Τελευταία επεξεργασία από: warrior, 30/07/2013 - 20:58
Το iOS 7 beta 4 επιβεβαιώνει πως το επόμενο iPhone θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων!
Δημοσίευση 30/07/2013 - 20:57
Ad
Δημοσίευση 30/07/2013 - 21:04
Ακρη δεν βγαίνει μου φαίνεται...
Δημοσίευση 30/07/2013 - 21:05
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 30/07/2013 - 21:09
Χαρώ πολύ που μιλάμε για κινητα...δηλαδή αν κάποια τεχνολογια την θεωρείς άχρηστη κάπου αλλού στο κινητό θα σου φανει χρήσιμη επειδή την εισαγαγε η αππλε.
Ακρη δεν βγαίνει μου φαίνεται...
Σοβαρα τωρα, αν δεν εχεις καταλαβει ποσο διαφορετικα use cases εξυπηρετει και πρεπει να καλυπτει ενα smartphone απο ενα PC τοτε εχεις το ιδιο προβλημα που εχει και ολοκληρη η Microsoft και πιθανως, οπως λες, να μην βγαλουμε ακρη ...
Δημοσίευση 30/07/2013 - 21:48
Τι σχέση έχει το ποσά διαφορετικά "use cases" εξυπηρετεί ένα smartphone με το να θεωρείς κάτι τεχνολογικα ανούσιο σε smartphone.Σοβαρα τωρα, αν δεν εχεις καταλαβει ποσο διαφορετικα use cases εξυπηρετει και πρεπει να καλυπτει ενα smartphone απο ενα PC τοτε εχεις το ιδιο προβλημα που εχει και ολοκληρη η Microsoft και πιθανως, οπως λες, να μην βγαλουμε ακρη ...
Προσωπικά, καλό το εφετζιλικη με αναγνώριση δακτυλικων αποτυπωματων, air gestures, face recognition και δεν συμμαζευεται αλλα τι να τα κανείς όταν δεν έχουν λυθεί πιο σοβαρά πράγματα σε αυτά τα κωλοτηλεφωνα που κυκλοφορούν... Οταν με το πρώτο πέσιμο θα αλλάξεις μια οθόνη με χίλιους αισθητήρες και θα είναι σα να αγοράζεις ξανά κινητό, όταν με τις λειτουργίες που έχει θα θέλεις κάθε τρεις ώρες φόρτιση.
Προτιμώ ένα smartphone σχετικά αθραυστο-αδιάβροχο και με μπαταρία παρά ένα κινητό με τα παραπάνω. Οταν λυθούν τα πιο ουσιαστικά θα θέλω και τα υπόλοιπα.
Δημοσίευση 30/07/2013 - 21:55
εχεις δικιο αλλα πχ ενα τηλεφωνο για να βγει με τιτανιο (διοτι με ατσαλι θα ειναι πολυ βαρυ) θα παρει και ενα κοστολογιο στο θεοΤι σχέση έχει το ποσά διαφορετικά "use cases" εξυπηρετεί ένα smartphone με το να θεωρείς κάτι τεχνολογικα ανούσιο σε smartphone.
Προσωπικά, καλό το εφετζιλικη με αναγνώριση δακτυλικων αποτυπωματων, air gestures, face recognition και δεν συμμαζευεται αλλα τι να τα κανείς όταν δεν έχουν λυθεί πιο σοβαρά πράγματα σε αυτά τα κωλοτηλεφωνα που κυκλοφορούν... Οταν με το πρώτο πέσιμο θα αλλάξεις μια οθόνη με χίλιους αισθητήρες και θα είναι σα να αγοράζεις ξανά κινητό, όταν με τις λειτουργίες που έχει θα θέλεις κάθε τρεις ώρες φόρτιση.
Προτιμώ ένα smartphone σχετικά αθραυστο-αδιάβροχο και με μπαταρία παρά ένα κινητό με τα παραπάνω. Οταν λυθούν τα πιο ουσιαστικά θα θέλω και τα υπόλοιπα.
αν βαλει ζαφυρι σε ολη την οθονη θα παει στο θεο
πρεπει να βρεθει η μεση λυση τιμης και κατασκευης
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 30/07/2013 - 21:55
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 31/07/2013 - 14:08
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες