Αγαπημένες Ταινίες
Δημοσίευση 14/01/2016 - 00:48
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 14/01/2016 - 20:58
το είδα κι εγώ...2,5 ώρες ταινία ειλικρινά την βαρέθηκα ,με κούρασε πολύThe revenant με το Leonardo ειδα. Υπέροχα τοπία και φωτογραφία, καλη σκηνοθεσία, η ταινία λιγο βαριά θα έλεγα...
Δημοσίευση 14/01/2016 - 21:40
Sent from my jb iPhone 4 using Tapatalk
Δημοσίευση 14/01/2016 - 22:08
The revenant με το Leonardo ειδα. Υπέροχα τοπία και φωτογραφία, καλη σκηνοθεσία, η ταινία λιγο βαριά θα έλεγα...
το είδα κι εγώ...2,5 ώρες ταινία ειλικρινά την βαρέθηκα ,με κούρασε πολύ
Συμφωνω. Η ταινια ειναι γραμμενη για να παρει οσκαρ ο Ντι καπριο επιτελους!
Δημοσίευση 17/01/2016 - 14:36
The green inferno συμπαθητικό για το είδος του αλλα σίγουρα αξίζει να έχεις δει πρώτα το ιστορικό cannibal holocaust που θεωρείται κορυφή για την κατηγορία αυτή.
Δημοσίευση 17/01/2016 - 18:59
Διαφωνω. Εαν την συκρινω με το terminator 3 η ταινια ειναι θεικη. Αν το συγκρινω με το terminator το 1,2 ειναι για σκουπιδοτεινια. Δεν την λες και ασχημη μπροστα στις τοσες φολες ταινιες που εχω δει50 λεπτά αντεξα από το θλιβερό Terminator Genysis. Ειναι από τις περιπτώσεις που λες γιατί δεν μου δίνει το imdb τη δυνατότητα να βάλω 0 και εχει ελάχιστη βαθμολογία το 1.
The green inferno συμπαθητικό για το είδος του αλλα σίγουρα αξίζει να έχεις δει πρώτα το ιστορικό cannibal holocaust που θεωρείται κορυφή για την κατηγορία αυτή.
Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:27
nine queens αν δεν το εχεις δει και αν είσαι φαν του ισπανόφωνου κινηματογράφου.
Σε θρίλερ το la cara oculta ή το el Cuerpo
Είσαι μεγάλος ... Το el cuerpo οταν το είχα δει με το που γινεται η μεγάλη ανατροπή λέω "εντάξει τι λες τώρα ; Ούτε ο Sherlock δεν παίζει να τον έβρισκε τον δολοφόνο " απίστευτη ταινία
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:48
ειμαι φανατικός θαυμαστής των ισπανόφωνων ταινιών..ειδικά θρίλερ...δεν ξέρω αν έχεις δει το nine queens (nueve reinas) με τον ρικαρντο νταρίν αλλα απο αυτή την ταινία λάτρεψα τον ισπανόφωνο κινηματογράφο!!!Είσαι μεγάλος ... Το el cuerpo οταν το είχα δει με το που γινεται η μεγάλη ανατροπή λέω "εντάξει τι λες τώρα ; Ούτε ο Sherlock δεν παίζει να τον έβρισκε τον δολοφόνο " απίστευτη ταινία
Δημοσίευση 17/01/2016 - 20:07
Διαφωνω. Εαν την συκρινω με το terminator 3 η ταινια ειναι θεικη. Αν το συγκρινω με το terminator το 1,2 ειναι για σκουπιδοτεινια. Δεν την λες και ασχημη μπροστα στις τοσες φολες ταινιες που εχω δει
Για καποιο λιγο το 3 δε πρεπει να το χω δει. Εχω δει τα υπεραγαπημενα 1 και 2 και το salvation. Απο οτι ξερω για το 3 δεν χάνω κ πολλά. Αλλα πραγματικά αυτο εδω δεν κατάλαβα καν τι λόγο ύπαρξης είχε.
ειμαι φανατικός θαυμαστής των ισπανόφωνων ταινιών..ειδικά θρίλερ...δεν ξέρω αν έχεις δει το nine queens (nueve reinas) με τον ρικαρντο νταρίν αλλα απο αυτή την ταινία λάτρεψα τον ισπανόφωνο κινηματογράφο!!!
Οι 9 βασίλισσες πραγματικά ταινιαρα!!! Και μιας και για θρίλερ ο λογος δείτε οπωσδήποτε το Haute Tension. Epic.
Δημοσίευση 27/01/2016 - 11:26
Τι είδα τρελευταία:
Regression με τον Ethan Hawke. Πάρα πολύ καλή όλη η ταινία, λίγο κατώτερο το φινάλε το οποίο κάπως με μπέρδεψε.
El Cuerpo. Ισπανική, αστυνομική μυστηρίου-θρίλερ, δείτε τη όπωσδήποτε.
Spectre, το είδα τώρα καθυστερημένα και ομολογώ πως δε μου άρεσε. Κατά τη γνώμη μου το Skyfall κλάσεις ανώτερο.
The Captive με Ryan Reynolds. Απλά μέτρια προς συμπαθητική.
Unstoppable, μία παλιά του 2010 που έπεσε στα χέρια μου με Denzel Washington. Περιπετειούλα-αμερικανιά, αξιοπρεπής για dvd, όχι τπτ το ιδιαίτερο φυσικό, έχει κάνει πολύ καλύτερες ο Washington
The Guest: Άλλο ένα μέτριο διασκεδαστικό θριλεράκι του 2014. Χωρίς να είναι κάτι το φοβερό και αυτό, αξιοπρεπές για βραδιά dvd όταν έχεις ξεμείνει από άλλες επιλογές.
The Other Woman: κωμωδία με Cameron Diaz, μετριοτάτου βεληνεκούς.
Δημοσίευση 20/02/2016 - 01:19
Διαφορετικο απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα σε superhero movies. Ειχα πολυ καιρο να γελασω ετσι!!
Δημοσίευση 21/02/2016 - 16:30
Δημοσίευση 21/02/2016 - 18:13
Δεν εχει αλλες ταινιες. Δεν μπορω να βρω καποια να με συγκλονισει. Ολες ειναι μετριες μεχρι κατω του μετριου. Ειδα το the gift που το βαθμολογω με 3/10. Θα πεθανω απο ανια. Ολες οι ταινες εγιναν σουπα. Σκεφτομαι να ξεκινησω να βλεπω ταινιες απο το 86 και μετα μπας και δω καμια καλη. Γμτ γιατι να στερευουν οι σεναριογραφοι απο ιδεες;
The lives of others
Δημοσίευση 21/02/2016 - 23:08
The lives of others
Αν την δεις περιμενω τη γνωμη σου
Δημοσίευση 21/02/2016 - 23:28
Αν την δεις περιμενω τη γνωμη σου
Περιμένω να ανεβεί το exodus ειλικρινά σε ευχαριστώ!!! :-)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες