Μου φαίνονται πολυ οι κύκλοιΤι γνώμες να θες για 3 μηνών συσκευή?
Κλείστο και μην ασχολείσαι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/10/2015 - 14:06
Μου φαίνονται πολυ οι κύκλοιΤι γνώμες να θες για 3 μηνών συσκευή?
Κλείστο και μην ασχολείσαι.
Δημοσίευση 22/10/2015 - 14:09
Δεν επηρεάζει στη χωρητικότητα ;Σε αυτό δε φταίει η μπαταρία, αλλά η χρήση που κάνεις.
Οι κύκλοι δεν επηρεάζουν κάπου.
Δημοσίευση 22/10/2015 - 14:12
Πως πέφτει η χωρητικότητα ;Όχι.
Δημοσίευση 22/10/2015 - 14:23
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά της μπαταρίας.
Η χωρητικότητα απο την άλλη δε μένει ποτέ ίδια. Μεταβάλλεται αναλόγως τις φορτίσεις που κάνεις.
Με τη πάροσο του χρόνου θα τη δείς να μειώνεται. Φυσιολογική φθορά.
Δημοσίευση 22/10/2015 - 14:33
Όταν λες τις φορτίσεις που κάνω;Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά της μπαταρίας.
Η χωρητικότητα απο την άλλη δε μένει ποτέ ίδια. Μεταβάλλεται αναλόγως τις φορτίσεις που κάνεις.
Με τη πάροσο του χρόνου θα τη δείς να μειώνεται. Φυσιολογική φθορά.
Δημοσίευση 22/10/2015 - 15:01
Ωραίος ευχαριστώΑπο που φορτίζεις, USB/πρίζα, αν το αφήνεις το όλο βράδυ να φορτίζει.
Δεν υπάρχει κάτι για να τη παρατείνεις. Απλά δεν ασχολείσαι.
Αυτό θα το κάνεις μόνο αν βλέπεις περίεργη συμπεριφορά. Μεταπτώσεις, μεγάλη κατανάλωση.
Δημοσίευση 27/10/2015 - 13:31
Τελευταία επεξεργασία από: ser15, 27/10/2015 - 13:31
Δημοσίευση 19/11/2015 - 19:05
Καλησπέρα στην παρέα.Μετά από ενάμιση χρόνο και 590 κύκλους, αν και σε πολύ καλή κατάσταση η μπαταρία, είπα να την αλλαξω με μία καινούργια.Η συσκευή μου είναι ενα iPhone 5S οπότε θεωρητικά το max capacity είναι πάνω κατω στα 1560 mAh, αλλα η συγκεκριμένη δεν είναι απλά παραπάνω, είναι κατι που δεν περίμενα να δω ποτέ.Πως εξηγείται αυτό?
Δημοσίευση 19/11/2015 - 19:12
Το Design είναι η ονομαστική τιμή της μπαταρίας, και το FullCharge η πραγματική μέγιστη που ισχύει στην δεδομένη χρονική στιγμή.
Η δική σου απλά έχει 20% περισσότερη χωρητικότητα από την ονομαστική τιμή της.
Περίεργο δεν είναι, απλά δε το συναντάς εύκολα.
Δημοσίευση 19/11/2015 - 19:17
Το Design είναι η ονομαστική τιμή της μπαταρίας, και το FullCharge η πραγματική μέγιστη που ισχύει στην δεδομένη χρονική στιγμή.
Η δική σου απλά έχει 20% περισσότερη χωρητικότητα από την ονομαστική τιμή της.
Περίεργο δεν είναι, απλά δε το συναντάς εύκολα.
Αυτό ακριβώς.Δεν το συναντάς εύκολα γιατί γενικά έχω δει σε αλλους χρήστες που κάποιες φορές έχει περισσότερη χωρητικότητα αλλά όχι τόσο πολύ.Τέλος πάντων, σε εναμίση χρόνο πάλι τα ξαναλέμε, αν δεν έχω αλλάξει συσκευή που δεν το βλέπω να πω την αλήθεια
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες