Χρησιμοποιημένη, ξεζουμισμένη σου έδωσαν.
Ενημέρωση για κατάσταση μπαταρίας και κύκλους φόρτισης χωρίς jailbreak
Ad
Δημοσίευση 27/08/2014 - 15:45
αρα παω πισω για αλλαγη με την παλια μου κ να μου δωσει τα λεφτα αν δεν εχει σχεδον αχρησιμοποιητη..επισης δεν παιζει να δειχνει λαθος; μιας κ μ ειπε ν κανω μια πληρη ξεφορτιση κ μια πληρη φορτιση; επισης πως αλλιως χωρις j/b μπορω να δω τους κυκλους της; για επιβεβαιωσηΧρησιμοποιημένη, ξεζουμισμένη σου έδωσαν.
Δημοσίευση 27/08/2014 - 16:20
σε ευχαριστω νικο αυριο κιολας θα μου την αλλαξει εκανε πως δεν ακουει κ μετα μου λεει ενταξυ δεν υπαρχει προβλημα αυριο ελα να στην αλλαξω..χαχα τον χαλβα..τσπ κ παλι σε ευχαριστωΑυτή που σου έδωσαν παίζει να 'ναι και χειρότερη απο αυτή που είχες.
478 ολόκληρους κύκλους φόρτισης έχει. Για κορόιδα ψάχνουν.
Δημοσίευση 27/08/2014 - 17:19
τι γινεται αν το fullcharge capacity ειναι μεγαλυτερο απο το designcapacity σε καινουργεια μπαταρια?
Δημοσίευση 27/08/2014 - 18:02
Το Design είναι η ονομαστική τιμή της μπαταρίας, και το FullCharge η πραγματική μέγιστη που ισχύει στην δεδομένη χρονική στιγμή.
Οι μπαταρίες δε βγαίνουν πανομοιότυπες απο τη γραμμή παραγωγής. Άλλες θα είναι πιο πάνω, άλλες πιο κάτω.
Απλά η δικιά σου περισσότερη χωρητικότητα από την ονομαστική τιμή της.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 27/08/2014 - 18:03
Δημοσίευση 27/08/2014 - 22:26
οκα..ειναι να μην μπλεξεις με service (γενικα σε κινητα) παντως..Δεν έκανα τίποτα..
Αν και πάλι αυτή που σου δώσει είναι χρησιμοποιημένη, ζήτα τα λεφτά σου πίσω.
Δημοσίευση 28/08/2014 - 18:38
πηγα 2 φορες σημερα μιας κ μου λεει οτι δεν ξερει τι ειναι κυκλοι φορτισεις κ του εξηγησα..οτι ν ναι..το τσεκαρα κ μπροστα του το νουμερακι 480+ κυκλους κ μετα μου ειπε περνα σε μια ωρα να το αλλαξω κ ν μου φερει αλλη μπαταρια..περναω μετα απο 1,5+ ωρα κ μ εκανε τον ψιλοπνιγμενο απο δουλεια τον ρωταω την εχεις; κ μ λεει πως δεν το σηκωνει ο προμηθευτης μ..περνα αυριο το απογευμα..εε μετα του λεω ωχχ εεε πως θα γινει τωρα..αν ειν δωσε τα λεφτα κ θα την αγορασω εγω απο αλλου κ αν ειν μ την περνας εσυ μ τα δινει κ τν εκανα..τσπ ειν πανευκολη η αλλαγη γ εναν τελειως απειρο; 4s εχω..Δεν έκανα τίποτα..
Αν και πάλι αυτή που σου δώσει είναι χρησιμοποιημένη, ζήτα τα λεφτά σου πίσω.
με την βοηθεια του youtube παντα
Τελευταία επεξεργασία από: mpa3, 28/08/2014 - 18:44
Δημοσίευση 28/08/2014 - 20:14
πωω φιλε μου καθε ποτε το φορτιζεις? οταν π.χ. παει 20% ? κ γενικα τι κανεις κ ειναι τοσο ψηλα?
Δημοσίευση 28/08/2014 - 20:20
πωω φιλε μου καθε ποτε το φορτιζεις? οταν π.χ. παει 20% ? κ γενικα τι κανεις κ ειναι τοσο ψηλα?
Τυχαιο ειναι, δεν υπαρχει "συνταγη".
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 28/08/2014 - 20:57
Δημοσίευση 28/08/2014 - 21:13
Κατέβασε το ifixit.πηγα 2 φορες σημερα μιας κ μου λεει οτι δεν ξερει τι ειναι κυκλοι φορτισεις κ του εξηγησα..οτι ν ναι..το τσεκαρα κ μπροστα του το νουμερακι 480+ κυκλους κ μετα μου ειπε περνα σε μια ωρα να το αλλαξω κ ν μου φερει αλλη μπαταρια..περναω μετα απο 1,5+ ωρα κ μ εκανε τον ψιλοπνιγμενο απο δουλεια τον ρωταω την εχεις; κ μ λεει πως δεν το σηκωνει ο προμηθευτης μ..περνα αυριο το απογευμα..εε μετα του λεω ωχχ εεε πως θα γινει τωρα..αν ειν δωσε τα λεφτα κ θα την αγορασω εγω απο αλλου κ αν ειν μ την περνας εσυ μ τα δινει κ τν εκανα..τσπ ειν πανευκολη η αλλαγη γ εναν τελειως απειρο; 4s εχω..
Εχει οδηγίες. Είναι πανεύκολο.
Δημοσίευση 28/08/2014 - 21:33
πηγα 2 φορες σημερα μιας κ μου λεει οτι δεν ξερει τι ειναι κυκλοι φορτισεις κ του εξηγησα..οτι ν ναι..το τσεκαρα κ μπροστα του το νουμερακι 480+ κυκλους κ μετα μου ειπε περνα σε μια ωρα να το αλλαξω κ ν μου φερει αλλη μπαταρια..περναω μετα απο 1,5+ ωρα κ μ εκανε τον ψιλοπνιγμενο απο δουλεια τον ρωταω την εχεις; κ μ λεει πως δεν το σηκωνει ο προμηθευτης μ..περνα αυριο το απογευμα..εε μετα του λεω ωχχ εεε πως θα γινει τωρα..αν ειν δωσε τα λεφτα κ θα την αγορασω εγω απο αλλου κ αν ειν μ την περνας εσυ μ τα δινει κ τν εκανα..τσπ ειν πανευκολη η αλλαγη γ εναν τελειως απειρο; 4s εχω..
Πες μας όμως ποιος ο "πολυάσχολος".
Το πιο εύκολο να αλλάξεις τη μπαταρία στα 4/S. 2 βίδες είναι ουσιαστικά.
Για μπαταρία απο iFixit. Έχουν και kit με τα κατσαβιδάκια και τέλος.
Δημοσίευση 28/08/2014 - 21:35
τελικως αγορασα απο e-matrix μπαταρια θα του δωσω κ 3 ευρω να μου την βαλει κ τελος..Πες μας όμως ποιος ο "πολυάσχολος".
Το πιο εύκολο να αλλάξεις τη μπαταρία στα 4/S. 2 βίδες είναι ουσιαστικά.
Για μπαταρία απο iFixit. Έχουν και kit με τα κατσαβιδάκια και τέλος.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες