Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 3 ψήφοι

iPhone 5 από Skroutz - Birdphone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
101 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 02/08/2013 - 13:43

Δηλαδη εαν σου χαλασει μολις τελειωσει ο ενας χρονος θα στο φτιαξουν??η θα σ που εμεις ενα χρονο σου ειπαμε.....

εμενα μου ειπε αυτη οτι καποιες δινουν 2 χρονια. ενω η πολτικη τς αππλε ειναι ενας χρονος εγγυησης και χωρις doa για τσ πρωτες 7 μερες αν παθει κατι το κιν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/08/2013 - 23:15

Δηλαδη εαν σου χαλασει μολις τελειωσει ο ενας χρονος θα στο φτιαξουν??η θα σ που εμεις ενα χρονο σου ειπαμε.....

Οτι και να σου πουν δεν ισχύει ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ... Κάπου στο φόρουμ υπάρχει και αντίστοιχο τόπικ με τις οδηγίες της Ε.Ε. τυπώσει το και τους το τρίβεις στην μούρη ....

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#78   SecomPanos

SecomPanos

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/08/2013 - 09:44

πηρες iphone απο εκει?? Ολα οκ?? thanxxx

ναι το 5 εχω τωρα φιλε ασπρο απο birdphone.. καμια διαφορα,ηρθε σε 1 μερα και πολυ εξυπηρετικοι στο τηλεφωνο! στο συνιστω

#79   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2013 - 18:21

ναι το 5 εχω τωρα φιλε ασπρο απο birdphone.. καμια διαφορα,ηρθε σε 1 μερα και πολυ εξυπηρετικοι στο τηλεφωνο! στο συνιστω

+

και εγω το ασρπο θα παρω. μια απο τς επομενες μερες. με αντικαταβολή πλ. το είδες και μετα το κράτησες η πήγες απο εκεί??

#80   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2013 - 11:21

καλημεραα.. πηρα πριν λιγο στ birdphone και τους ρωτησα σχετικα με τν αγορα που θελω να κανω.. τους ειπα οτι θα ηθελα να το δω το προιον μπροστα στον κουριερ αν ολλα ειναι οκ και αν δω κατι ύποπτο να το επιστρέψω. μου ειπε αυτη οτι οχι αυτο δεν γινετε μολις ερθει ο κουριερ δίνετε πρςτα τα λεφτα και μετα σας δινει το κιν. και απο εκει κ περα έχετε να κανετε με τν ινφοκουεστ αν γινει κατι με το κιν.. δν ξερω πως σας φενετε αυτο??

#81   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 05/08/2013 - 11:43

Με λιγα λογια σου ειπαν οτι δε δινουν DOA. Οποτε εσυ αποφασιζεις τωρα.

You'll Never Walk Alone

#82   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/08/2013 - 11:44

Επι 6 σελίδες σου έχουμε αναλύσει και πει πως δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο, δε νομίζω να έχει νόημα..

Αν είναι να αγχώνεσαι τόσο για το όλο θέμα, μην ασχοληθείς καν. Όχι με το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά με Skroutz και ιντερνετική αγορά του τηλ γενικότερα.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα και παρ'το απο εκεί.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 05/08/2013 - 11:45

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#83   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2013 - 11:56

Επι 6 σελίδες σου έχουμε αναλύσει και πει πως δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο, δε νομίζω να έχει νόημα..

Αν είναι να αγχώνεσαι τόσο για το όλο θέμα, μην ασχοληθείς καν. Όχι με το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά με Skroutz και ιντερνετική αγορά του τηλ γενικότερα.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα και παρ'το απο εκεί.

απλα ζιταω γνωμη γιαυτο το εγραψα. σορρυ

#84   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/09/2013 - 17:44

Καλησπέρα σε όλους!
Τίμησα και εγώ το bird phone σήμερα για ένα μαύρο iPhone 5 (δεν την πάλεψα χωρίς smartphone και επειδή το android με εχει κρέμασει 2 φορές σε πολύ σημαντικές φάσεις τις δουλειάς μου το s3 θα συνεχίσει να ειναι το παιχνιδάκι μου και μόνο.)
Εχω αγοράσει και άλλες συσκευές απο το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν το φοβάμαι.
Αυτό που φοβάμαι ειναι αυτή η ρήμαδα η apple με την kinder έκπληξη που μας πασαρε για κινητο φέτος, αν δεν ειναι a1429 θα το αντιμετωπίσω, αν ειναι demo το ίδιο...αν όμως το βγάλω απο το κουτί και έχει κανένα σημαδάκι τι γινεται;
ποιος θα μου το αντικαταστασει και γιατι;
Θα ζωστω (;) με εκρηκτικά και θα πεσω με αλεξίπτωτο μέσα στo γραφείο του Tim! :D

#85   stevchrly

stevchrly

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/09/2013 - 17:53

από την infoquest έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτό και δεν αγόρασα ποτέ iphone από cote voda wind

η infoquest είναι ο επίσημος πωλητής apple και όσοι τα έχετε αγοράσει από apple store του εξωτερικού διότι όπως ξέρουμε δεν υπάρχουν ακόμη στη χώρα μας αυτή αναλαμβάνει την αντικατάσταση 

#86   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 05/09/2013 - 18:54

από την infoquest έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για αυτό και δεν αγόρασα ποτέ iphone από cote voda wind
η infoquest είναι ο επίσημος πωλητής apple και όσοι τα έχετε αγοράσει από apple store του εξωτερικού διότι όπως ξέρουμε δεν υπάρχουν ακόμη στη χώρα μας αυτή αναλαμβάνει την αντικατάσταση

Ειναι σίγουρο αυτό που λες εγω το έχω απο apple store Αγγλία αν πάω quest δεν έχω θέμα;

Knowledge Is Power

#87   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2013 - 20:22

Καλησπέρα σε όλους!
Τίμησα και εγώ το bird phone σήμερα για ένα μαύρο iPhone 5 (δεν την πάλεψα χωρίς smartphone και επειδή το android με εχει κρέμασει 2 φορές σε πολύ σημαντικές φάσεις τις δουλειάς μου το s3 θα συνεχίσει να ειναι το παιχνιδάκι μου και μόνο.)
Εχω αγοράσει και άλλες συσκευές απο το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν το φοβάμαι.
Αυτό που φοβάμαι ειναι αυτή η ρήμαδα η apple με την kinder έκπληξη που μας πασαρε για κινητο φέτος, αν δεν ειναι a1429 θα το αντιμετωπίσω, αν ειναι demo το ίδιο...αν όμως το βγάλω απο το κουτί και έχει κανένα σημαδάκι τι γινεται;
ποιος θα μου το αντικαταστασει και γιατι;
Θα ζωστω (;) με εκρηκτικά και θα πεσω με αλεξίπτωτο μέσα στo γραφείο του Tim! :D

Εγω πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα! Αν ειναι σφραγισμένο τι μπορεί να εχει;;

#88   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/09/2013 - 18:36

Εγω πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα! Αν ειναι σφραγισμένο τι μπορεί να εχει;;

Είχαν αναφερθεί περιστατικά, στις πρώτες παρτίδες, όπου το κινητο ήταν χτυπημένο με το που έβγαινε απο το κουτι.
Παρέλαβα σήμερα, το κινητο πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία και τώρα το "στήνω"

#89   Manousos1994

Manousos1994

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/09/2013 - 18:57

Είχαν αναφερθεί περιστατικά, στις πρώτες παρτίδες, όπου το κινητο ήταν χτυπημένο με το που έβγαινε απο το κουτι.
Παρέλαβα σήμερα, το κινητο πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία και τώρα το "στήνω"

Kαλορίζικο ....Μην αγχώνεστε για το τίποτα.....Μια θηκούλα και όλα καλά ....

Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!

#90   andreas15

andreas15

iPH Member

• 260 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:andrew_pap

Δημοσίευση 07/09/2013 - 11:50

Απο αυτο http://www.clearance...wide-p-343.htmlεδω έχει αγοράσει κανείς ; Σας φαίνεται έμπιστο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες