο χρήσης της..
Θα σου ξαναπώ πάντως να μη δίνεις τόσο πολύ βάση στα στατιστικά. Δεν υπάρχει λόγος.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 10/01/2014 - 19:35
Δημοσίευση 11/01/2014 - 09:54
Μια χαρά είσαι, το χουμε πει πολλές φορές ειδικά με κοσμοτε δεν θα δεις πάνω από 3-4 ώρες αν είσαι ανοιχτό 3G / 4g ακόμα κ αν παίζεις σε wifi...ρουφαει συνεχώς μπαταρία...πριν κανείς ρεστορε δοκίμασε το εξής, βάλε το κινητό σε airplane mode κ άνοιξε το wifi, κάτσε κοντά στο ρουτερ κ ξεκινά το σερφάρισμα θα δεις ότι η μπαταρία σου θα πέφτει 4-6 λεπτά κατα 1% περίπου που είναι αυτό που δίνει κ η apple...κανε το κ πες μας
Δεν με προλαβες αδερφε....με restore φαινεται να δουλευει πολυ καλυτερα... θα δω εως το βραδυ παρολα αυτα!.....αλλα αν ειναι ετσι οπως τα λες....δεν θα επρεπε να κανει κατι η cosmote?? παντα ημουν πιστος...αλλα αν ειναι να κλεινει το τηλεφωνο μου σε 2 ωρες απο 100%, παω ευκολα vofafone..!
Δημοσίευση 11/01/2014 - 11:01
Για να καταλάβω κάτι, οι μικρές φορτίσεις πριν φτάσει στο 100% προτείνονται όπως αναφέρθηκε. Έτσι για να γνωρίζουμε... όσο αναφορά τους κύκλους που κλείνει σε κάθε πλήρης φόρτιση μας συμφέρει, αλλά είναι καλό αυτό για την μπαταριά?
Δημοσίευση 11/01/2014 - 14:24
Οι μικρές φορτίσεις απο το 30 ή 40%, είναι καλύτερες απο το να αφήνεις τη μπαταρία να φτάσει χαμηλά για να φορτίσεις μέχρι και 100%.
Oι σταδιακές όμως? 30% έως 75% προτείνονται?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες